Nevada

Słaby

Dużo przesady w stwierdzeniu, że śniadanie jest w formie bufetu, dla każdego plasterek sera i dwa plasterki szynki. Pokoje bardzo ale to bardzo małe i taka trochę prowizorka.Jakość adekwatna do ceny chociaż uważam, że dobre biura podróży nie powinny mieć go w ofercie!

Spędziliśmy tydzień w górach. Ten hotel to porażka! nie polecam ! W miarę czysto , to jedyny plus ! Co do wyżywienia to tragedia! Na śniadanie wyliczona ilość bułek i kiełbasy, która się świeci jak papier pergaminowy, dżemik maleńki i nic poza tym. Na obiadokolację też skromniutko, maleńkie porcje.

Hotel w centrum małego Campitello, do kolejki Con Rodella pomimo niedużej odległości najlepiej dojechać samochodem lub (mniej polecam) iść piechotą. Podjazd do hotelu pomimo że krótki jest dość stromy i wąski co może na początku sprawiać problemy. Jeżeli chodzi o wyżywienie, jego największą zaletą jest to, że... jest. Zjemy smacznie ale w małych ilościach, a bar sałatkowy polecam miłośnikom szatkowanej kapusty. Pokoje są małe, skromnie urządzone, za to czyste, z ciodziennym serwisem sprzątającym. Nie wiem jak w innych ale w moim (narożnym) było delikatnie mówiąc chłodno - przynajmniej zawsze miałem chłodne piwko. Personel dość przyjazny, poza jedną starą - chyba szefową. To też nie problem, bo czas leci... Ogólnie biorąc dla mnie największymi wadami hotelu były pościel, a w zasadzie (od dołu) prześcieradło, prześcieradło do przykrycia, koc, kolejny koc i narzuta oraz dziwne gniazka elektryczne (telefon podładujesz ale laptopa nie). Hotel polecam jako bazę wypadową na narty. Jest blisko do pierwszej kolejki linowej, którą musimy jechać w dwie strony i odczekać od 5 do maks. 40 min. ale później mamy dostęp do ogromnej ilości tras.

Mega porażka!!! Właściciele o 20.45 każą iść spać,rozmowa przez telefon na korytarzu o 21.00 kończy sie awanturą i aluzjami że to nie Polska!!! Nawet za dopłatą nie polecam!!!Coś makabrycznego,nastawienie antypatyczne,nigdy więcej Hotel Nevada!!!

Nazwa  Nevada
Miejsce  Włochy / Val di Fassa - Carezza / Campitello di Fassa
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  ośrodek narciarski

Słaby

3.5
3.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aleksandra Kozak

Pobyt - Listopad 2009