Najgorszemu wrogowi nie życze tego hotelu dziwi mnie że poważna firma ma go w ofercie .
marcin legnica maks z zielonej gory rozmawialismy w tym ................ hotelu przed twoim wyjazdem zgadzam sie ze to dno malo tego dno siegajace dna to jest hotel dla ludzi ktorzy lubia pic,spac itd ale jest jeden plus 500m dalej jest hotel carriben 5 gwiazdek maj takie same opaski tylko ze z napisem i jesli ktos ma jaja to wejdzie tam i bedzie sie rozkoszowal 5 gwiazdkami (bseny podgrzewane ,prawdziwe drinki)przesiedzialem tam ladych klika dni i niezaluje odrobiny ryzyka pozdrwiam macka z poznania i odradzam ten syf-inclusiv niedalbym temu yara bech nawet gwiazki marcin legnica bylem tam od 17-30 grudnia
trzy gwiazdki ???? HA!HA!HA! Nawet jedna gwiazdka dla tego hotelu to zadużo!!!! dobrze że do hotelu wracaliśmy wieczorem, a opuszczaliśmy go rano, a przez caly dzień nurkowaliśmy z polską baza nurkową DiveTop! Hotel na kompletnym wygwizdowie, żadnych barow, sklepow czy czego-kolwiek naokoło. All-incluziv dotyczy tylko alkoholi, brudne plastykowe szklanki do napoi, a ten basenik co na foto u gory strony ma wymiary 3x2metry z glębokością 50-100 cm. Reasumując ten hotelik tylko jako baza wypadowa dla nurkow, windsurferów, kitesurferow lub innych wariatow.
Absolutny skandal! Opis pobytu na Ostrzegaj.pl - http://www.ostrzegaj.pl/forum/54-miejsce-na-wakacje/6818-yara-beach-club-egipt-wycieczka-z-exim-tours.html
Hotel na pustyni,bez żadnego standardu.Brud,jedzenie paskudne-resztki przywożone z hotelu Prima Life(ogryzione kurczaki,wyjedzone owoce-jeśli były-jak dla bydła.Plaża brudna,szkło,wysypisko śmieci za murem.Plaga much.Pokoje zagrzybione,cieknące rury,zepsute termy.Jeśli ktoś się zdecyduje,to wcześniej powinien się zaszczepić na wszystkie paskudne choroby,w tym na tężca.Najlepiej zabrać swoją pościel,czajnik i dużo środków czystości.Jedzenie też potrzebne.Zero sklepów.Generator prądotwórczy tak głośny jak byście spali na płycie lotniska-stopery do uszu niezbędne.Nigdy nie zabierajcie ze sobą dziecka.Jedno co dobre to słońce..............
Tragedia!!! Tak obskurnego hotelu w życiu nie widzialem. Wszędzie brud i syf. Na stołówce wielokrotnie były karaluchy i inne robactwo. Na terenie hotelu stałym widokiem są szczury biegające w okolicy syfiastego basenu (wielkości oczka wodnego). Jedzenie obrzydliwe, poniżej jakiejkolwiek krytyki. Hotel (jeśli mozna go tak nazwać) położony jest na zupełnym pustkowiu, nie zapewnia żadnych atrakcji i rozrywki. Nie polecam nikomu.
Bez kometarza dno.
Powiem tak omijajcie go szerokim łukiem nie warty żadnych pieniedzy nigdy więcej .
Hotel mały i brudny.Pokój (mój na pewno) duży i przestronny z tarasem i brudną łazienką. Najgorsze jedzenie! Bez owoców, nieurozmaicone, niesmaczne. Plaza blisko, ale brzydka, brudna i z biegającymi bezpańskimi psinami. Jedyny plus to obsługa, bo naprawdę miła! I jeszcze jedno - pani rezydent z Exim - porażka!!!, wiele razy byłam z tym biurem i takiej beztalencia nie widziałam nigdy.
POLECAM DLA OSÓB SZUKAJĄCYCH SPOKOJU,MOŻLIWOŚĆ NURKOWANIA 50M OD PLAŻY MOŻNA DUŻO ZOBACZYĆ,WYCIECZKI TANIE ALE KUPOWANE NA PLAŻY,KUCHNIA ŚREDNIA RACZEJ DLA NIEWYBREDNYCH,PIWO JEDEN GATUNEK CZASEM BRAK ZIMNEGO Z DRINKAMI TEŻ RÓŻNIE BYWA,np.WYCIECZKA DO LUKSORU 80DOLARÓW,PRAKTYCZNIE BRAK ROZRYWEK,OGÓLNIE JESTEM ZADOWOLONY CISZA I SPOKÓJ BEZ LUKSUSU KILKA RZECZY DO POPRAWKI NIE POLECAM DLA SZUKAJĄCYCH ROZRYWKI NAJLEPSZA ROZRYWKA TO MASKA PŁETWY MORZE I PLAŻA I TYLKO TO
kochani, jeżeli lecicie na wakacje i chcecie odpocząć w ładnym miejscu, to dołóżcie trochę więcej kasy i wybierzcie hotel 5*, a nie 3*. Wiadomo, że cena niższa, ale tak jak widać po opiniach syf, kiła i mogiła. ja byłam w egipcie raz. Teraz w czerwcu lecę ponownie do hotelu Melia Sharm z mężem za cenę 3299zł (za osobę). Poprzedni hotel również był drogi, ale wypoczęłam i nie miałam się do czego przyczepić. pozdrawiam!!
Hotel przy samej plaży. W koło nic ciekawego, nie ma zadnego sąsiedztwa, ale plażą można dojsc do innych hoteli, lub dojechać wielbłądem. Obsługa bardzo miła szczególnie jak się im dało dolara to podawali nawet podgrzewane talerze itp. Jedzenie raczej dla niewybrednych, żadnych rewelacji. Rozrywek bardzo mało, można kupić na plaży wycieczki na rafy kolarowe lub inne. Pokoje różne. Najpierw dostaliśmy malutki pokoik ale za 10 dolarów zamieniliśmy na wielki z tarasem i wielką łazienką. Ręczniki czesto zmieniane, codziennie mieliśmy zwierzątka z ręczników na łóżku. Ogólnie polecam dla osób lubiącyh spokój, bez rozrywek, cisza.
Bardzo kameralny, dla lubiacych spokój i ciszę, roslinnośc uboga, polecam tylko na kilka dni na odpoczynek od zgiełku
byłem w tym hotelu w kwietniu hotel składa się z dziewięciu budynków ja dostałem największy pokój z wielką łazienką pokój był co dzień sprzątany restauracja w hotelu skromna ale kucharze i obsługa to nadrobili jedzenie było bardzo smaczne jeśli chodzi o animacje to była tylko bardzo głośna muzyka ale poprosiliśmy animatora żeby puszczał muzykę ciszej i było ok.na plażę konieczne obuwie ostra rafa przy brzegu