Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Skromny, nie pierwszej młodości odremontowany hotel. 3 godzinny transfer autobusem.
Ciekawa, głównie parterowa nubijska zabudowa. Idealnie dobrana kolorystyka budynków. Duży i ładny basen. Zadbany ogród. Profesjonalny masażysta. Ładna rafa koralowa. Uczynna obsługa - nikt nie wyciąga ręki po napiwki. Bardzo mało turystów - a więc żadnych kolejek po cokolwiek. Idealnie dobrana muzyka relaksacyjna przy basenie. Trzy stoły bilardowe - jeden z nich jest zawsze w cieniu. Smaczne zupy - prawie jak w Polsce. Ogólnie cisza i spokój. Bezproblemowe i bezpłatne przedłużenie doby hotelowej
Największym mankamentem hotelu wydaje się być nieco monotonne i słabsze wyżywienie w porównaniu do innych egipskich hoteli. Wystarczało mi to, co podano. Głodny nie byłem. Brak słodkości i wina do kolacji. Rozsypujące się płytki chodnikowe. Punkt nurkowy wyposażony w nowy sprzęt - ale nie posiadający jeszcze licencji. W przypadku chęci nurkowania punkt ten współpracuje z sąsiednim hotelem, gdzie następuje nurkowanie - bezpłatny i punktualny transport.
Daleko od lotniska. Hotel ponownie otwarty po przerwie. Formuła fb + napoje(alkohol). Fantastyczna rafa jedna z najlepszych jaką widziałem. Super uczynna obsługa. Hotel osobiście polecam ludziom ceniacym spokój i przyrode
Świetne miejsce do sportów wodnych. Snorkling, nurkowanie, kite surfing
Mało gosci
Hotel dla mało wymagających klientów. Pokoje raczej do remontu, ale czystość na 6! Nie polecam rodzinom z dziećmi. Dla amatorów snorklingu to raj. Rafa koralowa cudowna!!!
Rafa koralowa, czystość, przemila obsługa. Ratownik - profesjonalista.
Odległość od lotniska. Uboga formuła all inclusive.