Program bogaty i atrakcyjny. Hotele czyste, wygodne, wyżywienie bez jakichkolwiek zastrzeżeń, autokar wygodny. Pilot, pan Marcin bardzo ok., o wszystkim informował z wyprzedzeniem i wszystko było na czas. Wycieczkę polecamy!!!
Wszystko było na plus :)
Brak.
taką wycieczkę polecam tym kto chce dużo zobaczyć i szybko. Hotele poza miastem ale pozytywnie jest ze śniadaniami i kolacjami był wybór dla każdego.wszystkie miejsca do których pojechaliśmy były wspaniałe przede wszystkim Alhambra i Toledo.
przewodnicy w poszczególnych miastach profesjonalni - Toledo ,Alhambra ,Madryt ,Lizbona. Dużo do zobaczenia i podziwiania . Ja na pewno wybieram się jeszcze raz tylko teraz od Barcelony do Santiago de Compostela -Północ Hiszpanii
dużo kilometrów do przejechania w autokarze. Słabiutko z naszym rezydentem pod względem wiedzy o Hiszpanii nic praktycznie podczas przejazdu nie opowiedział ciekawego co we wcześniejszych moich wycieczkach było na bierząco opowiadane jakieś ciekawostki. w niektórych pokojach hotelowych awarie klimatyzatorów
Rezerwujcie przez Rainbow Nigdy przez wakacje.pl Wycieczka osobom lubiącym zwiedzanie kościołów, jedyna rozrywka to taniec flamenco na bardzo małej scenie.
Dużo pięknych miejsc do zobaczenia, w czerwcu przepiękna pogoda.
Nigdy więcej nie skorzystam z wakacje.pl, nie informują najważniejszych rzeczy, szczegółów takich jak data wyjazdu czy powrotu a potem pobierają za każdą zmianę extra zapłatę. Żadnych przeprosin ani nawet zaoferowania czegokolwiek za popełnienie błędów przez niedouczonych agentów, Przymusowe oplata za każde zwiedzanie kościołów czy zamków, a nie każdy lubi takie obiekty szczególnie jak odwiedzasz ich kilka w ciągu dnia, robi to się nudne. W Portugalii beznadziejny, stary motel z najgorszym jedzeniem
Polecam każdemu , kto chce zobaczyć i doświadczyć niezapomniane widoki i chwile.
Przepiękne historyczne miejsca, cudowne widoki i pogoda.
Przewodniczka z humorami i sympatiami..............
Idealna wycieczka dla tych którzy chcą poznać Portugalię i Hiszpanie w pigułce - program wycieczki napięty i intensywny ale na to właśnie z mężem liczyliśmy. Zwiedziliśmy wszystkie największe zabytki Lizbony i Madrytu, Fatima także piękna. Trafiła się nam bardzo doświadczona pani przewodniczka, która znała odpowiedzi na każde nasze pytanie. Jedyny minus jaki dostrzega to hotel w Portugalii - wifi ciągle się wieszało i szwankowała klimatyzacja.
Program wycieczki
Hotel w Portugalii