Opinie o wycieczce
Gruzińska uczta

Wycieczka dla \"koneserów\" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odbyliśmy wycieczkę objazdową po Gruzji na początku lipca. Program dość ciekawy . Dużo ciekawych miejsc . No i przede wszystkim piękne widoki . Góry Kaukazu bardzo urokliwe . Widać ,że kraj sie otwiera na turystykę . Zwłaszcza Batumi . Dość tani . Na bilety wpłacaliśmy po 90 euro. Nie do końca wiem na co poszło , bo bilety w Gruzji są bardzo tanie . Nikt się z nami nie rozliczył z tego . A nie pierwszy raz jestem na tego typu wyjeździe . I oby nie trafić na przewodnika z Ukrainy ( polaka) Chłopak sympatyczny , ale jeszcze musi się dużo uczyć . Zwłaszcza jęz. polskiego . Ale kraj godny polecenia .

Można z całą stanowczością polecić wycieczkę. Rewelacyjne krajobrazy, troszkę za dużo cerkwi. Ekipa niesamowita. Jedyna w swoim rodzaju.

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Roland

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Piękne zabytki, widoki !

Wady

Kiepskie warunki, jedzenie, przewodnik.

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Piękny kraj , piękne krajobrazy . Warto naprawdę zwiedzić Gruzję

Wady

Niekompetentny przewodnik . Problem z wiedzą i z językiem polski

adam

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

rewelacyjna grupa, z którą mieliśmy możliwość podróżować. Przepiękne krajobrazy, póki co bardzo tani kraj

Wady

Przewodnik, przed którym jeszcze długa droga do perfekcji