Dla dzieci: animacje, 2 brodziki (1 kryty), 2 place zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat.
Przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża oraz plaża w formie platformy z pomostem.
Atrakcyjne położenie: na wzgórzu, z pięknym widokiem z basenów na Morze Egejskie.
Bogata oferta sportowa: 2 korty tenisowe, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, piłka nożna, siłownia, aerobik.
Hotel bardzo dobry przynajmniej w mojej ocenie chyba że ktoś jest mega mega wymagający to poleciłabym szukać typowych pięciu gwiazdek. Hotel ma bardzo dobrą infrastrukturę bardzo dużo zadbane zieleni liczne bary dwa baseny trzeci kryty oraz amfiteatr. Animacje takie sobie przynajmniej w październiku nie było nic ciekawego zresztą jak dla mnie animacje nie są w ogóle istotne jadę tam odpoczywać niekoniecznie przebywać w hałasie i tak właśnie było w październiku cicho spokojnie bez żadnych tłoków wprost cudownie. Jeśli chodzi o jedzenie jak dla mnie bardzo dobre duży wybór bardzo dużo owoców wybór dań dla wegetarian dla tych którzy lubią mięso oraz dla tych którzy dbają o dietę czyli potrawy bez przypraw i soli. Jogurty ayran woda ile kto chce napoje gazowane mrożona kawa w barze czekolada Cóż tu więcej powiedzieć człowiek i tak wszystkiego nie przeje. Obsługa kelnerska była okej nachalna Moim zdaniem wykonywali swoją pracę jak należy. Jedynym minusem było częste dość letnie jedzenie podawane w bemarach Ale jak zauważyłam jest to powód tego że niektóre bemary nie mają podgrzewania. Nie jest to jednak żaden problem. Pokoje w bungalowie ładne czyste mieliśmy z pięknym widokiem na morze bez zarzutu sprzątane codziennie nie wymagajmy też pucowania do bólu bo jesteśmy na wakacjach a nie w muzeum. W drugim tygodniu mieliśmy apartament na szóstym piętrze w budynku głównym z dwoma balkonami również przepiękny i przepiękne widoki Wszystko nam się podobało nikt nie marudził bo na wakacje jedzie się odpoczywać a nie wyszukiwać na siłę wad. Ja ze swojej strony oczywiście polecam osobom które nie marudzą potrafią cieszyć się przyrodą pięknym morzem po prostu odpoczynkiem, osobą które potrafią się sobą zająć a nie szukają kogoś kto będzie ich niańczył.
Wszystko mi się podobało
Jedynym minusem letnie jedzenie
Najgorszy hotel, w jakim byłam. Mimo, że obiekt ma ogromny potencjał - jest pięknie położony, na ogromnym terenie - to pracownicy niszczą cały jego urok. Pokoje mimo, że wyremontowane - bardzo, ale to bardzo niedokładnie posprzątane, a wręcz zasyfione. Grzyb, wilgoć, bród, nieprzyjemny zapach w pokoju oraz z klimatyzacji. Stoły w restauracji głównej są wiecznie brudne, obrusy pogniecione. Ciężko doprosić się o sztućce. Stoły nie są sprzątane na bieżąco. Musieliśmy sobie sami wycierać stół. Przez tydzień tylko raz zaproponowano nam wino do posiłku. Obsługa zajmuje się przeglądaniem telefonu, a nie obsługą gości. Managerów - brak. Oczywiście są małe wyjątki - barmanka w barze kawowym, kelnerka (jedyna dziewczyna) w restauracji bardzo się starają. Cała reszta - masakra. Jeśli chodzi o jedzenie - da się znaleźć coś smacznego. Nie jest to najwyższy poziom, ale akceptowalny. Ogólnie hotelu szczerze nie polecam.
Piękne położenie, ogromny teren.
Bród, smród, dramatyczna obsługa.
Hotel zadbany,pokoje czyste, duże. Klimatyzacja głośna, ale wydajna. Niestety złe rozwiązanie logistyczne. Do mojego pokoju musiałem przebyć drogę : korytarz- winda- korytarz(ok 100 m) w sumie prawie 5 min.
Wszystkie pokoje są z widokiem na morze, ale nie z każdego pokoju je widać ponieważ przesłaniają palmy.
Jeden bar na taki hotel to brak szacunku dla gościa. Wieczorem żeby napić się piwa czy drinka trzeba odstać w kolejce ok. 20 min. Brak organizacji pracy obsługi.walające się pod nogami szklanki, kubki lub śmieci. Brudne leżaki. Częste braki w zaopatrzenie w barach przy plaży, bywało tak, że o 11 tej nie było nic do picia, bo nie dowieźli.Jak na taki standard hotelu kiepskie menu. Brak owoców.
Byliśmy wraz z mężem od 19 maja na tydzień, w bardzo dobrym czasie trafiliśmy w to miejsce ponieważ nie było tłumów, było bardzo spokojnie. Hotel ładny, widoki przepiękne, personel przemiły, jedzenie dobre. Mieliśmy pokój typu bungalow ok 400 m od hotelu, jeżeli ktoś miał problem aby zejść do hotelu z pokoju albo iść do pokoju to mógł spokojnie poczekać na pojazd elektryczny.
Duża powierzchnia hotelu, Sympatyczny personel,
Wszystko ok. Jedzenie bardzo dobre. Bardzo ładna plaża . obsługa bardzo miła.
Blisko morza.
Hotel bardzo duży, zadbany. Pokoje w hotelu głównym rownież na bardzo dobrym poziomie. Napoje oraz room service codziennie(wszystko juz w cenie). Dużo animacji co uważam za duży plus dla rodzin z dziećmi. Wieczorne show to super alternatywa. Jedzenie bardzo dobre i jest tak różnorodne, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Animacje dla dorosłych i dzieci, jedzenie. Basen Wieczorne show oraz czyste pokoje Oczywiscie widok z pokoju na basen i morze
Jedyna wada jest ze nie zawsze w pokoju łapała siec wi fi.
Pokój - bungalow z bardzo ładnym widokiem na morze egejskie. Pokój ok. czysto i schludnie. Łazienka trochę gorzej- stara muszla klozetowa, której już chyba nie ma szans doczyścić- obsługa chyba nie bardzosię starała to robić i stelaż od kabiny prysznicowej to samo. Reszta besz szaleństw ale w porządku. Z tego względu mimo wszystko polecam - klimat, widoki, spokój- na pewno warto.
Podstawowa zaleta to położenie nad samym morzem, na wzniesieniu. Miła i życzliwa obsługa. Dla leniwych zawsze podwózka (darmowa lub jak kto woli w cenie) do pokoi- gungalow.
Monotonne zestawy (stół szwedzki) posiłków.
Hotel fantastyczny. Byłem tu z moimi Synami po raz drugi z rzędu. Wspaniałe jedzenie, wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie/obsługa.
Uprzejmość obsługi. Czystość w samym pokoju, jak i dbałość o nią w całym obiekcie.
Jakoś trudno mi się ich doszukać. Musiałbym się postarać :)
Widok z pokoju na morze bardzo fajny,natomiast pokoj I lazienka brudne.nie polecam
Widoki ,cisza
Brudno w lazience,restauracji
Bardzo miła atmosfera. Wieczorne animacje bardzo urozmaicone.
Położenie.
Zbyt daleko pokoje.
Hotel bardzo ładnie usytuowany. Z dojściem do plaży. Kilka barów dostępnych dla turystów. Żadnego problemu z dostępnością leżaków. Piękna roślinność. Położenie budynków kaskadowe dzięki czemu są przepiękne widoki z balkonów. Animacje dla dzieci w pewnej odległości od basenów co jest wielkim plusem, ponieważ nie słychać hałasów . Czystość pozostawiająca do życzenia. Jedzenie dobre ale po kilku dniach monotonne. Kucharze nie wprowadzają nic nowego. Kwatery umieszczone dość wysoko ale można dojechać meleksami. Ręczniki zmieniane codziennie, natomiast pościel już nie. Ogólne wrażenia dobre. Polecam na wypoczynek
Świetnie usytuowane baseny i plaża. Piękne widoki z balkonów. Klimatyzacja w pokojach. Codzienna wymiana ręczników. Dobre pory na posiłki.
Czystość która pozostawia wiele do życzenia. W szczególności jeśli mówimy o hotelu 5*. Proszę zobaczyć na zdj.eciach. Najsłabszym punktem jest zaniedbana łazienka i tu pokuszę się o reklamację w biurze. I słaba klimatyzacja na terenie całego hotelu. Monotonne jedzenie
Lokalizacja w bajkowej zatoce, góry, wyspy....to co doceniam najbardziej. Wyżywienie jak dla nas smaczne i dużo, choć praktycznie codziennie to samo, ale i tak wszystkiego nie dało się spróbować. Obsługa na wysokim poziomie. Polskie animatorki bardzo pomocne. Bungalowy wyremontowane, łóżka z wygodnymi materacami, codzienne sprzątanie. Polecam!!!
Piękna lokalizacja, obsługa, animacje.
Jak dla nas brak wad.
Ogólnie pobyt bardzo udany, widoki cudowne, fajny klimat hotelu. Pyszne ciasta w cukierni i bardzo dobra kawa. Jedzenie smaczne, wybór nie jest jakiś ogromny ale wystarczający.Świetna plaża. Jedynie pokoje moim zdaniem wypadają słabiej, zależy jaki się trafi.do miasteczka i bazaru daleko, hotel na uboczu ale widoki piękne
Cudowne widoki, dobre jedzenie , kawa i ciasta, Drinki też w miarę.fajna plaża , mini klub dla dzieci.mila obsługa
Niektóre pokoje mają kiepski standard, wynikać to może z położenia, nasz pokój był ok, nad basenem z cudownym widokiem natomiast znajomi dostali pokój ciemny z łazienką zaniedbaną, a płacili więcej od nas
Hotel pięknie położony, wszędzie dużo zadbanej zieleni. Jedzenie przepyszne i każdy znajdzie coś dla siebie. Obiekt bardzo czysty i zadbany.
żadnych
Pobyt z dziećmi wspaniały. Plaża trochę wąska, ale i tak dzieci wolały spędzać czas na basenach. Okolica cudowna. Widok na morze i szczyty górskie niezapomniany.
Szeroki wybór mięs, ryb oraz warzyw i owoców podczas posiłków. O słodkościach nawet nie wspominam. All inclusive w porządku - niczego nie brakowało. Masa animacji. Położenie. Morze i baseny.
W głównym budynku trzeba się nastawić na bardzo głośne pokazy wieczorne (średnio do 22.30-23.00). Ciężko usnąć wtedy mimo zajętych drzwi balkonowych.
pokoje i otoczenie na 5 z plusem brak jako takich atrakcji na początku na terenie hotelu sam hotel nie przygotowany na przyjęcie gości !!!!
otoczenie i zieleń oraz góry
Po przyjeżdzie sam hotel nie spełniał warunków bytowych tzn brak wyżywienia dopiero dostarczono po uporczywym upominaniu się , gdzie tłumaczyliśmy ze jedziemy już cały dzień brak barów praktycznie na całym ośrodku przez kilka pierwszych dni , kręcący się pracownicy , którzy jeszcze przeprowadzali remonty i szykowali inne atrakcje strata 3 -ech dni z zaplanowanych 7
Bardzo brudny hotel i sam pokoj. Lazienka sprawiała wrażenie nieremontowanej od 10 lat , pordzewiala armatura , wszechobecny osad i brud . Pokoje rodzinne usytuowane nad dyskoteka , hałas nie do zniesienia .
Jedzenie .
Brud , hałas , wąska plaża - mała ilość leżaków .
Fantastyczne miejsce. Super atmosfera. Wspaniałe jedzenie. Każdy znajdzie dla siebie coś dobrego. Polecam ajran - zwłaszcza schłodzony.
Wspaniałe widoki, codziennie dostarczane napoje w puszkach do pokoi. Wspaniałe zjeżdżalnie. Miła atmosfera. Polecam dla rodzin z dziećmi.
Hotel przepięknie położony !!! rano budzisz się z widokiem na morze i góry. Wszystkie atrakcje jak w opisie. Super jedzenie i super miła obsługa !!! tak w recepcji jak i w restauracjach !!! Dziękujemy Asli i Sharpowi !!!! ocena za obsługę na 5/5 i Tatianie z Macedonii - super 5/5!!! Polecam na piękne wakacje :)
Obsługa hotelu na 5, miła atmosfera. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dla osób ceniących sobie spokój polecam plaże nad morzem, dla osób które czynnie spędzają wakacje zdecydowanie polecam basen.
B. dobra obsługa, dobry alkohol 😉miła atmosfera. Hotel zasługuje na swoje 5 gwiazdek.
Sam hotel położony na zboczu góry, lepiej powalczyć o pokoje na dolnych kondygnacjach.