Opinie o wycieczce
Sawasdee Tajlandia!

- możliwość otrzymania od przewodnika informacji w języku polskim, o dostępnych środkach komunikacji miejskiej i międzymiastowej, sposobów korzystania z nich, lokalizacji stacji, przystanków oraz wskazówek gdzie kupić bilet, podać orientacyjne koszty przejazdów i ich czas trwania

Sądze ,iż biuro wezmie uwagi i plan wycieczki pod uwagę.Taka wersje tak pięknej Tajladdii nie polecam z tego biura.

Wycieczka zorganizowana jest bardzo poprawnie. Cięzko przez tydzień wszystko zobaczyć. Jak na początek przygody z Tajlandią jest ok.

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

Pobyt - Styczeń 2019

Zalety

- sympatyczny i kompetentny przewodnik - korzystna cena - program

Wady

- za krótki pobyt w Bangkoku (brakowało jednego dnia, można byłoby skrócić o dzień pobyt w Hua Hin) - podróż do Tajlandii z przesiadką - brak informacji o atrakcjach turystycznych w Hua Hin i okolicy bliższej i dalszej dla osób preferujących aktywny wypoczynek, a nie wyłącznie plażowanie - brak dostępności wycieczek fakultatywnych w przypadku zbyt małej liczbie chętnych osób

Pobyt - Grudzień 2016

Zalety

ciekawy program

Wady

malo czasu na zwiedzanie Bangkoku.przewodnik tylko w języku angielskim,pilot nie prowadził grupy od W-wy ujawnił sie w Bangkoku,trzeba było sobie radzić w Dubaju na ogromnym lotniku w wieloma strefami ,nie rozpisuję już na ten temat odsyłam do internetu.Zwiedziliśmy 'po łepkach'istotne zabytki w Bangkoku niektóre zabytki np.lezący tylko obiekt w z leżącym buddą,pałac przelecieliśmy.Pani pilot Magda była niema zpytana udawała,iż nie słyszy lekcewazyła uwagi i prośby.Brak sprawnego planu dnia i jego organizacja.

Pobyt - Luty 2016

Zalety

wycieczka pokrywała się z programem, piękny kraj

Wady

mało czasu na Bangkok