Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
Pobyt w tym hotelu byl mily i przyjemny pokoj estetyczny czysty z milą obslugą (sprzątanie wymiana recznikow)klimatyzowany z lodówką czajnikiem
Hotel znajduje sie w cichym miejscu wokół zielen krzewy palmy trawniki basen parasole lezaki barek z przemilą obslugą .Ladna restauracja na miejscu dobre posilki polecam😁😘
Za niewielką cene mamy gwarancje udanego wypoczynku. Czysto w hotelu, jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, dobra lokalizacja. Hotel super dla młodych, aktywnych, chcących zaszaleć osób., ze względu na bliskość do miasta z barami i dyskotekami.
Dobra kuchnia Pomocna obsługa Blisko plaży
Pobyt wakacyjny w Hotelu Yakinthos był bardzo udany. Spędziliśmy w nim miło czas. Obsługa hotelu cały czas dbała o nas. Jedzenie było wspaniałe i smaczne. W pokoju brakło półek w szafie oraz krzesła. Łazienka mała i w prysznicu brak zasłonki. Jeśli chodzi o lokalizację hotelu to odległość od morza to 400 metrów,a nie jak piszą w ofercie 250 metrów. Hotel organizuje wieczór grecki, jednak niestety goście hotelowi mieszkający w nim muszą sobie sami zapłacić za niego.
Bardzo miła atmosfera, doskonała obsługa, wspaniałe i smaczne jedzenie.
Za mało półek w szafie, za mało krzeseł na liczbę osób w pokoju, brak zasłonki w prysznicu.
Nieduży hotel położony ok. 200 m od plaży, koło mini marketu. Wifi bezpłatne na terenie hotelu. Pokoje superiory po remoncie w 2019 r. - super! czyste, nowoczesne. Dobre jedzenie, opcja wyżywienia HB lub All light. W każdy piątek odbywa się wieczór grecki.
Świetny standard i lokalizacja, jak na hotel 1*. Mouzenidis ma jedynie pokoje superior, które mają naprawdę przyzwoity standard. Hotel oferuje 3 posiłki oraz napoje - wino, piwo, ouz All inc light. Do plaży około 400 m
standard w zupełności wypadający na 3*
jak na ten standard i cenę brak. Jedynie brak basenu
Właściciel miły ale nastawiony na organizację \\\"wieczorków greckich\\\", które odbywają się kilka razy w tygodniu. W te dni trzeba spieszyć się ze zjedzeniem obiadokolacji bo kelnerzy przygotowują salę. Przed godziną 20;00 podjeżdża pod hotel 6-8 autokarów wypełnionych rozochoconymi wczasowiczami. Przy niezłym zespole (muzycy, piosenkarka, tancerze) rozpoczyna się \\\"wieczór grecki\\\". Po występie, sala śpiewa z piosenkarką i rusza wężykiem w tańce, zachęcana przez tancerzy. Cały hotel \\\"podskakuje\\\" w rytmie zorby. Po 24;00 podjeżdżają autokary i nie wyłączając silników, kierowcy zachęcają \\\"wesołych\\\" uczestników do zajęcia miejsc. Jeżeli ktoś lubi, leżąc w łóżku, słuchać przez pół nocy, greckiej muzyki i \\\"wesołego, międzynarodowego chóru\\\" wczasowiczów polecam. Ostatecznie można odespać na plaży ;). Zdecydowanie lepiej mieszkać w spokojnym hotelu a tylko na wieczór grecki wybrać się do hotelu Yakintos.
Poza ścisłym, głośnym centrum, ale na tyle blisko, że można dojść spacerkiem. Do plaży 7-9 min.
Okna niektórych pokoi wychodzą na korytarz! Posiłki monotonne. Codziennie to samo.
polecam! super jako baza wypadowa dobry standard i jedzenie
Super czysty hotel, położony w spokojnej okolicy. Dla osób ceniących luksus i ciszę. Do centrum 10 min. spacerkiem. Jedzenie przepyszne, nie do przejedzenia. Plaża w okolicy hotelu szeroka, z białym piaskiem. Wodorosty na wejściu do morza. Samo morze płytkie, aczkolwiek w czerwcu jeszcze chłodne . Było super, polecam!!
Położenie, posiłki oraz super obsługa - zawsze uśmiechnięta.
Super pobyt polecam bardzo mi obsługa jedzenie pyszne:)
Hotel bardzo ładny, pokoje czyste, duże. Obsługa bardzo miła. Posiłki syte i smaczne. Odległość do morza niezbyt duża - miły spacer, do promenady trochę dalej ale to nie problem. Będąc na wycieczce nie kupujcie wycieczek od tzw. rezydentów z biura podróży Armira Travel. Piszę tzw. rezydenci bo poza prezentacją oferty swoich wycieczek nie zrobili nic. Mają ceny o wiele wyższe niż inne lokalne biura podróży. Hotel w jakiś sposób powiązany z Armira Travel i jeżeli ktoś kupi wycieczkę gdzie indziej nie dostanie wyprawki śniadaniowej ale to nie wada bo na jednej osobie można zaoszczędzić 10 euro i śniadanie samemu sobie kupić.
Położenie, Obsługa, posiłki, cena
związany z najdroższym w Paralii biurem turystycznym Armira Travel