Zante Plaza Hotel & Apartments (ex. Bomo Zante Plaza)

Znakomity hotel,doskonale jedzenie zadbane pokoje miły i pomocny personel .Pokój w którym mieszkaliśmy świeżo po remoncie czysty,dobrej jakości pościel i ręcznik.lazienka po remoncie.Baseny czyste wystarczająca ilość leżaków. Doskonale i urozmaicone jedzenie .Personel mówiący po angielsku i grecku,miły i pomocny.Dobry stosunek ceny do jakości.Polecam

Nie polecam hotelu, w pokojach brudno, woda pod prysznicem nie schodziła. Wszędzie śmierdziało.

Hotel ładny, czysty. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie rewelacyjne. Miałyśmy mały pokój na 3 osoby, trochę nie jesteśmy z niego zadowolone. Ale i tak większość czasu spędzaliśmy na zewnątrz. 3 baseny jest w czym wybierać choć szkoda, że nie ma dużo leżaków. Ogólnie pobyt na plus. Hotel też świetny mogę go polecić młodym osobom (dużo jest tam do połowy wrzenia młodych osób) ewentualnie później dorosłym.

Jestem bardzo zadowolona; przepyszne jedzenie, świeże i urozmaicone- właściwie na okrągło, ponieważ między głównymi posiłkami serwowano także przekąski, np. hamburgery, tosty, frytki, owoce .Przemiła obsługa... spędziłam cudowny tydzień z córkami

Bardzo przyjemny hotel w idealnej lokalizacji, blisko plaży i centrum miejscowości.

Nazwa  Zante Plaza Hotel & Apartments (ex. Bomo Zante Plaza)
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Laganas
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Największą zaletą Laganas są żółwie, w sierpniu ok. 6 rano można zaobserwować jak wychodzą z jaj na plaży i kierują się do morza

Plaża szeroka i piaszczysta co jest nie częste na wyspie

Miejsowość przyjazna Polakom - na mieście można prozumieć się po polsku rozdawane są tez ulotki w naszym języku

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Położenie i jakość usług hotelowych i gastronomicznych

Wady

Nie ma

3.9
Aleksandra

Zalety

Smaczne jedzenie do 3 dnia, później wszystko smakowało tak samo

Wady

Niby all inclusive, ale Pani barmanka z nie chęcią robiła drinki, które tak naprawdę nie miały nic w sobie alkoholu, rozrobione soki. Brak atrakcji w hotelu. Oferta przedstawiana nie ma się nic do tego co zastaliśmy

Klaudia

Zalety

Jedzenie rewelacyjne! Naprawdę od koloru do wyboru. PRZEPYSZNE. Człowiek jadłby jakby jutra miało nie być. Nie da się tam być głodnym. Bardzo miła i uprzejma obsługa. Duża ilość basenów, można wybierać.

Wady

stara klimatyzacja (w naszym pokoju)

Magdalena

Zalety

jedzenie , obsługa,

Andrzej

Zalety

Lokalizacja, jedzenie, obsługa, pokoje

Wady

Hotel składa się z budynku głównego i kilku mniejszych. Pokoje wyposażone są w podstawowe sprzęty, jest lodówka, suszarka, klimatyzacja bezpłatna i duży balkon. Mieszkaliśmy w jednym z bocznych budynków obok restauracji i basenu. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co drugi dzień, pościel dwa razy w ciągu pobytu. Hotel posiada trzy baseny i dwie restauracje. W restauracji głównej serwowane są wszystkie posiłki, w tej przy basenie kolacje tematyczne. Jedzenie bardzo dobre, duzy wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorki tematyczne co kilka dni: wieczór grecki, karaoke, muzyka latynoska. Kelnerzy uwijają się cały czas, uzupełniają potrawy na bieżąco. Do centrum miasta bliziutko, do plaży również 2 minutki. Plaża piaszczysta, zejście do morza łagodne.

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja blisko plaży oraz centrum Czyste pokoje Super obsługa

Wady

Brak zasłonki pod prysznicem Poza tym zero wad

5.2
alicja

Pobyt - Październik 2022

Hotel podzielony jak by ,na dwie kategorie ludzi, o tym samym standardzie dano pokój w odzielnym budynku nad barem sałatkowym ,gdzie serowoano alkochole ,strasznie głosno bardzo długo do godzin nocnych, do tego dym, i urządzenia kuchenne wydawały straszny chałas,i do tego dym unoszacy sie z grilowanych potraw ,powodował bóle głowy o komarach nie wspomne ,które strasznie gryzły, po trzykrotnym monitowaniu o zamiane i tel do opiekuna polskiego rezydenta przeniesiono nas do innego pojoju .

Zalety

Bliskosc do plazy, super wyzywienie, miła obsługa.

Wady

Nie równość w standardzie pokojów lepsze i wręcz złe .

Artur

Pobyt - Lipiec 2022

Obsługa na +, natomiast hotel jest cały w Angolach. W pokoju wszystko słychać, ściany są z papieru. Ze stoperami w uszach ciężko spać.

Zalety

Obsługa, jedzenie

Wady

akustyka, brytole którzy bawią się bez opamiętania a obsługa nie reaguje

Łukasz

Pobyt - Czerwiec 2019

Hotel dobry chodź standard niższy niż w Polsce Jedzenie bardzo dobre

Zalety

Polozenie, jedzenie miła obsługa Przyjazny rodzinie

Wady

Płatne wifi i klimatyzacja Brak moskitiery w oknach

Łukasz

Pobyt - Czerwiec 2019

Ogólnie polecam pod warunkiem że pokój na parterze;)

Zalety

Polozenie Jedzenie Obluga

Wady

Dużo schodów do pokoju około 35

Adam K.

Pobyt - Sierpień 2015

W przyzwoitej cenie polecam. Wypozyczyliśmy motorower, super do objazdu po wyspie.

Zalety

spore, czyste pokoje, blisko plaży i misteczka, dobre jedzenie

Wady

słabe wifi, mało owoców, niedobry alkohol

JAKUB

Pobyt - Sierpień 2015

Pokoje typu \"studio\" w osobny budynku. Budynek położony blisko plaży. Do restauracji trzeba dojść jakieś 100 i 200m (są dwie), tak samo jak do basenów. Baseny małe i płytkie, okupowane przez Brytyjczyków i Brytyjki;). Z leżakami przy basenie nie było problemu. Jedzenie i napoje bez ograniczeń. Codziennie jakieś greckie potrawy. To nie jest hotel dla rodzin z dziećmi! Laganas to miasteczko-impreza w którym życie zaczyna się wtedy, kiedy kończy się all inclusive w hotelach;)

Zalety

Obsługa, położenie, jedzenie.

Wady

Nędzny standard.

Zante Plaza Hotel & Apartments (ex. Bomo Zante Plaza)