Opinie o wycieczce
Bangkok i okolice

Super wyjazd. Bardzo dobra organizacja. Przewodnik rewelacyjny. Niezapomniane widoki. Aż szkoda, że wyjazd nie był dłuższy.

Bardzo fajna wycieczka, miły i kompetentny pilot . Tajlandia w pigułce

Wycieczka z Ecco Holiday. Perfekcyjnie zorganizowana. Hotele mimo, że 3* to nie można było narzekać. Ogromny plus dla naszego niesamowitego przewodnika Walerego i pana Boma. Organizacja całego pobytu na 6 +. Na wszystkie wycieczki fakultatywne trzeba się wybrać bo warto. Najlepsza to rzeka Kwai i hotel na wodzie, piękne widoki, kąpiel ze słonikami. Wodospady, Pattaya, masaże, rewia transwestytów... wogóle wszystko świetnie zorganizowane. Bangkok dniem i nocą super przejazd tuk tukiem nocą koniecznie. Tajlandia jest bardzo bezpieczna a ludzie przecudowni ❤️

Jesteśmy bardzo zadowolone z wycieczki. Program bardzo dobrze zrealizowany, niesamowite widoki i przeżycia na rzece Kwai.Bardzo dobra organizacja. Pilot Pan Walery kompetentny , który potrafił przekazać najciekawsze informacje o danym regionie i zwiedzanych miejscach. Polecamy????

Wycieczka z Ecco Holiday. Perfekcyjnie zorganizowana. Hotele mimo,że 3* naprawdę świetne. Atmosferę kreował nasz niesamowity przewodnik Walery. Super Gość! Na wszystkie wycieczki fakultatywne wg mnie trzeba się wybrać bo warto. Najlepsza to rzeka Kwai i hotel na wodzie, nieziemskie widoki, spokój, cisza..., następnie to kąpiel ze słonikami. Wodospady, Pattaya wogóle wszystko świetnie zorganizowane. Bangkok dniem i nocą super (przejazd tuk tukiem nocą koniecznie!!!! )Hotel i cudowne plaże na Koh Chang i ta dzungla przy hotelu...., plaża- nigdy tego nie zapomnę . Jest tam bardzo bezpiecznie, ludzie wspaniali. Samodzielnie zwiedzliśmy Koh Chang bez żadnych obaw. Widoki niesamowite, szczególnie te na południu wyspy. Bardzo dziękuję Ecco Holiday i Panu Maurycemu za wspaniałe chwile w Tajlandi. Gdybyśmy mogli polecielibyśmy tam już jutro!

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Gosia

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Program napięty i intensywny ale nie męczący. Sporo można było zobaczyć, dowiedzieć się i przeżyć.

Wady

Nie było.

Elzbieta

Bardzo fajna wycieczka, miły i kompetentny pilot . Tajlandia w pigułce

Zalety

ciekawy program

Thai

Dragons

Pobyt - Listopad 2019

Zalety

Program , kompetentny pilot Pan Walery , przepiękne widoki , różnorodne jedzenie , wyspa Koralowa , rzeka Kwai , targ na wodzie , rewia transwestytów, zakwaterowanie w centrum Bangkoku ,kolacja w najwyższym budynku Bangkoku, ilość odwiedzonych miejsc w ciągu zaledwie 10 dni

Wady

+ liczna grupa

Iwona i Tomek

Pobyt - Maj 2019

Zalety

progrm wycieczki, przewodnik Pan WALERY!,

Wady

nie było żadnych wad

Mariola z grupy Tiger\\\'ek

Pobyt - Luty 2019

no i jeszcze tajskie masaże - trzeba codziennie korzystać (ceny bardzo przystępne)

Zalety

Bangkok trzeba być i to zobaczyć :) Wycieczka na rzekę Kwai rewelacja, chociaż faktycznie chciałoby się zostać tam dłużej.... spływ w kapokach z nurtem rzeki polecam dla najbardziej bojaźliwych, a także kąpiel ze słoniami. W Pattaya koniecznie trzeba zobaczyć widowisko Alcazar oraz całe rzeźbione z drewna Sanktuarium Prawdy. Byłam tam z 5-cioma przyjaciółkami i każda z nas wróciła z tej wyprawy mega zadowolona :) Podziw i wielkie podziękowania dla przewodnika Walerego!!!!!!! -miałyśmy przyjemność spotykać różnych ludzi na innych wyjazdach, ale Walery zajmuje bezkonkurencyjnie I miejsce :)

Wady

Jeśli ktoś chce zawsze znajdzie jakieś wady, ja ich nie znalazłam, bo nie szukałam ;)

Iwona

Pobyt - Czerwiec 2018

Nie polecam wycieczki kiedy temperatura jest wysoka, jednak jeśli nie mamy innej opcji, proszę się nie zrażać, mnie osobiście temperatura męczyła.

Zalety

Czas spędzony w hotelu na wodzie w dżungli, Park Narodowy Erewan-wodospady, Rewia w Alcazar.

Wady

Za dużo czasu spędzonego na zwiedzanie \"Klejnotów Bangkoku\", za mało w hotelu na wodzie w dżungli. Pan Valeris często miał \"focha\",

5.2
rad

Pobyt - Kwiecień 2017

w porównaniu z wycieczką Pekin i okolice, tu zapewniono nam mniej (program, organizacja, jakość ...) za więcej (finanse)

Zalety

nocowanie na rzece Kwai, kąpiel ze słoniami

Wady

wyżywienie (szczególnie przepłacone obiadokolacje), mała intensywność programu zwiedzania

Artur

Pobyt - Wrzesień 2016

Wszystko w porządku. Dobra organizacja połączona z ciekawym programem

Zalety

Program wycieczki,przewodnik,hotele,organizacja.

Wady

Brzydkie plaże w miejsowości wypoczynkowej-Pattay\\\'a

Alex

Pobyt - Czerwiec 2016

Pierwszy raz byłam w Tajlandii i zakochałam się! Miejsca niesamowite a jedzenie na mieście pobudza kubki smakowe. Można się zabawić jak i odpocząć. Przewodnik naprawdę potrafi opowiadać ciekawe rzeczy i pokazywać niezwykłe miejsca. Mam nadzieję że jeszcze tam wrócę bo naprawdę warto. Jak ktoś się zastanawia nad tą wycieczką to ja polecam z czystym sumieniem.

Zalety

Dużo zwiedzania ale bez zmęczenia Ciekawy program Dobry przewodnik

Wady

Nie znalazłam

Pobyt - Wrzesień 2015

polecam wycieczkę na rzekę Kwai, bo oprócz spania w domkach na wodzie można zobaczyć pływający targ, który też jest swojego rodzaju egzotyką

Zalety

Tajlandia w sama w sobie to już wielka zaleta. Program wycieczki bardzo ciekawy i intensywny. Nocleg na rzece Kwai rewelacyjny - polecam wszystkim. Jednak jest jeszcze jedna zaleta tej wycieczki - pilot Walery. Niesamowicie zaangażowany człowiek w swoją pracę. Walery potrafił iść rano na market żeby kupić tajskie owoce dla całej grupy a później w trakcie degustacji opowiadać o każdym. REWELACYJNY pilot i człowiek - bez niego wycieczka nie byłaby tak kolorowa.

Wady

nie znalazłam

Michał

Pobyt - Czerwiec 2015

Przydałaby się jedna noc więcej na rzece Kwai. To największa atrakcja tej wycieczki.

Zalety

Przede wszystkim opiekun :) wielkie dzięki dla Pana Walerego

Wady

Wyżywienie - pod chińczyków, prawie w ogóle nie było wyżywienia europejskiego. Ale to kwestia hoteli

Karolina

Pobyt - Październik 2014

Fantastyczny program wycieczki oraz bardzo fajne oferty wycieczek fakultatywnych - szczególnie kolacja na 78 pietrze najwyższego budynku w Bangkoku zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Jestem pod ogromnym zauroczeniem Tajlandii - spacer po moście na rzecze Kwai długo pozostanie w pamięci. Bardzo udanym pomysłem jest połączenie zwiedzania z wypoczynkiem - Pattaya świetnie się do tego nadaje. Szczególnie ze względu na nocne wypady do dyskotek - to raj dla imprezowiczów. jedyny minus jaki dostrzegam to klimatyzacja, która nie zawsze działała. Polecam i wycieczkę i samo biuro.

Zalety

Ciekawy i urozmaicony program wycieczki

Wady

Klimatyzacja w hotelu

Pani Sylwia I jej Grupa

Pobyt - Wrzesień 2014

Za mało o dwa noclegi na Rzece Kwai. Chciałam dłużej?!!!! :) W tym miejscu bez prądu i innych \"udogodnień\" cywilizacji, odpoczywa każda komórka i tkanka naszego organizmu!!!! Słowa nie oddadzą tego, to trzeba poczuć!!!!! Za mało o 2-3 dni w Pattay na odpoczynek i pozostałe atrakcje... :P (mogliśmy przedłużyć-nasza wina). Oczywiście szacun dla polskojęzycznego pilota WALEREGO - gość First Class !!!!! PING-PONG to nowy wymiar... yyyyy.... że tak napiszę ...wieloznzczeniowy?..... ;))) POZDROWIENIA DLA Pana Jacka i oczywiście WALEREGO OD GRUPY PANI SYLWII i PANI SIWEJ z GŁOGOWA !!!!!! P. S. My na pewno wrócimy w tamten region Azji. Walery poprosimy nowy program pobytu Wietnam, Kamboża i Tajlandia w innym wymiarze!....

Zalety

Zdecydowanie nieoceniony i niezastąpiony polskojęzyczny pilot Walery! ! ! Różnorodność zwiedzanych miejsc i atrakcji. Hotele jak najbardziej ok! Jeżeli ktoś kręci nosem, to w d...ie mu się przewraca?... Oaza spokoju w Hotelu na Rzece Kwai. Oczywiście po tej wycieczce, PING-PONG nabrał innego znaczenia w życiu moim i znajomych! ;)

Wady

Za duży intensyw zwiedzania w pierwszych trzech dniach.