Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi
Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami
Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Hotel nie należy do tych o najwyższym standardzie. Bardzo skromne wyżywienie, na śniadanie omlet naleśniki i kilka innych dodatków (przez cały tydzień to samo). Dla dzieci nie ma absolutnie żadnych udogodnień, łącznie z wyżywieniem! Nie polecam dla rodzin z małymi dziećmi.
W pięknym ogrodzie i blisko plaży i to chyba jedyna jego zaleta.
Brak jakichkolwiek udogodnień dla dzieci. Najsłabszym jego punktem było wyżywienie. Dosłownie 3 bemary z jedzeniem na każdy posiłek.
Bardzo średni hotel, kiepskie jedzenie. Zero animacji ani jakichkolwiek atrakcji dla gości.
Blisko plaży w ładnym ogrodzie
Kiepskie wyżywienie mały wybór jedzenia
NIE polecam! Na wakacje pojechałam w 4 osoby. Otrzymałam pokój 2 osobowy tak mały, że po wprowadzeniu bagażów nie było jak się obrócić. Na drugi dzień po południu Otrzymałam odrobinę większy pokój z widokiem na mur. Wstawiono drugie łóżko ale bez Materacy bo dopiero pojechali kupić. Po 4 nocach Otrzymałam pokój, który nie wyglądał jak cela więzienna. Mały wybór jedzenia. Jak czegoś zabrakło to niechętnie dokładali. Zostawał tylko makaron z kapustą. Zabrakło coli na 3 dni. Zamówione dodatkowo owoce morza były podsne w okropny sposób. Obok w restauracji można zjeść lepiej i taniej.
Hotel niskobudżetowy. Nie działała klimatyzacja w pokoju, posiłki wydawane 3x dziennie. W przypadku spóźnienia się na obiad trzeba było czekać do kolacji. Posiłki średnie w smaku.
Przy plaży
J.w.
Jedzenie all inclusive soft- pyszne, dobrze doprawione, ale mały wybór, jak na Afrykę - ok; alkoholu nie sprzedają, ale obsługa wszystko załatwi, przy kolacji różne wystroje, muzyka na żywo lub masaj show. Pokoje - czyste, codziennie zmieniana pościel i ręczniki, pryskane na komary i robaki Plaża - tuż przy hotelu, piaszczysta, cudowna, odpływy i przypływy - raz jeżowce, a raz cudowna ciepła kąpiel:) Obsługa - przyjazna, miła, kelnerzy w restauracji podają napoje, sprzątają stół, wszyscy mówią po angielsku Ogród - zadbany, piękny, ścieżki Basen i leżaki - nie było większego problemu z leżakami przy basenie, fajny cień pod palmami, basen codziennie sprzątany, ale woda nie jest klarowna Otoczenie - dzika i biedna Afryka, ale tyczy się to każdego hotelu, dostępne sklepy, w tym dla lubiących alkohol - monopolowy. Wifi - dostępne, nie zawsze działające, wystarczające Ocena ogólna - ja polecam:) nie są to 4-5 gwiazdki, ale jak na Afrykę czułam się bezpiecznie. Jak w każdej części wyspy - zdarzały się braki prądu i internetu. Byliśmy z małymi dziećmi - bardzo jesteśmy zadwoleni
pyszne jedzenie, miła obsługa, basen, tuż przy plaży
basen czasem zielony, ale codziennie sprzątany
Hotel na południu wyspy z pięknymi budyneczkami na terenie hotelu! Pokoje duże, dobrze wyposażone z pięknie udekorowanymi łazienkami. Goście których miałem okazje tam spotkać, zachwalali jakość przygotowywanych posiłków. Obiekt godny na wakacje.
Zielony teren hotelu, basen z fajnymi widokami
Bardzo przestronne i zadbane pokoje. Obsługa dba o czystość tego miejsca. Super restauracja z przepięknymi widokami na ocean.
piękne widoki, schludne i spokojne miejsce
Dobry hotel jeśli myślimy o spędzeniu wakacji w spokojnym miejscu. Tutaj możemy liczyć na przepyszne i zróżnicowane jedzenie oraz na obsługę, która nam we wszystkim pomoże. W pokojach bardzo czysto o same są bardzo nowoczesne.
Ogromnym plusem tego hotelu jest restauracja z pięknym widokiem na ocean. Obsługa również przemiła. Jeżeli chodzi o pokoje, są duże i codziennie sprzątane. Idealny hotel na rodzinne wakacje.
Przyjemny kameralny hotelik. Znad basenu roztacza się piękny widok na ocean. Hotel położony jest bezpośrednio przy rajskiej plaży z drobniutkim i białym jak mąka piaskiem.
Spory basen. Piękny widok na ocean i plażę. Piękna, szeroka plaża.
Nie jest to wielki hotel, natomiast jest zadbany, przytulny. Największym plusem jest przepiękna, szeroka i długa plaża. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta. Jest to dobry wybór dla osób które chcą się zregenerować i odpocząć od hałasu :)
Cisza, spokój i cudowna plaża
Ogromną zaletą hotelu na pewno jest przepyszne śniadanie z dużym wyborem w formie bufetu. Pokoje klimatyzowane i bardzo zadbane. Obsługa zdecydowanie na plus bardzo pomocna
-miła obsługa -pyszne śniadanie