Zante Royal Resort

Spokojna ale ciekawa lokalizacja. Nie jest to miejsce dla osób, które szukają tkz. wieczornego życia, nocnych imprez, dostępu do różnych restauracji. Plaża ładna choć nie wielka. Uważam że jedna z lepszych w okolicy, piaszczesta z płytką wodą sięgającą daleko w głąb morza. Standard hotelu taki 2-3 gwiazdki pl. ale różnorodnie położony na różnych poziomach góry, co może być fajne dla ludzi aktywnych. Nie polecam hotelu ludziom dla których schody stanowią problem. Samo zejście nad morze to 140 stopno a to jeszcze nie wszystkie :)

Hotel tragedia, bród, smród, jedzenie okropne, nie dało się zjeść, chodziliśmy głodni. Drinki, napoje tragiczne, wszystko słone. Po stołówce chodziły kury oraz latały muchy. Nikomu NIE POLECAM!

Niestety nie polecam . Wszystkie negatywne komentarze sprawdziły się w 100%. I nie jest to kwestia taniego wyjazdu all inclusive i dużych oczekiwań. Do wcześniejszych komentarzy dodam tylko, że hotel do picia serwuje słoną wodę z kranu ! Podobno uzdatniania .. ale na tej wodzie robiona jest kawa, drinki czy soda .. jedzenie kiepskie, z wyboru dla wegetarian cały tydzień sałatka grecka, taka Grecja. Szkoda.

Serwis wakacje wprowadza klientów w błąd pokazując nieaktualne zdjęcia

Hotel położony na wzgórzu w spokojnej okolicy. Miejsce trochę nadszarpnięte zębem czasu vo w naszym przypadku nie miało większego znaczenia. Pokój czysty, cod,iennie sprzątany i codziennie wymieniane ręczniki. Dwa baseny. Jeden ze zjeżdżalnią czynną od 10:00 do 12:00 oraz od 15:00 do 16:00. Blisko do plaży jednakże dojście do niej jest po schodach. Ja naliczyłem 135 schodów. Dla nas nie był to duży problem, trzeba mieć to jednak na uwadze. Na plaży są bezpłatne leżaki hotelowe. Jedzenia jest pod dostatkiem, w miarę smaczne, z tym, że jeśli ktoś oczekuje fajerwerków to będzie rozczarowany. Do śniadania kawa, herbata i soki. Do obiadu i kolacji piwo i wino oraz lody. Ludzie z obsługi wykonują swoją pracę profesjonalnie. Dwa razy w tygodniu muzyka na żywo i raz w tygodniu wieczór grecki (śpiew, tańce).

Nazwa  Zante Royal Resort
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Vassilikos
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf, parking

Udogodnienia dla dzieci: łóżeczka dla niemowląt (na życzenie), plac zabaw, opiekunka do dziecka (odpłatnie).

Atrakcyjne położenie: na wzgórzu, z pięknym widokiem na półwysep Vassilikos, ok. 2 km od centrum, ok. 15 km od miasta Zakynthos.

Bogata oferta rekreacyjna: 2 zjeżdżalnie wodne, kort tenisowy, boisko do koszykówki i piłki nożnej, boccia, sala fitness.

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

5.9
4.3

Wyświetlono 58 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mirek

Zalety

Dwa baseny, fajna plaża, dwa barki zewnętrzne, na plaży można wynająć łódź i popłynąć na sąsiednią plaże lub zamówić sporty wodne. W hotelu jest również wypożyczalnia aut warto z niej skorzystać ponieważ hotel jest oddalony od pobliskich miejscowości i dotarcie do nich pieszo jest w zasadzie niemożliwe. Obsługa miła Życzliwa.

Wady

Spacery poza hotelem w sąsiedztwie najbliższym w zasadzie nie mają sensu wszędzie jak to mówią dżungla. Trochę stare klimatyzacje otwieranie okna gdy na sąsiednim balkonie szumi a w zasadzie tłucze się klimatyzator w zasadzie nie ma sensu. Przynajmniej tak było w naszym pokoju. Śniadanie w pierwszym dniu wydawało mi się strasznie ubogie. Natomiast po kilku dniach stwierdziłem że że obiady i kolację są przyzwoite i rano je jeszcze czuje :) więc nie ma co aż tak czepiać się tego śniadania

1.3
Kinga

Zalety

Wady

wszystko co wyżej, hotel katastrofa

1.4

Zalety

Widok

Wady

Okropne, stare pokoje , jedzenie , daleko od centrum (autobus jeździ jak chce) , słona woda podawana do picia

Andzia

Serwis wakacje wprowadza klientów w błąd pokazując nieaktualne zdjęcia

Zalety

Hotel przepięknie położony na wzgorzu,plaża piaszczysta z darmowymi leżakami i parasolami,najlepszy barman Filippos 🙂,pokoje duże,odświeżone,codziennie sprzatane,dwa czyste baseny, codziennie po obiedzie i kolacji dowolna ilość lodów 😉

Wady

Z całego kompleksu czynna może 1/3,hotel wymaga remontu,nie działająca winda na plażę,trzeba pokonać 137 schodów, w niektórych pokojach stara klimatyzacja,mały wybór jedzenia,jajecznica z proszku, mało owoców morza,dania często nie dogrzane,kury biegające po stolowce, w snack barze tylko bułki z wędlina ze śniadania i babka,zjeżdżalnie czynne tylko po dwie godz rano i po południu

Zalety

Spokojna okolica. Profesjonalna i miła obsługa. Brak tłumów w basenach. Piaszczysta plaża, piaszczyste wejście do morza.

Wady

Słabo zaopatrzony sklepik na terenie hotelu. Mało urozmaicone jedzenie.

Pobyt - Lipiec 2023

Najbardziej zielona miejscówka na wyspie. Bogata, piękna i naturalna zieleń do której wkomponowano budynki kurortu. Coś niesamowicie pięknego.,

Zalety

Najbardziej oddalone miejsce od lotniska i położone w pobliżu najpiękniejszych plaż wyspy. Cisza, spokój i piękna, dzika natura.

Wady

Standard apartamentów na pewno nie ma 4 gwiazdek i mogłoby być czyściej. Ich zaletą jest duży metraż, dobrze działająca klimatyzacja, duży balkon i codzienna wymiana pościeli.

1.3

Pobyt - Lipiec 2023

Nie polecam. (...)oszukuje zdjęciami, które są zrobione lata temu. Ocena 0 powinna być adekwatna

Zalety

Żadnych, nie z wyjątkiem sprzątania codziennego i drinków robionych przez Filiposa. Nic więcej .

Wady

Pokoje stare , klimatyzacja zagrzybiona , śmierdząca . Śniadania monotonne , reszta pożywienia nie robi tez szału .jak na all inclusive to porażka .

Kaska

Pobyt - Czerwiec 2023

Witam właśnie wróciłam z wczasów w tym hotelu, jeżeli chodzi o mnie jestem Bardzo zadowolona, hotel jest uroczy , może nie jest to hotel nowoczesny , wypasionym ale dla mnie wszystko było super. Jest to hotel na uboczu więc jeśli ktoś szuka więcej wrażeń to powinien poszukać hotel w dzielnicy Laganes.

Zalety

Uroczy, w cichej okolicy, obsługa super, o wyżywieniu czytałam bardzo dużo niepochlebnych opinii, a że ja jestem człowiekiem pozytywnie nastawionym do życia powiem tak, jedzenie super, powtarzały się różne potrawy ale codziennie było dodawane coś nowego. Polecam ten hotel osobom które mają niewygurowane oczekiwania.

Wady

Dla mnie jedyna wada były komary przy dużym basenie,

5.7
Robert

Pobyt - Czerwiec 2023

Pobyt udany ,wszystko zgodne z ofertą ,dla osób szukających spokoju i ciszy . Wyżywienie ok , minusem brak działających wind więc na plaże trzeba pokonać wiele pieter.

4.9
Iza

Pobyt - Wrzesień 2022

Przede wszystkim hotel Imperial jest zamknięty i nic co przedstawione w ofercie nie ma miejsca. Żadne animacji czy korty. Jeśli chodzi o plac zabaw czy mini klub również. Jedzenie codziennie to samo. Winda do plaży nie działa a różnica poziomów między plażą a hotelem to ok. 10 pięter więc pokonanie tej drogi schodami jest wyzwaniem. Co prawda można poprosić w recepcji o busa na plażę ale nigdy nie wiesz kiedy on będzie. Do sklepów jest daleko a trzeba dodać że jeśli ktoś decyduje się iść pieszo do Wasilikos to nie ma nie tylko chodników ale też pobocza więc trzeba iść gęsiego. Sam hotel położony na wzgórzu więc czy idziesz na plażę czy na spacer zawsze wracasz pod górę- strome wzniesienie.

Zalety

Czysta piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do wody, cześć leżaków bezpłatne, płytka woda- fajna dla dzieci .

Wady

Z 3 budynków pracuje jeden. Słabe jedzenie, brak animacji, ciasne pokoje .

Natalia

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel na uboczu , na klifie . Pokoje czyste, sprzątane codziennie , Jedzenie smaczne każdy znajdzie coś dla siebie . Duża część hotelu niestety zamknięta, brak placu zabaw dla dzieci

Zalety

Piękna piaszczysta plaża , czystość

Wady

Brak dzislajacej windy , która można by zjechać do morza, bus hotelowy dowoził gości ale niestety w określonych godzinach

2.4

Pobyt - Lipiec 2022

Tragedia i oszustwo. Oferta niezgodna z prawdą. Połowa kompleksu nieczynna, opuszczona, zdewastowana. Zdjęcia z przed 20 lat, gdy hotel był zadbany. Absolutnie nie polecam. Mimo że nie jesteśmy wymagający , to w życiu bym tam nie wróciła. Najbardziej raził mnie zaniedbany basen, bałagan, odpadające płytki, zardzewiałe poręcze. Pokój mieliśmy czysty i zadbany, plaża też ładna. To jedyne plusy.

Artur

Pobyt - Sierpień 2021

To są nasze pierwsze covidowe wakacje wiec tez nie do końca wiedzieliśmy czego się spodziewać. Generalnie sam hotel na totalnym odludziu, w bezpośrednim otoczeniu nie ma nic co zachęcało by do wyjścia. Najbliższe dwie tawerny + pizzeria to spacer 10-15 min, ale nie zachęcały one do przyjścia. Sam hotel to kompleks trzech hoteli ale dwa z nich zamknięte na głucho, wyglądały na opuszczone i zaczęły już popadać w ruine. Jedyny czynny hotel to Royal ale i on działa na poł gwizdka. Wydaje mi się ze 50% gości to polska. Trochę było to przygnębiające patrząc na cały potencjał który marnuje się przez covida. Generalnie hotel sprawiał wrażenie jakby walczył o przeżycie, wszystko co można było to wyłączyli. W hotelu były dwie windy pomagające dostać się na plaże i obie były \"popsute\" cały sezon, wiec jeśli ktoś ma problemy z chodzeniem albo malutkie dzieci to się naprawdę umęczy chodząc po stromych schodach w górę i dół. Sam różnica poziomów miedzy hotelem a plaża to z 10-12 pięter. Plaza za to jest bardzo dobra, na oko ze 200 metrów lini brzegowej, bardzo łagodne zejście w morze i sam piasek. Plaza jest publiczna ale ze względu na odludzie to i miejscowych było tyle co kot napłakał. Na samej plaży połowa leżaków ma oznaczenie dla gości hotelowych i były one za darmo. Druga cześć płatna ale nigdy nie było potrzeby z nich korzystania, leżaków jest bardzo dużo i nawet jak się zejdzie o 11 to leżak będzie wolny (to samo na basenach) . Do dyspozycji gości są dwa baseny z bardzo ciepła woda (może i ze 30\'C) , jeden z dwoma zjeżdżalniami a drugi większy dużo głębszy. Same zjeżdżalnie bardzo fajne, dobrze spasowane i nie ranią podczas przejazdu. Nawet dorosły będzie miał przyjemność z korzystania bo fajnie można się rozpędzić. Druga typowo dla kilkolatków wiec nie testowałem :) Przy basenach jest bezpośrednio bar ale tylko z drinkami , po południami jakieś ciasto. Co do posiłków to niestety chyba największa wada, o ile było ono zjadliwe to codziennie 95% było to samo, z bardzo małą zmiennością przez co pod koniec wyjazdu miało się go już serdecznie dosyć. Nie wyobrażam sobie wyjazdu dłuższego niż 7 dni w tym hotelu. Pod koniec to chodziliśmy nawet zjeść na zewnątrz aby tylko cos innego ogarnąć (a droga daleka). Bardzo dobra pizza przy głównej drodze ale trzeba rezerwować sobie stolik (my braliśmy na wynos bo nie chciało nam się czekać). A teraz pokoje, przyjechaliśmy przed 24 i dostaliśmy pokój w którym tak śmierdziało stęchlizna z kanalizacji w łazience ze można było się porzygać, trzeba nie mieć wstydu aby cos takiego dawać klientom. Następnego dnia poszedłem z awantura i wymienili nam pokój z 3 osobowego na 5 który był już normalny (w sensie tez cudów nie było ale przynajmniej nic nie śmierdziało). Takie podejście z pokojami jest dla mnie nie zrozumiałe bo widać było po balkonach ze połowa stoi pusta i można ludzi kwaterować w lepszych warunkach. W samym kompleksie czasami śmierdziało, nie wiem od czego to zależy ale podejrzewam ze maja problemy z kanalizacja (małe przekroje rur, nie wolno nic wrzucać do toalety) sam zużyty papier toaletowy wrzuca się do kosza (który trzeba było opróżniać we własnym zakresie jak już wszystko zaczęło \"pracować\". Pokoje nie był sprzątane, jeśli chciałeś aby ktoś przyszedł to trzeba było zamawiać panią sprzątającą dzień wcześniej (kolejne oszczędności). Jeśli chodzi o alkohol to maksymalnie rozcieńczany już chyba w butelkach, wydaje się ze aby się nim zrobić to trzeba mieć głowę dziecka. Na teranie hotelu jest czynny sklep w którym można kupić prawdziwy alkohol jeśli komuś było by mało. Co do wieczorów to all inclusive kończy się o 23 i po tym wszystko płatne ale i tak nie ma po co siedzieć bo w hotelu wieczorem kompletnie nic nie nie dzieje. Nie ma żadnych animacji ani dla dzieci ani dla dorosłych. O ile jest cos na kształt amfiteatru przystosowanego do występów to jest on zabity na głucho i po pada w ruinę jak reszta zamkniętych obiektów. A teraz ocena, teraz raczej bym odradzał pobyt w tym hotelu (chyba ze cena będzie bardzo atrakcyjna i pozwoli przymknąć oko na mankamenty) ale gdyby to wszystko ruszyło pełną parą i wróciłoby życie do tego hotelu to pewnie większość tych problemów o których pisałem by samoczynnie się rozwiązały. Jesli chodzi o sama Grecje to jest nasz kolejny wyjazd na wyspy i w zasadzie standard 4* wygląda tak samo, czyli takie połączenie polskiego prl + dewastacja związana z maksymalnym zużyciem wszystkiego. Nie ma żadnego porównania do Turcji czy Egiptu. W tym roku padło na Grecje ze względu na łatwiejsze obostrzenia (dzieci do 12 roku życia nie maja testów itd) czego niestety nie było w Turcji czy Egipcie. A i jeszcze jedno w hotelu nie nosiliśmy żadnych maseczek, nikt tego od klientów nie wymagał przez co było w miarę normalnie (nie jest to norma w innych hotelach)

Zalety

Bardzo dobra plaża, piaszczysta o łagodnym wejściu do morza. Baseny z bardzo ciepłą wodą

Wady

Odludzie, nie ma co robić w samym hotelu ze względu na brak animacji. Kompleks w wiekszosci zamkniety, dużo rzeczy wyłączonych ze względu na oszczędności. W niektórych pokojach śmierdzi (zależne od lokalizacji). Monotonne jedzenie, codziennie w 95% to samo

5.2
Kamil

Pobyt - Wrzesień 2020

Zacznijmy od tego, ze wycieczka była spontaniczna Pierwotnie mieliśmy przebywać w innym hotelu, na ostatnia chwile został nam zaproponowany inny hotel czyli Zante za dodatkowa opłata, choć hotel niekoniecznie był lepszy Na miejscu długi czas oczekiwania na przydzielenie do pokoji. Wszystkie osoby śpiące na recepcji oczekujący po 5-6 h wycieńczone Nie mniej jednak ważnym w wakacjach jest wypoczynek Jedzenie pozostawia wiele do życzenia, bardzo monotonne, nie zaznaliśmy smaku Grecji w tym miejscu kompletnie. Wycieczka all inclusive. Alkohol w tymże pakiecie, mam wrażenie, rozcieńczony bez smaku, napoje gazowane - wygazowane Ap propos jedzenie jeszcze, rewolucje gastryczne gwarantowane. Śniadanie dla przykładu zaczynały się od 7:30 przychodząc tam właśnie o tej godzinie zastałem jedzenie bardzo mocno letnie, trochę wysuszone Panowie, którzy obsługiwali jedzenie (COVID-19) zaryzykuje stwierdzeniem, ze odnosiło się wrażenie ze są tak są karę. Bardzo roszczeniowi, odnosiło się tez wrażenie jakby robili łaskę, ze tam są. Czułem, ze wspomniani panowie, maja autentyczny problem z obsługiwaniem gości Itaka która organizowała te podróż, nie stanęła na wysokości zadania. Zarówno pod katem organizacji jak i polecanych restauracji podczas wycieczki autokarowej. Pani rezydent gdybyśmy nie bazować na głównych informacjach lotniska, nie informowała nas kompletnie o rozwoju sytuacji podczas huraganu który tam nastąpił. Nie polecam Itaki, przynajmniej w zakresie ekipy która to obsługiwała, totalny minus Podsumowując, piękne miejsce tylko ludzie źli Nie rozumiem podejścia Greków w obsłudze Zante, którzy psują klimat miejsca i vibe?u wakacji Nie polecam tego miejsca bo klimat danego miejsca tworzą ludzie, tam niestety kompletnie to nie gra tak jak powinno, jedzenie okropne zimne mulące obsługa żenująca

Zalety

Obsługa hotelu, recepcja plus obsługa hotelowa na duży plus, zaangażowanie, ogólnie dobre wrażenie, klimatyczne miejsce, piękny widok na wschód słońca, świetny widok z pokoju hotelowego na klif, cudowny zapach

Daniel

Pobyt - Sierpień 2020

Ogólnie, hotel bardzo dobry, położony na cichym miejscu na skraju wyspy, bardzo blisko plaży na którą trzeba niestety zejść schodami ale hotel udostępnia windę która sama w sobie jest bardzo wielkim udogodnieniem. Plaża piaszczysta i bardzo czysta. Jeśli miałbym okazje to z chęcią bym tam wrócił. Miła obsługa na recepcji, w kuchni oraz przy barze. A teraz już tak jakbym miał wymieniać w skrócie wady i zalety. Było sporo wad odnośnie biura podróży gdyż rezydenci podawali nam nieprawidłowe informacje, np dotyczące wycieczek. Gdyż rezydent powiedział nam że autokar podjedzie pod recepcję o 7:45 i o 7:40 wciąż go nie było a okazało się że autokar podjechał 150metrow przy głównej bramie hotelu co to był kawałek gdyż droga była "zakręcona" i nie można było zobaczyć autokaru. Drugą wada rezydentów było podanie informacji że na zatoce statku będzie można plażować 2 godziny, z czego gdy już dopłynęliśmy rezydent powiedział że będziemy mieli godzinę a jeszcze trzeba było zacumować i wyjść z pełnego statku ludzi co dawało około 45min plażowania, a była informacja że 2 godziny. Wad biura podróży byłoby jeszcze więcej ale za dużo rozpisywania się. Ogólnie hotel+, Itaka- Nie polecam wakacji z Itaką, pierwszy i ostatni raz korzystałem z ich uslug. Jak już wolę polecić bardziej onholiday.

Zalety

Zalety: - Dobra, cicha lokalizacja oraz miejsca do zwiedzania. - Bardzo dobre kolację oraz obiady, w szczególności owoce morza - Zadbane pokoje hotelowe z balkonami. - 2 baseny, jeden głębszy drugi bardziej rekreacyjny - Bardzo dobra obsługa hotelowa - Ładny wystrój wnętrz hotelu - Zadbana kuchnia oraz czystość - Klimatyzacja w pokojach - Najbliższą plaża około 100 metrów, a niedaleko są dwie inne na które warto pójść.

Wady

Wady hotelu: - średnie i bardzo monotonne śniadania - jak na 4 gwiazdkowy hotel to dość mały wybór jedzenia - Mały wybór drinków ( tzn blue zante, sex on the beach itd), lecz dość spory wybór lokalnych alkoholi - Szkoda że 3 basen jest zamkniety, ale spowodowane było to przez Covida - od 19:30 nie można było pływać w basenie gdyż był sypany chlor ( dla bardzo czepialskich) - Brak animacji, wydarzeń, imprez w hotelu które pokazywały by kulturę grecka oraz część zwyczajów Wad nie ma dużo a jak już są to większość takich bardziej czepialskich wad.

Helena

Pobyt - Wrzesień 2019

Wakacje spędziliśmy z chłopakiem we wrześniu 2019, hotel jako dla starszych osób spoko, gdyż da się wypocząć na maksa. Jeżeli chodzi o rodziny z dziećmi - hotel znajduje się na wzgórzu, na plażę jeździ winda, ale w godzinach 14-17 ma przerwę, więc pokonanie tyłu schodów z dziećmi graniczy z możliwościami. Bar przy plaży dodatkowo płatny, a same drinki przy basenach to popłuczki.. W restauracji nie można powiedzieć jedzenie pyszne, na kolację grill dodatkowo, w restauracji dobre piwo i wino, którym można się upić :D Hotel jako położenie, w pobliżu nie ma żadnych tawern, ani sklepów, więc jeżeli ktoś jedzie na wakacje po to, aby spędzić je całe w hotelu to znakomicie, ale z kolei jeżeli ktoś chce mieć gdzie wyjść wieczorkiem, to odradzam hotel. Łazienki czystością nie grzeszą, fugi w płytkach, jedna wielka pleśń. Dodatkowo w hotelu Panie, które sprzątają pokoje, nie można im ufać... Przyłapaliśmy Panią na podjadaniu w naszym pokoju oraz częstowaniu się kosmetykami. Z pokoju hotelowego zostały skradzione mojemu chłopakowi buty wyjściowe i wracał do Polski w japonkach zważywszy na pogodę jaka była w Polsce. Po zgłoszeniu faktu na recepcji Pani zaczęła się śmiać i nic z tym nie zrobiono. Jako całość źle nie ma, ale najbardziej uważać na rzeczy które zostawiacie w pokoju, a z Polski zabierzcie alkohol, jeżeli chcecie coś popić % na wakacjach, bo w barach podają kompot.

Zalety

Jedzenie Baseny

Wady

Położenie Plaża - wszystko płatne Łazienki pokojowe Panie sprzątające kradną

Damian

Pobyt - Wrzesień 2019

Na wakacjach byliśmy od 10 września 2019 z dziewczyną, pogoda super,hotel ok. lecz nie zasługuję na 4*, zależy do którego się trafi bo sklada się z trzech kompleksów,przeznaczony dla rodzin z dziećmi oraz mało wymagających którzy chcą spędzić urlop przy basenie.,Położony w małej ale za to malowniczej miejscowości,z dala od miasta zakyntos- w który dopiero tętni życie. Pokój dostaliśmy rodzinny,duży i przestronny z balkonem , łazienka wymagała odświeżenia,fugi brudne,smród z kanalizacji itd...dla tych co nie zwracaja jakoś szczególnej uwagi na to będzię ok. Pokoje sprzątane co 3 dni, ręczniki wymieniane codziennie.Należy jednak uważać i zwracać uwagę na rzeczy które zostawiamy w pokoju i na panie sprzątające, bo panie częstują się tym co mamy w pokoju do jedzenia i picia-byliśmy świadkami tej sytuacji oraz to że giną rzeczy, akurat mi zginęły buty wyjściowe, których brak zauważyłem w przeddzień powrotu,sytuacja ta została zgłoszona w recepcji i na tym się skończyło. Plaża jak najbardziej na plus. Czyściutka woda i bardzo ciepła. Baseny są nawet ok widać niedociągnięcia ale nam to jakoś nie przeszkadzało, woda w kranie jak i w restauracji słona-nie zdatna do spożycia. Bary przy basenie nawet są 3. Ale jakość oferowanych tam napoi i drinków to porażka, warto zrobić zaopatrzenie %%% jeszcze Polsce przed wylotem bo za porządnego drinka musisz zapłacić 6euro. Jeżeli chodzi o jedzienie to było jak dla mnie monotonne ale dobre do wyboru i do koloru co kto lubi, i ile się chce zjeść,było też tak ze na obiad czy kolację było odgrzewane to co zostało ze śniadania i na odwrót.Na plaże dostaniemy się windą albo schodami których jest mnóstwo do pokonania. Dla aktywnych sporty wodne oferowane przez lokalnych mieszkańców.

Zalety

położenie,morze,baseny,jedzenie,plaża piaszczysta

Wady

dużo schodów do pokonania na plaże,słabe drinki, platny bar i leżaki na plaży, obsługa,

4.8
Mateusz

Pobyt - Wrzesień 2019

Witam jeśli szukasz hotelu do którego będziesz chciał/ła wrócić, to Na pewno nie ten!! . Dostaliśmy pokój rodzinny, gdzie na wejściu czuć było stechlizna, w łazienkach wszystkie silikony przy wannie czy umywalce były zagrzybiale (czarne) było też mnóstwo mrówek co miały swoje ścieżki i rozlazily się wszedzie. Hotel składa się z 3 lokalizacji, zdjęcia na stronie to były robione w apartamentach gdzie nikt takich nie dostaje. byliśmy zakwaterowani w imperial, gdzie było ponad 900 pokoi czyli typowa masowka. Będąc z dzieckiem 5lat trzeba strasznie uważać gdyż zejście po schodach z kamienia to jest wyzwanie. Plaża jak najbardziej na plus. Czysciutka woda i bardzo ciepla. Baseny są nawet ok widać niedociągnięcia ale mi to jakoś nie przeszkadzało, woda 50%/50% słodka słona. Bar przy basenie jest. Ale jakość napoi i drinków tam oferowanych to już lepiej piwa się rozwodnionego napić. Chcesz mieć porządnego drinka musisz zapłacić 5euro. Z przekąsek to lody były bardzo dobre. Idąc na restauracje to tu się zaczynają schody, jedzenia jest dużo jest wielki wybór, ale niestety jak dla mnie to masowka byle by coś było i się ciągle powtarza. Jak dla mnie to ładnie wyglądają ale nic poza tym. Smaku brak. Moja rada brać po troszku bo inaczej to wszystko zostaje na talerzu. Napoje to kawa herbata tylko rano, :-/ soki dramat. Piwo już pisałem jakie jest. Atrakcji w hotelu jest tyle że po drugim dniu się nudzi. Tylko plaza albo basen zostaje. Ps bar przy plaży płatny drink 8euro piwo 3.50euro. Leżaki płatne 7euro cały dzień. Jak dla nas hotel nie zasługuje 4 gwiazdek, 3 to maks bym dał.

Zalety

Morze, baseny, widoki, desery

Wady

W łazienkach jest grzyb. Wszędzie chodzą mrówki, jedzenie systematycznie odgrzewane, napoje to jakiś dramat, soki tak słodkie że się wypić nie da.

Artur Dec

Pobyt - Sierpień 2019

polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi....koniecznie zabierzcie maskę do nurkowania,,,,i dobrze zorganizujcie czas bo jest co zwiedzać i ilość basenów oraz uroki niesamowitej i czystej plaży zaskakują ...

Zalety

baseny rewelacja..obsługa super...jedzenie bardzo zróżnicowane każdy znajdzie coś dla siebie...położenie widowiskowe...możliwość korzystania z całego kompleksu 3 hoteli i atrakcji z nimi związanych (baseny,bary itd.)...plaża bajeczna piasek bez kamieni i jeżowców...świetne miejsce do nurkowania w prawo od plaży (tętni życiem)...wyspa górzysta i piękna szczególnie NAVAGIO - zatoka wraku - cudowne miejsce piękniejsze niż na zdjęciach...szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi (mnóstwo atrakcji i przy tym spokojna okolica...

Wady

pokoje niestety niezgodne z załączonymi fotografiami...brak owoców morza w ofercie gastro... winda na plażę często się psuje ...

2.4

Pobyt - Sierpień 2019

Omijajcie ten hotel z daleka. Sprzątanie pokoju co 2 dni. Deska sedesowa w toalecie uszkodzona - można było spaść z kibla. Strach wejść do wanny - obrzydzająca. Kapiąca woda z klimatyzatora - położyli ręcznik na podłodze i woda bryzgała na wszystko dookoła. Woda w basenie mętna. Zjeżdżalnia w basenie dla dzieci była bardzo często zamknięta. Winda na plażę często była zepsuta. Posiłki monotonne i bardzo mały wybór - ale smaczne. W hotelu kilka osób miało biegunkę i wymioty. Ogólnie porażka.

Zante Royal Resort