Super wycieczka pod każdym względem.Pilotka Patrycja B. bardzo miła, mająca dużą wiedzę,umiejąca ją przekazać.W Dubrowniku Pani Paulina (...)zadająca nam pytania, zmuszająca do zapamiętywania,opowiadająca z humorem,super przewodniczka. Szkoda,że tak krótko.
Bogaty program wycieczki lecz niestety w większości słabe hotele i kilkukrotne przekraczanie granic.
Piękne miasta w większości nadmorskie i zachwycające krajobrazy.
W większości słabe hotele, długie przejazdy i kilkukrotne przekraczanie granic co wiązało się z oczekiwaniem,
Wycieczki tej nie polecam. Zbyt długi czas spędzony w autobusie. Hotele słabej jakości. Tylko jeden z dostępem do morza ale 1 km. od morza.
Widoki, zwiedzane miasta.
Długie przejazdy autobusem.
Program wycieczki raczej ciekawy, ale kolejności punktów programu (miałam zmienioną kolejność i prosto z lotniska zawieziono nas do Bośni - po drodze rozwoziliśmy ludzi do różnych hoteli - co spowodowało, że w hotelu byliśmy o 1 w nocy) powoduje niepotrzebne marnowanie czasu na dojazdy, co skraca czas na zwiedzanie. Hotele 2 i 3 gwiazdkowe, ale pokoje trafiały się różne (w tym samym budynku ktoś miał pokój z tarasem, a ktoś inny w suterenie), albo trafiały się 3 różne budynki w trzech różnych standardach i np w jednym nie było ciepłej wody, a w innym śmierdziało kanalizacją. Jedzenie bardzo różne. Czasem serwowane posiłki a czasem szwedzki stół i czasem dobre, czasem strach było jeść, a czasem bardzo małe porcje. W opisie jest że większość hoteli blisko morza, co w przypadku mojej wycieczki nie było prawdą. Ostatni punkt programu mieliśmy w Omiś i zamiast nocować koło Splitu (odległość między miastami około 25 km), to zawieziono nas do Bośni i Hercegowiny (odległość 135 km), żeby nad ranem znowu przywieźć nas do Splitu.
W sumie ciekawy program i dobra pilotka Julia
Jakość hoteli i jedzenia oraz chaotyczny plan realizacji punktów programu
Zapach wina i lawendy to ciekawa ale bardzo intensywna wycieczka. Wszystko dobrze zorganizowane. Standard hoteli uzależniony od aktualnego miejsca pobytu. Szczególna pochwała dla przewodnika Pani Julii która potrafiła \"zjednoczyć\" całą grupę i \"trzymała dyscyplinę\".
Program, przewodnik, cena.
Brak wad
Duży plus dla pilotki Małgorzaty bartczak ogarniała wszystko na medal ....z Rainbow
Dużo zwiedzone bogaty plan wycieczki
hotele jeden ponizej normy
Wycieczka bardzo ciekawa, możliwość odwiedzenia 3 krajów podczas jednej podróży. Co do programu wycieczki ciekawy, urozmaicony, w zasadzie nie męczący bardzo, dużo czasu na wypoczynek (jak na objazdówkę). Przepiękne widoki, zabytki. Hotele w większości nad morzem - na 7 noclegów tylko jeden nie był nad morzem - w większości przyzwoite, wyżywienie również niezłe, może trochę monotonne. Na szczególną uwagę i pochwałę zasługują lokalni przewodnicy - znakomici, Pani pilot również sympatyczna, kompetentna i zabawna.
Pilot, kierowca i autokar na miejscu, stosunkowo dużo czasu na odpoczynek - hotele w większości nad morzem
Niektóre hotele i jedzenie w nich - ale tylko niektóre
piotr 50 lat bardzo zadowolony z wycieczki super polecam
dużo do zwiedzania ,ciekawy program pilotka małgorzata bartczak profesionalistka w kazdym calu....
Jakość niektórych hoteli jest kiepska... Za to pilotka P. Małgorzata Bartczak rewelacja, młoda, pełna optymizmu, wiedzy i chęci do jej przekazania osoba - genialna kobieta!!!
fajny program
jakość hoteli