Opinie o wycieczce
Zawsze niech będzie słońce

Wyjątkowy

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt przygotowany Przez Państwa na Teneryfie WAK142866227. Dla Pani Oli Rezydent Itaki, chcielibyśmy bardzo podziękować za Gift dla nas! Ta niespodzianka nas miłe zaskoczyła i wprowadziła nas do miłego wypoczynku na wyspie. Otrzymaliśmy w gratisie all inclusive co było wspaniałą niespodzianką od Pani Rezydent Oli. Jedzenie w hotelu pyszne! Dodatkowym plusem była możliwość zamówienia śniadania o wcześniejszej godzinie, kiedy wyjeżdżaliśmy na wycieczki. Pani Ola jest super rezydentem na Teneryfie. Wszystko było przygotowane perfekcyjnie👌❗

Pozdrowienia dla pani Agnieszki,rezydent na Teneryfie. Można na nią liczyć o każdej porze dnia. Panie przewodniczki z dużą wiedzą i BARDZO miłe. Jesteśmy z żoną zachwyceni tą wyprawą i obsługą ze strony ITAKI. Następny wypad też będzie i z ITAKĄ. Polecam. Dziękuję również kierowcom autokarów,są mistrzami.

Wyjątkowy

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Taneczni

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Perfekcyjnie zorganizowane wycieczki. Program wycieczki dla każdego wieku. Komfortowe środki podróży:autobusy i prom. W trakcie wycieczek był czas na obiad.

Wady

Nie ma.

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Brak minusów. Cała wycieczka była wspaniała. Opieka ze strony ITAKI perfekcyjna.

Wady

Nie ma minusów.