Plusów tej wycieczki było mnóstwo - najważniejszy z nich to Pilot -bardzo fachowy i merytoryczny gość - dzięki niemu o zamkach wiem chyba prawie wszystko. Na plus oceniam także dodatkowy wyjazd do winnicy połączony z degustacją win. Minusem było zakwaterowanie - trochę ciasny pokój, bez czajnika i telewizora.
Duża wiedza pilota wycieczki
Słabe wyposażenie pokoju, monotonne sniadania, brak telewizora
Po powrocie do domu nie czułam nóg ale to jak najbardziej pozytywna opinia o tej wycieczce. Miałam wrażenie, że w ciągu tych kilku dni zobaczyłam cały Paryż.To zasługa świetnej Pilotki - skarbnica wiedzy, po prostu nie było takiego pytania, które jej zadaliśmy, na które nie znałaby odpowiedzi. Bardzo żałujemy, że wycieczka nie trwała dłużej bo z wielką ochotą zobaczylibyśmy muzea, o których tyle dobrego słyszeliśmy od Pani Pilotki. a Paryż nocą to po prostu bajka!
Intensywny i bardzo ciekawy program wycieczki
Skromne śniadania w ciasnej stołówce
Zamki zachwycające jak i cały Paryż. Na pewno tu wrócę ale kolejnym razem w innej formie - żeby wszystko na spokojnie i dokładnie oglądnąć bo na prawdę jest co zwiedzać. Dla mnie organizacja była na piątkę ale wolałabym mieć więcej czasu na zwiedzanie. Plusem był transport - pomimo licznych przesiadek nie doskwierał nam żaden dyskomfort z tego tytułu. Bardzo miło będę wspominać wycieczkę po Luwrze - to za sprawą Pani przewodniczki, która opowiadała nam tak realistycznie historie powstawania niektórych obrazów że miało się wrażenie jakby artysta malował obraz w naszej obecności.
Super transport i duża wiedza przekazana podczas wycieczki
Za bardzo intensywny program