Opinie o wycieczce
Japońskie Sushi

Moja pierwsza wycieczka poza granicą. Wycieczka do Japonii była moim marzeniem i nie jestem zawiedziony. Świetne i wspaniałe wspomnienia na całe życie. Jedynym mankamentem meczące przeloty samolotami ale obsługa w samolocie świetna. Serdecznie polecam zarówno samotnikom jak i parom.

Wycieczka bardzo ciekawa. Polecam. Pilot p. Tomek był bardzo zaangażowany i dobrze zorganizowany. Tylko powr?t liniami Air France to pomyłka.

Tomasz Szatiło - bardzo dobry przewodnik , dobry mówca , który doskonale potrafi przekazać swoją dużą wiedzę o Japonii . Znakomity organizator wycieczek nawet w czasie wolnym . Wycieczki z nim to czysta przyjemność .

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Pobyt - Luty 2019

Zalety

Dużo ciekawych miejsc do zwiedzenia, dobry przewodnik również lokalny. Japończycy bardzo uprzejmi i pomocni, dobre zakwaterowanie w hotelach, śniadania i przejazdy autokarem. Świetny program oraz możliwość zwiedzania dodatkowych miejsc w czasie wolnym i skosztowania lokalnych przysmaków poza programem.

Wady

Męczące przeloty samolotami

Barbara

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Ciekawy program, sprawny transport autokarem na miejscu, hotele w centrum miast oraz zaangażowany I dobrze zorganizowany pilot.

Wady

Powr?t z przesiadką przez Paryż niepotrzebnie wydłuża I tak bardzo długą podr?ż. Linie Air France zapewniają w samolocie dużo mniej miejsca dla pasażera, wyraźnie mniej niż Lot lub KLM. Poza tym nie dbają o pasażera, celowo rozdzielają rodziny I proponują słoną opłatę za miejsca obok siebie .

Artur

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

- super przewodnik i przewodniczka , - bardzo dobre hotele , - dobre wyżywienie , - bardzo dobry transport na miejscu , klimatyzowany autobus - piękne miasta do zwiedzania

Wady

- zbyt dużo zwiedzania świątyń a za mało zwiedzania nowoczesnego miasta, - męczące przeloty z przesiadkami