Wycieczka bardzo przyjazna i dobrze zorganizowana. Program bogaty, przewodnicy z ogromną wiedzą. Hotele przyzna, czyste, jedzenie dobre. Najbardziej podobał mi się hotel Parasol Garden - jego położenie, morze widoczne z balkonu, atmosfera i jedzenie.
Całość wycieczki oceniam bardzo dobrze. Dla singla to idealna możliwość i wypoczynku i poznania najpiękniejszych zakątków Hiszpanii. Program napięty ale nie męczący. Polecam bo naprawdę warto poznać Andaluzję własnym okiem:)). Jadąc na wypoczynek człowiek pewnie sam nie wybrał by się w te malownicze miejsca, a i z biletami nie jest łatwo!
Wszystkie miejsca z programu są warte uwagi: Sivilla, Kordoba itp. Mnie osobiście zachwycił Gibraltar i Caminito del Rey. Ronda - miasto nad przepaścią - żadne zdjęcie nie odda własnego wrażenia. Ścieżka króla czyli Caminoto del Rey - bardzo przyjemna ponad 2-godzinna trasa z widokami zapierającymi wdech. Polecam dla wszystkich bez obawy, że nie dam rady. To spacerek tylko w innym wydaniu. Zamiast leżeć na plaży - polecam taką widokowo-relaksakcyjną wycieczkę!!!!
Cudowne miejsca, zapierające dech w piersiach widoki , super polecam
super przewodnicy, ciekawe miejsca wspaniały klimat
brak, może tylko rejs statkiem wypadł słabo na tle innych atrakcji
Pierwszy raz na zorganizowanych wczasach i naprawdę pozytywne wrażenia.
-intensywny program - bardzo dobra przewodniczka - dosyć krótkie przejazdy autokarowe pomiędzy miastami - doskonała organizacja - w każdym z odwiedzanych miast wystarczająco dużo czasu wolnego
- z pięciu odwiedzanych hoteli jeden był poniżej oczekiwań /zarówno zakwaterowania jak i wyżywienie/