Ogolne wrazenie bardzo pozytywne. Piekno zwiedzanych miejsc zrekompensowało wszelkie niedogodnosci.
Intensywny program zorientowany na pokazaniu najlepszych perełek regionu.
Zakwaterowanie . Nie wszystkie hotele zasługiwały na 3*
Serdecznie polecam. Wspaniały program pełen zwiedzania cudownie pięknych miejsc. Nasza pierwsza wycieczka do Włoch i od razu zachwyt :)
Bardzo dużo przepięknych miejsc. Dzień wolny pozwala zregenerować siły. Równowaga między zwiedzaniem a czasem wolnym. Wspaniałe autokary. Świetny pilot i kierowcy.
Brak WiFi w pokojach w większości hoteli (ale było w recepcji i restauracjach)
Bardzo ciekawa wycieczka. Świetnie przygotowany program, wspaniała organizacja i tu szacunek dla pilota Pawła Sz.za profesjonalizm,humor ,wiedzę i podejście do wycieczkowiczów. Sympatyczni i doświadczeni kierowcy- P. Marcin i Daniel.Całkiem fajne klimatyzowane hotele. Program pozwala zarówno na spokojne zwiedzanie jak i na odpoczynek.Polecam!!!
Bogaty program połączony z wypoczynkiem
W Italii byłam juz mnóstwo razy, z róznymi biurami, byłam tez wiele razy ,,na własna rękę\\\"....ale musze przyznac, ze patrząc przez pryzmat wyjazdów zorganizowanych, Biuro Oskar jest jest nie do pokonania....( wyjazd 12 lipca 2019.), komfort przejazdu w idealnie dostosowanym autokarze co jest bardzo wazne z racji tego,ze noc spedza sie w autokarze. Super doświadczeni kierowcy, ponad to profesjonalny pilot, który mimo poważnych trudnosci pogodowych potrafił tak idealnie zrealizować program ze aż nie do uwierzenia...ja sama jestem przewodnikiem i na prawdę chylę głęboko czoło przed Panem Pawłem Szczotką - wiedza, humor, kontakt z ludzmi - pełen profesjonalizm... zycze sobie i innym takich pilotów na wszelkich trasach swiata :) Wycieczka wspaniała, piękne widoki, wszystko ładnie dograne, polecam... .
Super ułożony program wycieczki, jest czas i na zwiedzanie i dla siebie, nie ma pospiechu, biegania. Bardzo fajny pomysł jednego dnia wolnego nad morzem w trakcie objazdówki.
Zmieniłabym Panią przewodnik w Mediolanie.
Program wycieczki przemyslany, idealny....i dlatego polecam biuro Oskar, tutaj nie jest tak jak w innych biurach ( a mam troche doswiadczenia z innymi biurami), szybko szybko, bo juz trzeba dalej jechac....z Oskarem dziej sie wszystko na spokojnie, czasz przwodnikiem, czas dla sieebie....bez szaleństwa....super.... hotele pierwsza klasa, organizacja super....ja ze swej strony chyle czoła wzgledem pilota Pawła Szczotki....ja sama jestem przewodnikiem, wiem, jak ta praca wyglada....dlatego głebokie ukłony wzgledem Pawła, ze pomimo tak paskudnych zawirowań pogodowych doprowadził nas do celu....wspaniały wyjazd, piękne widoki, niezapomniane wrazenia i wszystki polecam tak idelnie przygotowanego pilota....Pawle - dziękuje :)
Wycieczka Liguria i jej perły - polecam
zmieniłabym przewodnika w Mediolanie.....
W Italii byłam juz mnóstwo razy, z róznymi biurami, byłam tez wiele razy ,,na własna ręke\"....ale musze przyznac, ze patrząc przez pryzmat wyjazdów zorganizowanych Biuro Oskar jest jest nie do pokonania....( wyjazd 12 lipca b.r.), komfort przejazdu w idealnie dostosowanym autokarze to jest bardzo wazne z racji tego,ze noc spedza sie w autokarze, ponad to profesjonalny pilot, który mimo trudnosci pogodowych potrafił tak idealnie zorganizowac program ze nie do uwierzenia...ja sama jestem przewodnikiem i na prawdę chylę głęboko czoło przed Panem Pawłem Szczotką, bo to, co on zrobił w czasie zawirowań pogodowych to jest mistrzostwo swiata... wycieczka wspaniała, wszystko ładnie dograne, polecam... i bardzo polecam wspomnianego pilota...wiedza, kontakt z ludzmi - pełen profesjonalizm....zycze sobie i innym takich pilotów na wszelkich trasach swiata :)
Wycieczke polecam ...
zmieniłabym pania przewodnik w Mediolanie, zdecydowanie.....pani powiedziała wszystko ...tylko nie to co trzeba.... troszke obrzydziła Mediolan swoja gadką,
Super wycieczka , widoki zapierające dech , opieka pilota na szóstkę , hotele klimatyzowane ,
dużo wrażeń w krótkim czasie
Bardzo ciekawa wycieczka. Pilot p. Agnieszka wow ogromną wiedza.. Dobry organizator dusza towarzystwa. Kierowcy.. . Dzięki ich wytrwałości i doświadczeniu bezpiecznie docieralismy do celu. Sympatyczni ludzie,fajny klimat. Polecam
Do zobaczenia jest wiele miejsc
Troche okrojone Monako. Chyba nie potrzebna Lukka. Może zamiast niej Piza..
Cudowna przygoda we Włoszech. Liguria w pigułce, ale i wiele dodatkowych atrakcji. Super wygodny autokar, niezwykle życzliwi i profesjonalni kierowcy tworzą świetne trio wraz z panią Agnieszką. Pani Agnieszka -pilot- człowiek orkiestra zaraża energią i głodem podróžy. Słucha jej się z otwartymi ustami i chce się więcej. Hotele całkiem całkiem jak na objazdówkę. Jedyny minus - czas leciał zbyt szybko. Dziękujemy także współuczestniką za fantastyczną atmosferę i zgranie.
Dużo ciekawych miejsc, ale i czas wolny
Wspaniała wycieczka objazdowa . Dzięki niej każdy może w ciągu paru dni zobaczyć najpiękniejsze miejsca w wybranym regionie. To właśnie między innymi w Ligurii podziwiać mogliśmy luksusowe Portofino i słynne San Remo . Bardzo wygodny autokar ,profesjonalni i sympatyczni kierowcy . Naszym pilotem była Pani Agnieszka - bardzo sympatyczna osoba, uśmiechnięta z poczuciem humoru ,posiadająca bardzo dużą wiedzę o zwiedzanych miejscach którą potrafi przekazać każdemu , można słuchać jej bez końca i chciało by się więcej , zawsze służąca pomocą . Widać , że kocha to co robi i robi to z wielka pasją . Hotele całkiem niezłe jak na objazdówkę . Bardzo sympatyczni ludzie i fantastyczna atmosfera .
Dużo ciekawych miejsc do zobaczenia
Najciekawsza wycieczka na jakiej dotychczas byłam z rodziną. Podczas indywidualnego pobytu z pewnością nie zobaczylibyśmy tylu ciekawych miejsc. Szczerze polecam.
Atrakcyjna cena, fantastyczny przewodnik z całym bogactwem informacji o każdym zwiedzanym miejscu, bogaty program. Transport wysokiej klasy autokarem.