Opinie o wycieczce
Izrael i Jordania

1 opinia

Ta wycieczka to pomieszanie wycieczki objazdowej ,pielgrzymki i shoppingu . W programie jest rejs po jeziorze Galilejskim ale już w Ammanie tylko zrobienie sobie zdjęcia pod Błękitnym Meczetem. Tylko dzięki litości przewodnika zobaczyliśmy jeszcze amfiteatr. Wiszące klasztory mogliśmy podziwiać jedynie z dołu bo ważniejsze były zakupy w " zaprzyjaźnionych "sklepach. Kuriozum to dzień ostatni wycieczki, mimo późnego wylotu, na ten dzień biuro nie przygotowało żadnej atrakcji oprócz siedzenia w hotelu i to tylko do godz.12. I tu z ofertą wyjazdu za jedyne 55$ pojawia się pilot . Tylko przez przypadek oferowany przez niego wyjazd do Jafy I Tel Awiwu pokrywa się z trasą na lotnisko. Gdyby nie zjawiskowość zwiedzanych miejsc wycieczka nie byłaby warta polecenia.

1 opinia

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
asan