Opinie o wycieczce
Cesarskie Miasta - Agadir

1 opinia

Wycieczka pozostawia wiele wrażeń, extra przegląd Maroka, jego różnorodności, wspaniałych miejsc i ludzi. Pani Dagmara - pilotka przekazała mnóstwo wiedzy, nie książkowej, ale z doświadczenia, więc tym bardziej cennej. Wielkie dzięki za to. Wycieczkę polecam szczerze, Maroko trzeba zobaczyć.

1 opinia

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Shiness

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Maroko w pigułce

Wady

Za dużo czasu wolnego, można by było więcej pozwiedzać zamiast siedzieć w hotelu