polecam jeśli ktoś chce uciec od zgiełku Słonecznego Brzegu, kameralny hotelik, my mieliśmy wspaniały widok na morze
kameralny, spokój,cisza,
kiepskie śniadania
Kameralny hotel low costowy dla mało wymagających oraz wysportowanych osób lubiących dużo spacerować.
Bardzo miła właścicielka, śniadania 9 opcji do wyboru (brak szwedzkiego stołu, pani przynosi do stolika), fajny basen, cicha okolica. Hotel w domu, mało gości, kameralny i tani.
Lokalizacja, wysoko na szczycie ulicy. Daleko od morza, piechotą ok 2 km. Dostaliśmy pokój pod samym dachem, w nocy wiatr pi*dził, wszystko skrzypiało, dachówki się ruszały. Przez cały okres naszego pobytu była zepsuta winda, więc codzienne wchodzenie i schodzenie masakra, szczególnie po tej wspinaczce do hotelu. Zdaję sobie sprawę że za 2000 zl to nie będzie Sheraton ale żeby w łazience nie było wydzielonego prysznica tylko 2 odpływy i myjesz się prawie wchodząc na kibel to gruba przesada.
Widoki z okien i tarasu. Cisza i spokój w obiekcie i w jego okolicy. Kameralny basen
Hotel jest na pagórku, zejść nie ma problemu, a wejść trochę siły trzeba😊
Pokój z balkonem, widok na morze z 3 okien i z balkonu. Pomocna i życzliwa właścicielka. Czysty i przyjemny basen. Codziennie podstawowe sprzątanie i wymiana ręczników.
Rewelacyjny hotelik. Kameralny z fantastyczną obsługą. Położony na wzniesieniu, na końcu promenady ( I to chyba też największy z plusów) w małym ogrodzie , dzięki temu można było przyjemnie sobie z kawką posiedzieć w cieniu. Blisko do sklepów, do morza krótki spacerek ( max 10 minut, może nawet mniej). Cisza, spokój. Na prawdę polecam
Położony na uboczu miejscowości, przez co nie słychać było całego tego zgiełku. Mały ogród i drzewa, dawały upragniony cień. Mały basen, ale w sam raz i miejsce na leżaku zawsze się znalazło. Spokój, cisza. Czysto. Sprawna i fantastyczna obsługa.
Bardzo fajny Hotel - właścicielka przemiła i bardzo pomocna. Pokoje czyste i schludne. Basen nie za duży ale nigdy nie było problemy z leżakami. Pyszne śniadania z karty. W hotelowej restauracji można dobrze zjeść lokalne przysmaki. Dużą zaletą jest położenie hotelu w dalszej odległości od betonowego centrum.
Czystość Jedzenie Basen Położenie na uboczu
Hotel niczym nie zachwyca troszke brak w nim swiezosci I jest ponuro :( Lokazlizacja super bo mega cisza I spokoj ! Moja ocena to taka o 4!
Hotel położony w super miejscu z dala od zgiełku a zarazem 10 minut od morza ! Brak scisku w sensie basenu i jadalni !
Nie dzialajaca winda ! Smród w ubikacji !
Polecam. Miła obsługa, fajne miejsce na odpoczynek. Czysto,klimatyzacja i wi fi. Czysty basen. Ładna okolica. Nie ma zjeżdżalni ani atrakcji dla dzieci,fajne miejsce dla ludzi ceniących sobie spokój i ciszę. Raczej rozrywkowcom nie polecam.
Niedaleko morza, nie jest położony przy innym zaraz. Cisza spokój
Położony na sporej górze gdzie autobus żaden nie podjeżdża
Właśnie wróciliśmy z Bułgarii z bardzo pozytywnymi odczuciami. Bardzo miłe panie z restauracji i recepcji, pokój przestronny z pięknym widokiem na morze. Jedzenie różnorodne i przede wszystkim dużo- smaki może nie bardzo polskie, ale dobre. Pokój codziennie sprzątany, pachnący, na tydzień pobytu ręczniki co drugi dzień wymieniane, pościel w połowie tygodnia na czyste. Do morza około 10 minut spacerkiem (z powrotem pod górkę), ale my to bierzemy jako zaletę :-) Jak ktoś chce w miarę polskie smaki, to w okolicy hotelu Helena przy głównej drodze sklepik z fast foodem bez zbędnych przypraw bułgarskich szczególnie w mięsie ;-) Ceny porównywalne jak w Polsce, bo piwo w knajpie kosztowało 2,5 leva, czyli przy kursie 2,3 zł za 1 lv to wychodzi 5,75. Nad naszym morzem ceny za browarka chyba podobne ;-) podobnie jest z posiłkami.
Cena wycieczki, położenie w cichym, spokojnym miejscu, miła obsługa
Nie ma :-)
Cicha spokojna okolica,malownicze położenie,przesympatyczna obsługa, dobre jedzenie. To wszystko rekompensuje dość strome podejście do hotelu.
Czysty, przyzwoicie urządzony z zewnętrzną windą z pięknym widokiem na morze i miasto. Duży taras gdzie można zjeść posiłki. Basen.
Wspaniały widok na morze i Słoneczny Brzeg. Dla ludzi ceniących spokój i czystość.Wyjeżdzający powinni zabrać ze sobą środki czystości/mydło/.
Bardzo czysto,sympatyczna obsługa.
Brak zasłonek przy prysznicu.
Ogólnie polecam. Podłoga w pokoju i łazience ścierana co ok. 2 dni. Bardzo spokojna okolica i super widok na morze. Dość daleko od centrum, do morza około 10 min spacerkiem. Dla mnie to zaleta - cisza i spokój, mało ludzi. Pokoje ładne, z lodówką.
Na uboczu, dosyć mały i spokojny. Bardzo ładny widok z balkonu. W pokoju klimatyzacja. Bardzo miła obsługa.
Na ostatnim piętrze schody dość wąskie. Gorąco w pokojach na poddaszu - ale jest klimatyzacja
Hotel bardzo spokojny, ładny i kameralny. Jeśli komuś zależy na imprezowaniu to raczej nie dla niego. Położony na wzgórzu, w rzeczywistości jakieś 600m od plaży. Śniadania pyszne! Jest lista 10 śniadań i wybiera się jedno + napój. Jedyny problem to raz ekipa sprzątająca po prostu weszła do pokoju bez pukania, ale potem już pukali do drzwi. Ogólnie hotel bardzo polecam, stosunek jakości do ceny wysoki!
*Położony na uboczu, więc cicho i spokojnie *Pyszne śniadania! (szcególnie English Breakfast) *Cena
*Raz ekipa sprzątająca weszła sprzątać bez pukania, ale potem już pukali