Zagreb (Karlobag)

Oceniam bardzo pozytywnie. Hotel w stylu lat 90-tych ale tani i czysty.Obsługa miła. Lokaizacja b.dobra

W tym roku byłam w tym hotelu 3 raz i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie urozmaicone i smaczne, pani Marta (rezydentka sympatyczna), obsługa pomocna. Pościel i ręczniki wymieniane.

Hotel z potencjałem, świetna lokalizacja, dobra przestrzeń ale okropnie brudno, gdyby był sprzątany regularnie i ze starannością to byłby w porządku. Hotel może być stary ale nie brudny!!!

Obsługa miła i sympatyczna, hotel nadaję się do drobnego remontu, trzeba bardziej zadbać o czystość koło hotelu,zalety bardzo blisko morza, miasteczko piękne warto jechać wszędzie blisko

Bardzo miła obsługa ,super lokalizacja, dobre jedzenie .Plusy są zdecydowanie większe niż minusy .

Nazwa  Zagreb (Karlobag)
Miejsce  Chorwacja / Zatoka Kvarner / Karlobag
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, fitness, sporty wodne, tenis, bez paszportu

Wyświetlono 63 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
krzysztof

Zalety

Lokalizacja ..Cena 2 baseny-wewnętrzny i odkryty

Wady

Przydałoby się go odnowić

Zalety

Blisko do morza, jedzenie przepyszne, czysty basen. Wspaniała obsługa.

Wady

Dla mnie nie było wad, aczkolwiek dla osób które wykupiły opcje z obiadami brakowało drinków przy basenie co 4 lata temu było

4.7

Zalety

lokalizacja

Wady

brudny

4.9
Urszula

Zalety

Wszędzie blisko

Wady

Mało zadbany, jak się przyłożyć co do czystości wkoło będzie piękniej

Ola

Wady

Potrzebuję remontu.

Michał

Wszystko ok Polecamy ten Hotel Wszysto na miejscu blisko sklepy dobra lokalizacja

Zalety

Blisko Morza , Baseny

Wady

Obiado-kolacja mogła by być wcześniej

Hotel Zagreb w Karlobagu to wspaniałe miejsce na wakacje. Położony nad samym brzegiem Adriatyku, oferuje przepiękne widoki na morze i okoliczne góry. Personel jest bardzo przyjazny i pomocny. Pokoje są odnowione i z tarasem lub balkonem, co sprawia, że pobyt jest naprawdę relaksujący. Posiłki w restauracji hotelowej są obfite i smaczne. Dodatkowo w cenie zawarte są napoje bezalkoholowe oraz piwo i wino bez ograniczeń. Jednym z największych atutów tego hotelu jest jego lokalizacja. Bliskość morza i dogodne położenie sprawiają, że to idealne miejsce na wypoczynek

Zalety

Hotel jest duży i przestronny. Wiele miejsca na spędzanie czasu. Kawiarnia hotelowa z tarasem, gdzie można organizować wieczorne imprezy.

Wady

Nieczynna siłownia. Brak wypożyczalni sprzętu sportowego.

5.3
Iwona

hotel jest nie do konca uczciwy jesli chodzi o opis oferty. Odnioslam wrazenie ze osoby z Polski i w dodatku grupa zorganizowana jest traktowana jako goscie drugiej albo i trzeciej kategorii. Dostalismy pokoje nie w głownym budunku ale w "domku dla sluzby". Byl od oddalony o jakies 100 m , trzeba bylo dzwigac walizy po stromych schodach, wieczorem nie bylo tam kompletnie oswietlenia, chyba dlatego tak chetnie proponowano nam dodatkowo ubezpieczenie. W pokoju nie bylo sprzatane przez caly tydzien, reczniki wymieniono dopiero po 2woch prosbach, nie dzialal telewizor, kabina nieszczelna, woda leciała na cala lazienke. Zdziwiło nas równiez ze w wersji all inklusiv napoje mielismy tylko do sniadania i kolacji, poza tym musielismy płacić nawet za herbate. Wino było nie do picia. po prostu trucizna. moim zdaniem zbyt długo czekalismy pierwszego dnia na zakwaterowanie, od 7 rano do 15.powiem szczerze ze uwielbiam Chorwacje, ale lekcewazace traktowanie turystów z Polski zaczyna mnie irytowac. pobyt nie był tani, a jakosc usług nie była adekwatna do ceny. w hotelu trzygwiazdkowym takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Z poważaniem Iwona (...)

Zalety

bliskosc morza, basen

Wady

brudno, ocieżała obsługa

Tomasz

Polecam.Hotel położony blisko plaży,posiada dwa baseny -wewnętrzny i zewnętrzny.Pokoje czyste ,zadbane,odpowiednio wyposażone.Posilki dobre.

Zalety

Bliskość morza.

Wady

Wifi często "rwie", nie działa w sposób prawidłowy.

BRANŻOWA

Bardzo miło spędzony czas w tym hotelu. Polecamy z całego serca.

Elżbieta

Właśnie wróciłam z hotelu Zagreb, powiem tak- cena adekwatna do warunków więc nie ma co oczekiwać All Egiptu czy Turcji ale... przepiękna miejscówka. Hotel trochę niedoinwestowany ale w przepięknym miejscu. Do morza 150 m po schodkach wśród drzew Pini przy których można odpocząć w cieniu. Plaze betonowe z dużą ilością miejsca, odgrodzony brodzik dla dzieci no i cieplutka krystaliczna woda z lekkim spadem- polecam wziąść maskę. Drużką wzdłuż wybrzeża w jedną stronę można dojść do pięknej zatoczki z knajpkami i świetną hustawką z napisem Karlobag, w drugą stronę do miasteczka z knajpkami, bazarkiem i portem. Ruiny kościółka kończą miasteczko. Polecam wycieczkę na wyspę Pag pięknym statkiem z portu. Można kupić Rakije u kapitana:) wracając do hotelu- dwa super baseny ,woda czysta, ciepła i dzieciaki szczęśliwe, trochę mało leżaków ale można położyć się na ręczniku. Uwaga na barierkę bo trochę już przeżyła. Rano joga a popołudniu zumba w basenie- nie codziennie ale jest. Pokoje ok, w miarę przestronne i nowoczesne. Łazienka czysta codziennie rano sprzątana, dodawany papier itp. Klima działa bez zarzutu i do tego tarasik że stolikiem i krzesłami. Stołówka dość duża aczkolwiek bardzo ciepło tam jest choć pootwierane okna. Jedzenie przepyszne naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie, nawet wegetarianin. Na śniadanie codziennie to samo ale jest w czym wybrać- jajka, sądzone,jajecznica,parówki itp dla dzieci płatki, mleko no i oczywiście dżemy, pasztety, serki. Kawa trochę lurka ale dobrą można wypić w barze na górze. Obiady urozmaicone, 3-4 rodzaje mięsa i ryby ,warzywa, pyszne karpacio z buraka. Soki, arbuz,lody dla dzieciaków. Piwo i wino słabej jakości ale można podkręcić smak sokiem lub spritem do wina. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta choć mają naprawdę dużo pracy. Jedzenie dodawane na bieżąco. Polecam dokupić opcje z obiadem. Kolacja z większą ilością dan także bardzo pyszna. Kilka razy w tygodniu w barze wieczorek z muzyką, dj trochę upity ale coś tam gra. Piwo czasem ciepłe w lodówce ale kawa przepyszna jak już pisałam. Teraz widokowy cudny, widok zapiera dech. Ogólnie polecam ten hotel ,można odpocząć, dobrze zjeść- nie oczekując nie wiadomo czego za tą cenę.

Zalety

Położenie nad samym brzegiem, baseny, pyszne jedzenie, świetna miła obsługa

Wady

Niedoinwestowany

Patrycja

Ogólne wrażenie dobre, jednak hotel jak i jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Obsługa z uśmiechem próbuje rozwiązać każda sytuację co jest największym plusem tego miejsca. Opcja all inclusive plus - najlepiej nie wykupywać. Szkoda pieniędzy. Lepiej iść na obiad do pobliskiej knajpy. Owoce - wyłącznie do lunchu (brzoskwinie i arbuzy)

Zalety

Położenie blisko morza, basen zewnętrzny, miła obsługa, wspaniały polski rezydent. Czyste pokoje

Wady

Jedzenie monotonne, długie kolejki po posiłek, który nakładany jest wyłącznie przez obsługę. Pokoje z widokiem na morze - najpierw widok drzew, dopiero później widać morze. Basen wewnątrz - niestety woda tak zimna, że szkoda tam spędzać czas.

Pokój bez zarzutu. Czysto. Puste nieobsadzone kwietniki. Duży taras.

Zalety

Pokoje, tarasy, klimatyzacja,baseny, sale di gier, wieczorne imprezy.

Wady

Monotonne śniadania, nie klimatyzowana sala do posiłków., wczesna pora śniadania od 7..

Asia

Hotel dla mało wymagających. Żadnych atrakcji dla dzieci. Dla dorosłych w zasadzie też, jedynie niewielki basen. Telewizor w pokoju nie działal i przez cały pobyt nie mogłam się doprosić naprawy. Śniadania monotonne, codziennie to samo.

Zalety

Bliskość plaży.

Wady

Brak atrakcji.

Ewelina

Właśnie wróciliśmy z wakacji. Śniadania i obiadokolacje bardzo dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie. Winda działała, pokoje czyste. Morze to bajka aż nie chce się wychodzić z wody.🌊🌊 🌞 Nasz rezydent bardzo miły i sympatyczny p.Seweryn🙂

Zalety

Do basenu i morza parę kroków. 🌞🏖 Polecam 🙂

Tomek

Super lokalizacja. W hotelu dwa baseny, bilard, mini golf, boiska itd. Nie sposób się nudzić.

Zalety

Posiłki, lokalizacja, darmowe atrakcje

Po 10 dniach spędzonych w hotelu polecam z czystym sumieniem! Przepyszne rogaliki na śniadanie :) pyszna ryba na obiad. Piękne polozenie. Obsługa miła i bardzo pomocna. Będziemy chcieli wrócić!

2.3
Daria

Nie polecam. Hotel położony w pięknym miejscu z bardzo dużym potencjałem jednak na tym plusy się kończą. Jedzenie ciągle to samo. Tłuste, nie przyprawione, okropne. Na jadalni zaduch taki że można ducha wyzionąć. Kraj który ma dostęp do świętych pysznych owoców jednak tutaj tego nie uświadczysz. Pokoje brudne, nie zadbane. Nawet codzienny serwis room odbywa się na zasadzie wymiany ręczników w drzwiach, oraz zabrania śmieci. Wokół hotelu brudno i brzydko. Nawet kijki do mini golfa kosztują 4€ a stan tej atrakcji plakany

Sylwia

Pobyt - Lipiec 2023

Miasteczko piękne. Pokoje troszkę zaniedbane w niektórych trochę pachnie wilgocią. Klimatyzacja raz działa raz nie działa ale przychodzi obsługa i naprawia na miejscu. Łazienki zaniedbane. Jedzenie dobre-słone ale jak większość dań w Chorwacji. Obsługa na poziomie

Zalety

Blisko morza i basen na miejscu.

Wady

Potrzebuje odświeżenia

5.9
Weronika

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel duży, w korzystnym położeniu blisko morza i z widokiem na morze. Pokój otrzymaliśmy czysty ze sprawną klimatyzacją i lodówką, ale łazienka pozostawiała wiele do życzenia. Zakwaterowanie otrzymaliśmy po godzinie 15:00 - były w tym czasie dwie inne grupy wycieczkowe - bardzo duży chaos, na klucz czekaliśmy do samego końca, bo Panie w recepcji nie dostały go na czas od osób sprzątających. Jedzenie raczej smaczne - raz lepsze, raz gorsze, ale śniadania każdego dnia identyczne, czasami zimne z małą ilością świeżych warzyw. Przy ofercie all inclusive light śniadanie rano i obiadokolacja wieczorem o 19:00, napoje darmowe tylko podczas posiłków, dla pełnego wyżywienia z dodatkowym obiadem i darmowymi napojami przez cały czas - dopłata. Obsługa miła, pomocna, niektórzy ze znajomością języka angielskiego, lecz prędzej porozumieć się można po polsku. Wieczorami organizowane dyskoteki. Obecny bar z tarasem z widokiem na morze i wyspę - bardzo na plus. Generalnie wyjazd udany, Karlobag jest pięknym miejscem z pięknymi widokami na morze, góry i wyspę. Jednak hotel przy tak dobrej lokalizacji i dużej ilości turystów powinien zadbać bardziej o czystość pokoi i urozmaicić i dopracować jadłospis.

Zagreb (Karlobag)