Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa

4.1

Sam hotel sprawia bardzo dobre wrażenie, piękna otoczka i wygodny rozkład pokoi. Cześć mieszkalna jest w jednym końcu, a cześć rozrywkowa z rozrywką w drugim. Jest to bardzo dobre rozwiązanie ponieważ dyskoteka nie przeszkadza w wypoczynku. Co do pokoi, to do 5 gwiazdek daleko, słabo sprzątane i sam wystrój i reszta wyposażenia na 2+. Wszystko nadrabia kuchnia i program animacji, od 9 do 24 jak masz ochotę to można spędzać czas bardzo aktywnie. Poranna joga, tenis mały i duży, konkursy w darty, łucznictwo, Pétanque( boule), dwa baseny ( jeden e środku temp.29-30 stopni i na zewnęczny zgodnie z sezonem ) siłownia i boisko dla piłki nożnej. Gabinety SPA i w tym przypadku same pomieszczenia jak i wyposażenie słabej jakości. Wykupiony pakiet około 3 godzin zabiegów kosztował 500 zł i zostawił wiele do życzenia. Wielkim minusem jest natręctwo osób sprzedających usługi SPA, jak również wycieczek po wyspie. Dodatkowa opcja w pakiecie, jest kolacja w restauracji z daniami z karty- porażka i nie polecam. Wielkim plusem jest zespół kelnerów obsługujących stoliki przy szwedzkich stołach, piękna i bardzo fachowa obsługa. Dania przy szwedzkich stołach-świeże, robione na bieżąco, i bardzo durzy wybór.

Gorąco polecam. Obsługa kulturalna, miła i bardzo pomocna. Animatorzy potrafili wszystkich nawet tych najbardziej marudnych wciągnąć do zabawy. Jedzenie bardzo dobre, a kucharze nader uczynni. Polecamy wszystkim, którzy by chcieli tam wypocząć.

Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Pokój ładny z widokiem na ogród i basen.

Gorąco polecam dla osób które chcą odpocząć, hotel duży, przestronny, duże pokoje, jedyny minus to niestaranne wykończenie łazienek, mimo tego są czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie w porządku, darmowa kolacja a'la carte to jakiś żart, przyniesiono nam reszki z całego dnia, jedynie były ładnie podane, oboje z mężem źle się po niej czuliśmy. Na ogromny plus zasługują świetni kelnerzy! W hotelu jest sklepik w którym znajdziemy wszystko co potrzebne, za 4-5 dinarów można dostać się taxi do miasta Midoun w którym jest trochę sklepów, targ z pamiątkami. Miasto nas nie urzekło, ale sam hotel jak najbardziej, spędzając w nim tydzień nie nudziliśmy się ani trochę, a pogoda w marcu świetna!

Hotel położony raptem 30 mHotel Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa to idealne miejsce na relaksujący pobyt, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Położony tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, oferuje malownicze widoki oraz liczne udogodnienia. Już od momentu przyjazdu można poczuć przyjazną atmosferę – obsługa jest uśmiechnięta i pomocna, starając się spełnić oczekiwania gości. Pokoje są przestronne, dobrze wyposażone i codziennie sprzątane. Dużym plusem jest klimatyzacja, która sprawnie działa nawet podczas upalnych dni. Łóżka są wygodne, a balkon stanowi świetne miejsce do wieczornego relaksu. W hotelu restauracja serwująca różnorodne dania – od lokalnych specjałów po kuchnię międzynarodową. Śniadania są obfite, a kolacje często urozmaicane tematycznymi wieczorami kulinarnymi. Jednym z największych atutów hotelu jest basen – duży, czysty i idealny zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Leżaki są dostępne bez problemu, a ekipa animatorów organizuje liczne atrakcje, takie jak aqua aerobik, gry i zabawy dla najmłodszych. Miłośnicy aktywnego wypoczynku mogą skorzystać z pola golfowego, centrum fitness czy kortów tenisowych. Dodatkowym atutem jest bliskość atrakcji turystycznych – łatwo można zorganizować wycieczki na pustynię, do Midoun czy Houmt Souk. Położenie hotelu daje duże możliwości zwiedzania okolicznych muzeów, farmy krokodyli czy zakupy na lokalnym rynku. Hotelowe spa to kolejny powód, dla którego warto wybrać to miejsce. Szeroka oferta zabiegów, basen termalny i hammam zapewniają wyjątkowy relaks. Pobyt w Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa to gwarancja udanych wakacji!

Nazwa  Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa
Miejsce  Tunezja / Djerba
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw

Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze

Ciepła, słoneczna pogoda o każdej porze roku

4.1

Wyświetlono 46 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aleksander

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Najbardziej spodobało mi się organizacja czasu wolnego, a mianowicie praca zespołu animacyjnego. SUPER!!!

Wady

Słabe sprzątanie pokoi, zepsuta klimatyzacja, zepsuty sejf i brak świeżej pitnej wody w pokojach.

Grzegorz

Dorota

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Bardzo miła obsługa. Urozmaicone posiłki. Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane.

Weronika

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Basen zewnętrzny Duże pokoje Bar

Wady

Brak podgrzewanego basenu zewnętrznego

Meg

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Hotel położony przy pięknej plaży z czystym, ciepłym morzem. Duży, zadbany basen oraz liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Komfortowe pokoje, codziennie sprzątane. Smaczne jedzenie z dużym wyborem dań. Profesjonalna obsługa i sympatyczni animatorzy. Świetne spa z bogatą ofertą zabiegów. Dobra lokalizacja – blisko atrakcji turystycznych. Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek.

Wady

Choć hotel ma wiele zalet, nie jest pozbawiony drobnych wad. W niektórych miejscach widać już ślady zużycia i przydałoby się lekkie odświeżenie wnętrz. Wi-Fi mogłoby działać stabilniej, szczególnie w pokojach.

Daria

Pobyt - Luty 2025

To był nasz pierwszy wyjazd za granicę, rezydentka wszystko przedstawiła już w 1 dzień hotelu. Transfer pod same drzwi następnie recepcja zostaliśmy miło przywitani z herbatą oraz pomocą przy meldowaniu w hotelu, obsługa wzięła walizki i zaprowadziła nas do pokoju wszystko po kolei tłumacząc , w pokoju obsługa sejfu itd. Pokój czysty, żadnych „ale”, łazienka również ok , duże szafy wygodne łóżko , tv działał, obsługa sprzątająca była u nas codziennie zawsze było czysto i pachnąco. Pomimo sezonu luty , opalaliśmy się była obsługa na dworze i w środku super , zewnątrz prawdopodobnie ruszyła przebudowa na sezon lecz baseny zewnętrzne otwarte, super wyjazd - bardzo lubią Polaków :D jedzenie ok

Zalety

Obsługa na śniadaniach obiadach itd naprawdę godna polecenia niesamowite jest to jak dbają o klienta , jedzenie przepyszne o wszystkich porach, nie mieliśmy żadnych zatruć , kelnerzy wow podchodzą do gościa z pełnym szacunkiem dbają o napoje , pytają czy wszystko było w porządku. Bar czynny całą dobę , codzienne wieczorne animacje , dyskoteka muzyka. Na barze również barmani w porządku można porozmawiać , przepiękne otoczenie i zejście na plażę

Wady

Jedynie: powinien być podgrzewany basen na zewnątrz poza sezonem , dla niektórych było za zimno

Bozia

Pobyt - Luty 2025

Hotel trochę przyniszczony i wymaga remontu , generalnie adekwatny do ceny.No mnie kraje arabskie nie zauroczyły , cieszę się że przeżyłam i wróciłam cała i zdrowa do domu więcej się nie wybiorę .

Zalety

Ładny obiekt , park , basen

Wady

Trochę brudno , tak wszystko rozmazane , takie nieświeże to otoczenie ,

grzegorz

Pobyt - Luty 2025

pobyt oceniam bardzo dobrze, wspaniale towarzystwo ,cały czas zabawiane przez świetnych animatorów . w hotelu było wszystko ,zero nudy.

Zalety

miła obsługa ,animatorzy cały czas zabawiali gości (lotki ,bule tańce ,codziennie dyskoteki ,konkursy itp.) restauracja bardzo dobra , duży wybór dań, napojów ,kelnerzy bardzo uczynni. wszystko na plus. w basenie ciepła woda . super wycieczki m/n do krokodyli i pelikanów.

Wady

dla nas nie było wad.

Pobyt - Styczeń 2025

Bardzo fajny hotel. Wspaniała pomocna obsługa, kelnerzy i animatorzy na 6! W styczniu bardzo mało gości w hotelu - głównie przemili spokojni francuscy emeryci :) Jedzenie urozmaicone i bardzo dobre. W pokojach czysto i schludnie, ogólnie wszędzie na terenie hotelu czysto. Polecam - na pewno kiedyś wrócimy tu latem.

Zalety

Obsługa Jedzenie Położenie Czystość

Doris

Pobyt - Styczeń 2025

Na początku dziękujemy za wspaniały pobyt. Hotel położony dość blisko lotniska. Po przyjeździe przywitanie lokalną herbatką. W lobby wygodne sofki. Odrazu po przyjeździe działa all. Pokoje skromne z tv, łazienką i oddzielną toaletą. WiFi działa nawet na plaży, która jest oddalona od hotelu może z 3min spacerem, na plazy wielbłądy i konie. Wokół hotelu piękny zadbany teren. Ogromny ogród z palmami. W hotelu basen, siłownia, strefa spa. Cudowni animatorzy. Obsługa hotelowa bardzo zaangażowana i pomocna. Jedzenie przepyszne. Deserki, owoce, lody.. Ludzie którzy piszą, że nie mają co jesc, niech siedzą w domu. W ostatni dzień pobytu kolacja i atrakcje tunezyjskie. Uwaga na drinki, bo klepią..🤣 szisza dobra. Masaże średnie, ale nie narzekamy. Blisko farma krokodyli. Jeśli nadarzy się jeszcze okazja, to powtórzymy pobyt w tym hotelu. Pozdrawiamy Hotel nie posiada złotych klamek.

Patka

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel lata świetności I świeżości ma dawno za sobą. Na dzień dobry rozwalające się łóżko I nie zamykające się drzwi do łazienki byla potrzebna interwecja u rezydenta. W łazience nie przyjemny zapach. Personelu im wyzsze napiwku tym sympatyczniejszy. Po pobytach w wielu hotelach w Tunezji pierwszy raz się tak rozczarowałam, nie rozumiem dlaczego Exim turs podpisuje się pod standardem 5*. Hotel toast 4*

Zalety

Komunikatywny personel. Dobre jedzenie.

Wady

Łazienki do generalnych remontów

Pobyt - Listopad 2024

Hotel i cały jego teren bardzo czysty i atrakcyjny. Pracownicy zaangażowani i dbający o gości, uśmiechnięci. Jedzenie bardzo pyszne, jest w czym wybierać. Alkoholu do drinków nie żałują ;) Byliśmy w pierwszej połowie listopada, była obawa że basen czy bar plażowy będą zamknięte, ale nic bardziej mylnego - wszystko działa, łącznie z animacjami :) Hotel bliziutko plaży, ale tak naprawdę pośrodku niczego ;) Do najbliższych sklepów (nie licząc hotelowego) ok 40 min. piechotą lub kilka min. taniutką taksówką. Pobyt udany, polecam ten hotel.

Zalety

Czysto, pyszne jedzenie, dobre drinki, dostępna pełna infrastruktura również poza sezonem

Wady

Daleko do sklepów

Jerzy

Pobyt - Listopad 2024

Hotel bardzo dobry, chociaż przydałoby się malowanie pokoju i sanitariatów, ale czysto i ładnie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wspaniałe animacje i przesympatyczni młodzi ludzie. Show na wysokim poziomie. Bardzo dobre i urozmaicone wyżywienie. Przepiękne otoczenie wśród zadbanej i zachwycającej roślinności , bardzo ładne i czyste baseny. Bliskie dojście do morza, plaża czysta.

Zalety

Byłem 9 raz w Tunezji, w tym drugi raz na Dżerbie i ten hotel najbardziej przypadł mi do gustu. Położenie w cudnym parku, widocznym z balkonu. Przemiła obsługa hotelowa i animatorzy.

Wady

Przydałaby się drobna kosmetyka (malowanie pokoju i sanitariatów)

Zofia

Pobyt - Listopad 2024

Hotel wspaniały m,cisza, spokój, bo już po sezonie. Nigdzie nie ma kolejek, obsługa super, mają czas ,żeby porozmawiać, pożartować i wspaniale obsłużyć. Przepiękna plaża i cieplutka woda jak na tą porę roku. Nie spodziewaliśmy się, że jeszcze będą animatorzy chcieli nam urozmaicić czas. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu i szczerze możemy polecić ten hotel

Pobyt w hotelu bardzo przyjemny Obiekt pięknie zadbany -zielony Plaża urzekająca Jeśli chodzi o jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie

Wady

Łazienki do odświeżenia

Dorota

Bardzo ładny hotel i pokój, hotel położony na dużym terenie, plaża czysta, sprzątana każdego dnia, polecam dla osób szukających spokoju.

Zalety

Ciekawa architektura i wystrój, ładne położenie, smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa.

Wady

Łazienki odbiegają od standardu hotelu o 5 gwiazdkach.

Sławek

Co do hotelu to oferował wzorowy poziom. Nic na minus nic na plus. Ewentualnie dla trenujących przydała by się klimatyzacja na siłowni. Mały minusik dla barmanów, którzy (w szczególności jeden) w dosyć otwarty sposób podrywał moją żonę. Pokusił się nawet do tego aby zrobić dla mnie „specjalnego” drinka. Reszta personelu wzorowa. Pokoje sprzątane codziennie z pozostawianymi na łóżkach figurkach ułożonych z kołder. (1$) ;)

Domin

Hotel rewelacja! Teren bardzo zadbany, dużo zieleni, widoki piękne jest gdzie spacerować. Do plaży blisko. Pokoje ładne, przestronne, jedynie łazienki do doczyszcenia. Restauracji serwuje bardzo duży wybór posiłków, ogólnie jedzenie pyszne. Jedynie ryby niedoprawione ale reszta bardzo smaczna. Polecam każdemu, singlom, osobą w związkach, rodzinom i emerytom. Super wypoczynek!

Zalety

-piękne ogrody -ładne pokoje -blisko plaży -pyszne jedzenie

Wady

-łazienki trzeba trochę doczyścić

Robert

Hotel starszy, lecz zadbany, czysto , schludnie, otoczenie ładne,zielono i przyjemnie.

Zalety

Bardzo miła i uczynna obsługa, piękny ogród i basen, czysta plaża.

Wady

Wad raczej brak , było po sezonie, więc część infrastruktury była nieczynna, co dla mnie zrozumiałe.

Pobyt udany, ogród przy hotelu zadbany, obsługa , animatorzy bardzo mili, jedzenie -każdy znajdzie coś dla siebie - bardzo dobre. Pokoje odnowione, łazienki trochę gorzej wyglądają.

Zalety

blisko do morza, wspaniała obsługa i animatorzy.

Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa