Opinie o wycieczce
Albańskie Karaiby

Wyjątkowy

Jestem zadowolona z organizatora i przewoźnika. Bardzo udane wakacje. Swietnie się bawiłam i organizacyjnie tez wszystko bez zarzutu. Hotel śliczny jedzenie pyszne. Trochę daleko od kamienistej płazy ale piękne widoki w zamian.

Zakwaterowanie w hotelu Mediterrane w z przepięknym widokiem na Sarandę i Korfu. Pyszne jedzenie. Super zorganizowany przez pilotów wycieczki wieczorek pożegnalny????????????????

Wyjątkowy

Program wycieczki
Wyżywienie podczas wyjazdu
Transport podczas wyjazdu
Zakwaterowanie podczas wyjazdu
Intensywność programu

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mała Mi

Pobyt - Maj 2019

Zalety

Ciekawy program wycieczki. Super kierowca który po krętych dróżkach radził sobie wspaniałe naprawdę dobrze się jechalo bo dbał nie tylko o pojazd ale o komfort ludzi tez. urozmaicone jedzenie i miła obsługa.

Wady

W pierwszy dzień zostaliśmy zakwaterowani w innym hotelu ale zostało to zrekompensowane świetna impreza w ostatnia noc pobytu. Pilot Marcin trochę mało opowiadał ale daliśmy radę.

Kobieta

Pobyt - Kwiecień 2019

Zalety

Dobrze zorganizowana-jest czas na samodzielne zwiedzanie i na wypoczynek.

Wady

Postoje na granicach