Zenit (Neum)

6.1

Koszmar jak dla mnie to hotel do zamknięcia, rozumie biednie ale niech chociaż ktoś posprząta, grzyby, pleśnie, umywalka cieknie wszystko się klei, śmierdzi wentylator "klimatyzacja" brudny dziwne że się kręci 🤮 znajoma z innego pokoju znalazła karalucha ogólnie ciężko bylo przeżyć 2. Masakra dni

Ogólny brud. Koszmar. Wszędzie wilgoć grzyby i martwe insekty. Nocleg mieliśmy przed wylotem więc wykwaterowanie było o 1 w nocy. To jedyny powód że dało się wytrzymać. Nie trzeba było spać można było poczekać w recepcji do 1 w nocy

Pobyt na szczęście krótki, szalejąca po korytarzach do rana młodzież , wyposażenie pokoju w wiatrak, zamiast klimatyzacji przy 36 stopniowym upale - porażka!. Zejście do morza z dziećmi po schodach - fatalne. Jedyna zaleta posiłki.

Hotel czysty, zadbany. Okolica piękna. Wakacje jak najbardziej udane! Polecam!

fajny hotelik, stary ale jary ;) troche zaniedbany ale warunki i jedzenie dobre, nad samym morzem. Gdy ktos przyjedzie do Neum moze sie rozczarowac jesli oczekiwal luksusow, ale obsluga i zabawa na miejscu z rezydentkami krakowskiego biura wynagrodzi wszystkie niedociagniecia. Polecam i pozdrawiam. Ps. Pytania na e-mail :) chetnie pomoge

Nazwa  Zenit (Neum)
Miejsce  Bośnia i Hercegowina / Neum / Neum
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, fitness, sporty wodne, tenis, nurkowanie, parking

5.5
5.2
2.0
2.0

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.3
Danuta

Zalety

Brak, no może z daleka na zewnątrz ładnie wygląda, recepcja ok, ale po przekroczeniu progu pokoju (rudery) szok 😲

Wady

Brud, brud, brud!!!

1.6
Adrian

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Wady

Nie nadaje się do zakwaterowania

lil

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

położenie, posiłki

Wady

brak klimatyzacji, wyposażenie pokoju

krs

Pobyt - Maj 2008

Hotel czysty, zadbany. Okolica piękna. Wakacje jak najbardziej udane! Polecam!

Katrinka

Pobyt - Maj 2007

Pobyt - Maj 2006

Byłam w neum 2 razy! nie tyle ze względu na luksusy co atmosferę i klimat tego miejsca! mnie się podobało bo ludzie których tam poznałam są nie do zapomnienia a przede wszystkim mam na myśli panie pilotki i rezydentki biura Wędrowiec z Krakowa, dzięki którym nasz pobyt był niezapomniany i pozostawił miłe wspomnienia na długie lata! polecam hotel Zenit i biuro Wędrowiec! solidnie i tanio! Pani Ela "nasza matka Polka", Pani Kasia "nasza kochana i pomysłowa organizatorka" obie załatwią wszystko, zawsze pomogą...aż żal było odjeżdżać....pozdrawiam

Zenit (Neum)