Calabrisella

1 opinia

Ogólnie jesteśmy zadowoleni cena była przystępna pogoda super, aż za gorąco, fajne wycieczki piękny region. Włosi do wszystkiego podchodzą ,,piano piano\\\" gdyby nie polska kelnerka ciężko byłoby się dogadać gdyż języków to oni się chyba nie chcą uczyć dobrze że mieliśmy włoskie rozmówki. Włosi na śniadanie tylko kawa i słodka bułeczka dla nas postarali się robić inne śniadania więc 2 tygodnie codziennie bułeczki szynka ser żółty jajko do picia 150ml capucino lub herbata i soki. hotelowy bus to prywatne osobowe samochody i takim zarejestrowanym pewnie na 5 osób zawieźli nas do Tropei 6 osób a przywieźli w 11 osób za 7 euro od osoby. Drugi raz pojechaliśmy pociągiem trzeba dojść do dworca 20 min ale za 1,20 euro albo za darmo bo jak to Włosi piano piano i już musimy wysiadać a konduktor nie zdążył dojść albo drugim razem wyraźnie mu się nie chciało.

Nazwa  Calabrisella
Miejsce  Włochy / Kalabria / Ricadi
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, tenis

Spektakularne wybrzeża z plażami otoczonymi skalistymi klifami

Zabytkowe miasta, takie jak Tropea i Reggio Calabria

Góry Aspromonte idealne do pieszych wędrówek i trekkingu

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mirka

Pobyt - Lipiec 2014

Zalety

Ładne położenie blisko basen ,morze trochę dalej ale obsługa dowozi. Spacerkiem można dojść w 15 min gorzej z powrotem bo pod górę- byliśmy od 22 czerwca do 7 lipca gorąco 35 stopni i jak tu iść pod górę? mały kameralny , otoczenie zagospodarowane czyste dużo roślin. Wszystkie pokoje na 1 piętrze, połowa z widokiem na morze i basen połowa na ogród i ulicę

Wady

W naszym pokoju nie działał telewizor a właściwie kabel antenowy i nieczynna suszarka do włosów, pomimo zaproszenia obsługi do pokoju i poproszenia po kilku dniach rezydentki o interwencję dało to tyle że suszarkę zabrano pilot do tv zabrano i tak już było do wyjazdu. Ciekawe czy następni będą mieli już naprawione chodzi o pokój 209

Calabrisella