Opinie o wycieczce
Buenos dias Cuba

1 opinia

Wycieczka udana przede wszystkim za zasługą pilotki która stanęła na wysokości zadania. Grupa była wesoła i rozgadana pytaliśmy dosłownie o każdy szczegół i mimo to odpowiedz była zawsze długa obszerna i poparta przykładami. Urlop minął ale wspomnienia zostaną na zawsze. Szczególnie zapamiętamy: stare samochody, tam czas zatrzymał się w miejscu, fabrykę cygar i rumu, plantacje trzciny cukrowej i bar Ernesta Hemingwaya. Polecam szczerze

1 opinia

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dagmara

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

program wycieczki i pani pilotka

Wady