Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa

Hotel i cały jego teren bardzo czysty i atrakcyjny. Pracownicy zaangażowani i dbający o gości, uśmiechnięci. Jedzenie bardzo pyszne, jest w czym wybierać. Alkoholu do drinków nie żałują ;) Byliśmy w pierwszej połowie listopada, była obawa że basen czy bar plażowy będą zamknięte, ale nic bardziej mylnego - wszystko działa, łącznie z animacjami :) Hotel bliziutko plaży, ale tak naprawdę pośrodku niczego ;) Do najbliższych sklepów (nie licząc hotelowego) ok 40 min. piechotą lub kilka min. taniutką taksówką. Pobyt udany, polecam ten hotel.

Hotel starszy, lecz zadbany, czysto , schludnie, otoczenie ładne,zielono i przyjemnie.

Bardzo ładny hotel i pokój, hotel położony na dużym terenie, plaża czysta, sprzątana każdego dnia, polecam dla osób szukających spokoju.

Pobyt w hotelu bardzo przyjemny Obiekt pięknie zadbany -zielony Plaża urzekająca Jeśli chodzi o jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie

Co do hotelu to oferował wzorowy poziom. Nic na minus nic na plus. Ewentualnie dla trenujących przydała by się klimatyzacja na siłowni. Mały minusik dla barmanów, którzy (w szczególności jeden) w dosyć otwarty sposób podrywał moją żonę. Pokusił się nawet do tego aby zrobić dla mnie „specjalnego” drinka. Reszta personelu wzorowa. Pokoje sprzątane codziennie z pozostawianymi na łóżkach figurkach ułożonych z kołder. (1$) ;)

Nazwa  Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa
Miejsce  Tunezja / Djerba
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw

Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze

Wyświetlono 32 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Czysto, pyszne jedzenie, dobre drinki, dostępna pełna infrastruktura również poza sezonem

Wady

Daleko do sklepów

Robert

Zalety

Bardzo miła i uczynna obsługa, piękny ogród i basen, czysta plaża.

Wady

Wad raczej brak , było po sezonie, więc część infrastruktury była nieczynna, co dla mnie zrozumiałe.

Dorota

Zalety

Ciekawa architektura i wystrój, ładne położenie, smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa.

Wady

Łazienki odbiegają od standardu hotelu o 5 gwiazdkach.

Wady

Łazienki do odświeżenia

Sławek

Domin

Hotel rewelacja! Teren bardzo zadbany, dużo zieleni, widoki piękne jest gdzie spacerować. Do plaży blisko. Pokoje ładne, przestronne, jedynie łazienki do doczyszcenia. Restauracji serwuje bardzo duży wybór posiłków, ogólnie jedzenie pyszne. Jedynie ryby niedoprawione ale reszta bardzo smaczna. Polecam każdemu, singlom, osobą w związkach, rodzinom i emerytom. Super wypoczynek!

Zalety

-piękne ogrody -ładne pokoje -blisko plaży -pyszne jedzenie

Wady

-łazienki trzeba trochę doczyścić

Pobyt udany, ogród przy hotelu zadbany, obsługa , animatorzy bardzo mili, jedzenie -każdy znajdzie coś dla siebie - bardzo dobre. Pokoje odnowione, łazienki trochę gorzej wyglądają.

Zalety

blisko do morza, wspaniała obsługa i animatorzy.

Iga

Hotel jako główne pomieszczenia (restauracja, hol) ładne, zadbane. Pokoje sprzątane codzienne, ogólnie na zadbane aczkolwiek przynajmniej w naszym przydało by się parę zmian takich jak wymiana zardzewiałej lodówki, pokręteł odpadających od wanny i zrobienie renowacji klimatyzacji.. plaża piękna, bardzo zadbana jak i morze które było sprzątane z glonów i kamieni praktycznie co wieczór.

Zalety

Piękna, czyta plaża, woda bajkowa, turkusowa i te parasole w stylu Baham idealnie w plus.

Wady

Potrzebne małe renowacje oraz beach bar zamykany o 23.. minusem jest - gdy na amfiteatrze coś się działo, nic nie działo się na hotelu, imprezy (typu muzyka dyskotekowa, tańce) rzadko, a jak już to późno się zaczynały.

Hotel oczywiście nie dla super wymagających , wystrój jest tak na 4-, ale za to strefa basenowa i plaża jest super, w sierpniu ale chyba w każdym miesiącu walka o leżaki na basenie i plaży, pokój duży , klimatyzacja działała dobrze

Zalety

Położenie, Obsługa Serwis recepcji

Wady

Mało leżaków

Aneta

Byliśmy rodzinnie w hotelu w dniach 20-27.08.24 Troszkę byłam nieprzychylnie nastawiona po swoim pierwszym pobycie w Tunezji Kontynentalnej, jednak wakacje okazały się bardzo udane. O ile pokoje wymagają remontu, zwłaszcza łazienki o tyle plaża, jedzenie, animacje , baseny i obsługa rekompensują wszystko.

Zalety

Wszystko na plus, jak powyżej Gorąco polecam♥️

Wady

Piszę , aby ostrzec .. pokój 2546 Wróciłam z wakacji dzisiaj nad ranem i okazuje się, że zniknęły moje kosmetyki, 2 produkty.. to najbardziej słaby punkt wyjazdu Dostęp miała pani sprzątająca , może dostała za mało i stąd ta kradzież, inaczej tego nazwać nie można. Wystarczyło zapytać czy nie będę w stanie jej odstąpić. Zwracajcie uwagę podczas wyjazdu czy macie wszystko..

Uważam pobyt w tym hotelu za udany, będę go dobrze wspominać. Ładny obiekt z ogrodem i blisko do plaży. Oferta animacyjno-rekreacyjno-sportowa bogata. Ludzie bardzo mili i pomocni, chociaż różnie bywało z ich angielskim. Hotel jest niedaleko od lotniska także podróż zajęła niecałe pół godziny. Hotel czysty i całkiem zadbany jak na tunezyjskie standardy. W środku jest sklepik, kawiarnia z shishą dodatkowo płatną ale za niewielkie pieniądze, boiska, amfiteatr na ktorym codziennie były animacje. Oceniłabym na takie mocne 7,5/10. Jednak nie należy się spodziewać 5* takich jak my jesteśmy przyzwyczajeni.

Zalety

* Rozmaity program animacji, codziennie coś się dzieje. * Miła, uprzejma, uśmiechnięta obsługa. * Plaża ładna, bar przy plaży. * Pokoje całkiem duże i czyste. * Piękne palmy w ogrodzie. * Duży wybór jedzenia, potraw, ciast, lody, tematyczne kolacje. * Do posiłku podawane napoje są w butelkach - nie trzeba co chwila prosić obsługę o jakiś napój, niedopite można wziąć do pokoju, nawet wina. :) * przy plaży wielbłądy i konie, można skorzystać, ale trzeba się targować o cenę. * spora ilosc leżaków

Wady

*Wiekszej ilości osób może nie spodobać się łazienka, jest to wanna przerobiona na prysznic, trzeba się tam trochę nagimnastykować. Natomiast jest czysto i Panie sprzątają codziennie. *Jedzenie nas nie zachwyciło, owszem jest duży wybór i są tam smaczne rzeczy, ale wiele razy zdarzało się, że naszym zdaniem jedzenie było słabo doprawione, bez smaku. Kwestia gustu. * Plaża należąca do hotelu sprzątana z glonów, ale glony wyrzucane są zaraz obok, trochę to psuje widok rajskiej plaży…

Malgorzata

Wszystko ok Całość 9/10 Pokoje 7/10 Jedzienie 9/10 Plaża 9/10 (w naszym terminie plaża była oczyszczona z glonow) Animacje 8/10

2.3
Irek

Ogólnie dramat najgorszy hotel w jakim byłem , zacznę od pokoi stare stechniale zapach nie przyjemny , w dodatku plaża kompletne oszustwo jednym słowem bagno zdjęcia kompletny fake dodam zdjęcia z plaży dla przykładu, alkohol lura piwo woda . Jedzenie surowe i zimne

Zalety

Nie ma

Wady

Od plaży po pokoje oraz jedzenie aktualnie tu muszę być jeszcze 6 dni jak ktoś chce Zdjęcia proszę pisać nie polecam szkoda waszych pieniędzy

Ula

Pobyt w tym hotelu ogólnie na plus. W hotelu na pewno nikt nie będzie się nudził ze względu na szeroki wybór animacji w ciągu całego dnia: siatkówka, karaoke, dyskoteka dla dorosłych i dzieci, gimnastyka, joga itd.. na prawdę tego było sporo. Plaża - jeden z największych atutów hotelu, piękna piaszczysta, woda turkusowa. Hotel nie jest położony bezpośrednio przy plaży, trzeba do niej dojść kilka minut alejką wśród roślinności. Na plaży możliwość uprawiania sportów wodnych, parasailing (to ostatnie bardzo polecam). Teren hotelu bardzo zadbany, zielona trawka i dużo palm. Pokoje i łazienka - tutaj bardzo daleko do realnych 5*, ewidentnie wymagają remontu. Sprzątanie prowizoryczne. Gdy weszliśmy pierwszy raz do pokoju na pościeli był piasek, co może świadczyć, że pościel nie była wymieniona po poprzednich gościach. Na drugi dzień zmieniliśmy pokój ze względu na łazienkę (prysznic był niefunkcjonalny, woda wylewała się na całą łazienkę). Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, dużo warzyw i owoców, pizze, makarony, trochę mięsa, dużo słodkich przekąsek. Między posiłkami można było zjeść naleśniki niedaleko basenu. Napoje i drinki jak wszędzie takie sobie, dobra kawa. W hotelu najwięcej Włochów i Francuzów, oprócz tego Polacy, Niemcy i Czesi. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi i dla par. Dla dzieci plac zabaw, mini disco. Nie ma osobnego brodzika, jest jeden duży basen, który zaczyna się od płytkiej wody i z każdym krokiem jest coraz głębszy. Nie polecałabym dla osób szukających spokoju, bo w tym hotelu cały czas się coś dzieje, gra wesoła muzyka itd.

Zalety

- plaża - atrakcje wodne na plaży - teren hotelu pełen palm - animacje - basen

Wady

- łazienki w pokojach - sprzątanie

Bardzo fajne miejsce . Dużo atrakcji . Obsługa cała dobę.

Zalety

Jedzenie i picie praktycznie całą dobę Bar na plaży. Wi fi w całym hotelu i na plaży

Wady

Brak. Dla wybrednych pokoje mogą stanowić problem.

Hotel oceniam na maksymalnie 3 gwiazdki. Pokoje czyste, ale wymagają remontu, szczególnie łazienka i toaleta. Animatorzy przez pierwszą część pobytu nieobecni. 3 restauracje Ala carte okazały się jedną, w której codziennie są posiłki. Remonty wykonywane w czasie Naszego pobytu uniemożliwiające spokojny wypoczynek i sen małego dziecka.

Zalety

Strzeżona plaża hotelowa z łagodnym zejściem do wody.

Katia

Pięknie położony obiekt w otoczeniu ogrodu palmowego. Blisko piaszczysta plaża z leżaku, parasolami, barkiem i restauracją. Na plaży dodatkowe atrakcje - jazda konna, skutery wodne. Obiekt czysty, pokoje sprzątane codziennie. Przemiły, uśmiechnięty i pomocny personel. Możliwość zwiedzania wyspy wynajmowanymi za niewielkie pieniądze.

Zalety

Przestronne pokoje. Czysta restauracja z bogatym wyborem dań, każdy znajdzie coś dla siebie. Napoje podawane w butelkach, a nie nalewane z niewiadomego pochodzenia nalawaków. Tunezyjskie wieczory z kuchnią, muzyka i atrakcjami lokalnymi. Przemili barmani zapamiętujący preferencje gości 😃. Uśmiechnięci animatorzy i animacje umilające wieczory.

Tadeusz

Duży, czysty, animacje od rana do wieczora - dla każdego. Wspaniałe jedzenie, super obsługa, blisko czysta i piękna plaża. To co na zdjęciach jest w rzeczywistości a nawet więcej. Wszystkim polecam. Sam pojadę tam jeszcze niejeden raz.

Zalety

same zalety

Andrzej

Pokój to nie 5 gwiazdek, ale naciągane 4. Jako agent turystyczny byłem wiele razy w Tunezji i znam wiele hoteli.

Zalety

Duży potencjał obiektu. odświeżanie infrastruktury daje dużo do życzenia. Fajna plaża, ale to nie miejsce dla wielbłądów, koni i psów.

Wady

0dświeżanie infrastruktury daje dużo do życzenia.

Józef

Bardzo ładny obiekt, kulturalna obsługa, wyśmienite i różnorodne potrawy, piękna plaża

Zalety

Miejsce można ocenić po standardzie serwetek, papieru w toaletach , środków czystości ,zastawy itd. Tu naprawdę światowa jakość. Oczywiście muszę pochwalić życzliwą obsługę, nie mają problemu podać całą butelkę wina, zainteresować się potrzebami gościa mimo dużego ruchu i ciężkiej pracy.

Wady

Poważnych wad brak, ponoć niektóre pokoje mają ślady używania, ale nie powinno to przeszkadzać bo nic nie było urwane czy złamane lub nie działało.

Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa