Yalihan Una

Super hotel - polecam! Jedzenie wspaniale, czysto w calym hotelu, codziennie sprzatane pokoje, wymieniane reczniki, obsluga bardzo mila. Zwlaszcza Mustafa A., ktory dba o gosci w czasie kolacji. Obsluga roznosi po plazy arbuzy i zmrozone reczniki nasaczone aloesem! Cudowny widok z balkonu na morze. Baaardzo fajnie spedzone 2 tygodnie :)

Hotel bardzo dobry ,bardzo miła obsługa ,pokoje zadbane czyste ,możliwość wymiany codziennie ręczników na plażę. Dużo leżaków na plaży .Hotel dla ludzi lubiących ciszę ,wygodę,przewaga ludzi w średnim wieku.

Byliśmy w hotelu pod koniec maja 2011r. Bylismy z 3,5 letnim dzieckiem. Hotel okazał sie bardzo miły, czysty. Baseny czyste, brodzik ale ok 70cm głębokości więc nie dla maluszków. Plaża kamienisto-zwirowa, wejście do morza nie dla maluszków-od razu woda do pasa. Leżaki zawsze były wolne, płatne na basenie i na plaży 5 euro za dzień. Pan od leżaków OK(mimo wcześniejszych złych opini)-po prostu zbierał skrupulatnie pieniądze.Restauracja bardzo czysta, jedzenie bardzo smaczne, może nie bardzo urozmaicone , ale każdy mógł znależć coś dla siebie. Foteliki dla maluszków przy stolikach(kilka). Częśc pokoi od strony morza, częśc niestety nie, my trafilismy na bardzo fajny pokój przy basenie. Obsługa miła, pokoje sprzątane codziennie, co drugi dzień zmiana pościeli i ręczników(zdarzyło sie,że pani dwa razy zapomniała o daniu nam ręcznika, ale po interwencji zaraz dostalismy. Klima w pokojach OK. Na terenie hotelu można było zjeść jakiś obiad. Wokół hotelu bardzo dużo sklepików, również supermarkety. Do Rethymnonu ok 6 km, dobry dojazd komunikacją miejską(1,2euro). Wypozyczaliśmy samochód-bez problemu można pozwiedzac wyspę. jechaliśmy z last minute i cena była bardzo adekwatna do tego co zastaliśmy. Zaleta tego hotelu-blisko do plaży i do basenu, sympatyczna obsługa. zdecydowanie polecam

Super hotel,z przepiękną plażą!bardzo miła obsługa.Jedynym minusem jest brak animacji

Super hotel, super plaża, wszystko OK Na drugi tydzień wjechała wycieczka LEŚNIKÓW Z KASZUB, około 40 osób i skończył się wypoczynek dla całego hotelu. Chlanie wódy do 2 w nocy i piwska od 10 rano, krzyki hałasy śpiewy. Wstyd dla reszty polaków

Nazwa  Yalihan Una
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Pobyt - Lipiec 2023

Maria

Pobyt - Maj 2019

Zalety

Bardzo fajny hotel,przy samej plaży, dobre jedzenie,miła ,sympatyczna obsługa .Spokój, cisza ,przewaga Niemców.

Wady

Pobyt - Czerwiec 2011

Sylwka

Pobyt - Marzec 2011

mnietas

Pobyt - Sierpień 2010

5.2

Pobyt - Czerwiec 2010

Byłem 10 raz w Turcji i wybór tego hotelu okazał się najgorszy. Lekceważący , a czasami wręcz niegrzeczny stosunek do gości hotelowych. Szklanki stojące po 2-3 dni w pokoju, brudne posadzki. Nie myte stoły, brudne popielniczki. Plaża brudna, leżaki połamane. Materace na leżakach brudne. Brak śmietniczek na plaży. Walka o leżaki przy basenie.

Paula W.

Pobyt - Maj 2010

Hotel idealny! Obsluga zadba, aby pobyt byl niezapomniany. Bardzo duzo normalnych turystow z Niemiec i Rosji, a takze kulturalnych miejscowych [niestety sporo do zyczenia pozostawiaja Polscy Turysci]. Nie nalezy sluchac \'jaka to Turcja jest niebezpieczna i brudna\', to opinie dla tego regionu obce. Hotel i obsluga na poziomie europejskim. Plaza IDEALNA. Basen swietnie utrzymany. W hotelu brak rozrywek typu dyskoteki, ale codziennie obsluga organizuje transport do miasta [Alanya]. Z checia wroce tam za rok. Pozdrawiam!

A

Pobyt - Marzec 2010

Hotel ładniej wygląda na zdjęciach i zasługuje na 3 i pół gwiazdki.Jest rzeczywiście odnowiony,choć w niektórych pokojach były jakieś niedoróbki.W naszym pokoju można się było jedynie przyczepić do małej kabiny prysznicowej.Pokoje były sprzątane codziennie,raz zostawilismy parę euro,ale nie było różnicy,więc już więcej nie daliśmy.Jest blisko do morza,plaża piaszczysta.Jedzenie może nie było aż tak urozmaicone,ale to chyba dlatego,że to nie sezon jeszcze.Raz bylismy w restauracju a la carte na kolacji i było super-zamawia się to w recepcji i podaje numer pokoju.Kelnerzy bardzo mili i starają się.Niestety dużo Rosjan i Niemców z dawnych wschodnich Niemiec.

PiA.

Pobyt - Październik 2009

Hotel przyjemny.Lazienki moglyby byc nieco lepsze,w mojej opini wymagaja malego remontu.Klimatyzacja, lodowka dziala.Widna hotelowa rowniez.Jedzenie dobre,nie nudzi sie przy pobycie tygodniowym:)obsluga mila i uprzejma.Podczas pobytu nie zauwazylam zadnych nieproszonych gosci pt.robaki,insekty,szczury,myszy...Bliskie polozenie plazy to niewatpliwy atut,jak rowniez sklepy i miejskie autobusy,ktore sa czyste:)Hotel lezy w dobrym punkcie,odpowiednim dla tych ktorzy chac zwiedzac,wypoczywac,bawic sie:)Polecam.

Barbara

Pobyt - Sierpień 2009

Hotel super, bylismy tam z mężemw podróży poslubnej i było cudnie, warunki świetne, plaża bisko,jedzenie bardzo dobre, czysto i wręcz idealne miejsce jak ktoś uwielbia piaszczystą plażę i błogie lenistwo:) Polecamy my wrócilibyśmy tam z chęcią!!!!

Julita i Robert

Pobyt - Sierpień 2009

Położenie względem plaży wręcz idealne:)Odległość do miasteczka też ok bo tylko 5 minut piechotą. Pokoje fajne, nowocześnie urządzone, czyste. Mogłyby być tylko trochę większe. Łazienka niestety bardzo malutka, prysznice dla krasnoludków:) Jedzenie dobre, średnio urozmajcone. Na posiłki radzimy wybierać się niepóżniej niż godzinę po rozpoczęciu bo często zdarza się tak, że zaczyna brakować niektórych potraw. Brak jakichkolwiek animacji i rozrywki w hotelu. Problemem jest trochę możliwość dogadania się z obsługą w języku angielskim, mówią raczej po niemiecku i rosyjsku. Ogólnie fajnie także polecamy:)

Aga

Pobyt - Styczeń 2009

Poprawny pokój i łazienka. Można by parę drobiazgów usprawnić. Super że "system chłodzący", nie zakłócał nam snu. Pewnie to kwestia kto jak trafi . Ja trafiłam na dwie głośne grupy turystów z Polski i Niemiec. Robili wiele zamieszania wokół siebie. Restauracja i jej kuchnia to prawdziwa przyjemność. Personel kulturalny. Recepcja służy pomocą i radą 24h na dobę. Chyba najkorzystniej jechać tutaj w opcji HB, ale każdy ma inne potrzeby.

Kryspin

Pobyt - Styczeń 2009

Pokój był mały ale czysty i nadal przyjemny. Nie oczekujcie po hotelu niczego wspaniałego. Miejsce dla ludzi o prostych potrzebach. W łazience przydałoby się wymienić zasłony. Trochę drażniące było że w pierwszym tygodniu większość gości była strasznie głośna. Jedzenie palce lizać. Jest go więcej niż potrzeb. Manos recepcjonista dusza człowiek. Jak coś potrzeba to załatwiajcie wszystko z nim. Myślę że HB wystarcza. Wszystko czego nie będzie w cenie można dokupić w rozsądnej cenie.

Maniek

Pobyt - Styczeń 2009

Hotel do małych nie należy, wielu gości, zawsze coś się dzieje. W pokoju cisza. Nie było żadnych nie potrzebnych hałasów. Raczej prosto urządzony idący w kierunku funkcjonalności. Fajnie jeśli uda wam się zabukować pokój od strony morza jest ich tylko kilka. Wybór jedzenia jest na tyle duży żeby usatysfakcjonować większość osób. Ciepły i gościnny personel to kolejny atut tego miejsca. Ja z chęcią wybrałbym się jeszcze raz do tego miejsca. Ps obok hotelu jest mały minimarket z podstawowymi produktami.

Pobyt - Maj 2008

Hotel 3 gwiazdkowy godny polecenia, all inclusive w pełni tego słowa, jedzenie super, a plaża piaszczysta położona o 20 metrów od hotelu! Hotel czysty obsługa rewelacyjna, trochę mały basen, ale po co większy ja morze tak blisko, 2 bary i 2 restauracje wszędzie w godzinach 11-23 w cenie napoje i drinki.

Yalihan Una