wspaniały hotel, nie jest bardzo duży ale przez to właśnie zyskuje, pięknie zadbana zieleń na całym terenie wokół hotelu , czysto, smaczne jedzonko i duży wybór, dobre drinki, piwo nalewane lub butelkowane
bardzo dobre jedzenie i podgrzewane zimą baseny, codziennie wieczorem inne atrakcje typu karaoke, występy różnych zespołów na akrobatycznych, tanecznych; możliwość wyboru na basenach strefy ciszy lub rozrywkowej, dostępność leżaków o różnej porze, codzienne wyjazdy darmowym busem do Naama Bay lub Old Market. Dostępność plaży do nurkowania oraz plaży na kąpiele, obie z barami
nie było niczego co mogłoby zepsuć pobyt w hotelu
Bardzo fajny kameralny hotel . Obsługa bardzo miła . Jedzenie trochę monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie.
Podgrzewane baseny. Obsługa bardzo miła. Darmowy transfer do old town i na plażę
W sumie brak.
hotel kameralny czysty w pokoju lodówka czjnik sejf tv polski program i muzyczny .jedzenie dobre miła obsługa ,busy darmowe do naama bay i old market, dwie plaże na kture dowozi bus na plaży bufet ,animacje wieczorem
dobre położenie wszędzie blisko można dojść spacerkiem
niema się czego czepiać
Hotel był kameralny, to zdecydowanie na plus. Mimo pory poza sezonem (listopad) odbywały się przeróżne animacje, występy itd. Jedzenie było smaczne, codziennie na kolacje była jakaś inna kuchnia. Pokoje były w zwykłym standardzie, nic specjalnego, nie było też tragedii. Jedyne co zwróciło moją uwagę do "dysproporcje" w zachowaniu kelnerów - gdzie jeden stale interesował się stolikiem, dopytując, pytając itd.., inny kelner nie był w stanie zapytać, czy chcemy coś do picia. Problem też był ze "Snackami" - bo praktycznie ich nie było. Ponadto nie działał kids klub (mimo, iż w hotelu była rozpiska, że działa codziennie). Generalnie hotel mogę polecić, szczególnie tym którzy nie oczekują wielkich, wielopiętrowych budynków.
Smaczne jedzenie Czysto (generalnie) miła i pomocna obsługa zorganizowane animacje
klub dla dzieci nie działał daleko do plaży (kursowały busy, jednak o konkretnych porach - zawsze jest to mniej wygodne) Woda w basenie nie była podgrzewana, dopiero gdy inni goście zgłosili skargę, zaczęto ją podgrzewać
Witam.Wróciłem z tego hotelu 22.11.2024r.Hotel zasługuję na swoje 4*.Jest czysto,zieleń jest piękna,woda w basenach czysta lecz już trochę zimna.Pokój duży z kabiną,Jest czajnik i codziennie uzupełniana kawa rozpuszczalna ,herbata cukier i śmietanka.Żelazka nie ma.Jak jest potrzebne dzwonić do recepcji-zaraz przynoszą.Wyżywienie jest ok.Śniadanie jajka we wszystkich postaciach,sery,ich wędlina,kawa herbata,owoce.Przez cały tydzień melon lecz przeważnie mało dojrzały,figi.Arbuza ani razu.Obiady i kolacje wołowina w różnych postaciach i zawsze kurczak z grila lub pieczony,piza,makarony,lazanie,Raz na tydzień krewetki po 3 szt,kraby i tuńczyk z grila.Rafa koralowa to porażka.Ludzie pisali,że cudna.Chyba nigdy nie byli na rafie.Kilkanaście kolorowych rybek i już.Tylko raz byliśmy,tłok i bałagan.Za to plaża piaszczysta super.Długo jest płytko i woda kryształ.Do obu plaż dowożą za darmo busem.Trzeba się poprzedniego dnia po kolacji zapisywać w recepcji.Dowożą też busem za darmo do Old Market i Nama Bay.Wschód słońca 5,30 a zachód 16,30.Ogólnie za te pieniądze 2,100 od osoby polecam
Drinki w recepcji i na plaży w szkle.Na zewnątrz w fajnym plastiku.Barmani i kelnerzy nie są nachalni.
Nie dajcie do siebie mówić po rosyjsku.Mówcie,że jesteście z Polski.Też trochę znają .To wstyd ,żeby Nas identyfikowali (...).
bardzo fajny przyjemny hotel, dobre położenie 2 plaże koralowa i piaszczysta szeroka dobra do pływania łagodne zejście,bufet kawa herata piwo dobre przekąski.dobrze że leją po jednym piwie ,wypijesz leją następne bez problemu.możesz pić cały dzień ,bo nabiorą a pózniej pełno kubków nie dopitych jak winnych hotelach chodzi o czystość! pokoje duże czyste czajnik, lodówka kawa herbata. Tv 2 Polskie programy jedzenie dobre obsługa sympatyczna polecam.
bardzo dobre położenie bus darmowy wieczorem do Naama bay -Old markiet-albo spacerkiem 25minut dobre jedzenie darmowa siłownia jest wszystko co trzeba i niema picia pod oknami chcesz balować po 23 to do knajpy.
Brak .jak by było zle to bym tu niebył .Ale narzekanie to wrodzone u niekturych naszych Rodaków .Niech jadą na brudny Bałtyk
Hotel dla dziadków 70+ Jestem bardzo zaskoczony opiniami i ocenami tego hotelu. Tragedia... Byl to nasz kolejny wypad do Egiptu i ten hotel byl najgorszy ze wszystkich poprzednich a ocenie na wakacje.pl jak i na google mial imponujaca. Jedzenie monotonne ciagle to samo chodzilem glodny. Animacji brak chwilka cos sie pokrecili i tyle. Obsluga tragiczna barmani nalewali tylko i wylacznie po jednym drinku lub piwie wiec zona musiala isc oddzielnie bo jak ja poszedlem po chwili drugi raz to nalewali po pol kubka... Po rozmowie z menagerem zostalem poinformowany ze to dlatego ze nie maja kubkow i polecil mi kupic swoj kubek i naleja nawet pol litra... :)
caly hotel to jedno wielkie nieporozumienie
Przyjemny hotel z przyjazną obsługą i piękną rafą koralową na którą dowozi bezpłatnie bus, zdecydowanie polecam!
Bardzo dobre zróżnicowane jedzenie, kameralne miejsce. Wifi dostępne w pokoju, Pokoje sprzątane codziennie
Brak podgrzewanej wody w basenach. Ogólne wrażenia bardzo dobre
Ładny hotel z miłą obsługą jedzenie ok zawsze można znaleźć coś dla siebie. Codziennie sprzątane pokoje ogulnie obsługa dba o porządek.
Dwa duże baseny i zawsze można znaleźć wolny leżak. Bezpłatne busy do miasta.
Jedyna wada to komary. (dlatego polecam zabrać coś ze sobą na komary)
Hotel ok pokoje czyste codzień sprzątane obsługa miła i pomocna
Jak na cztery gwiazdki to spoko czysto obsługa na pięć jedzenie spoko ładne zadbane ogrody
Napewno brak plaży w kompleksie hotelowym trzeba dojeżdżać trochę słabo
Ogólne wrażanie bardzo dobre, pokoje czyste, jedzenie smaczne, obsługa miła. Właściwie to nie ma się do czego przyczepić.
Nie jest to duży hotel a co za tym idzie bardzo spokojnie i cicho, można się w pełni zreslaksować.
Zapisywanie się na wyjazd na plażę, busy kursujące tam nie jeżdżą tak często jak by się chciało, pozatym plaże super.
To nasz drugi pobyt w St.George, zatem o czyms to swiadczy:) Obsluga jest niesamowita, wszyscy zagaduja, sa zyczliwi i bardzo pomocni. W tym hotelu lubia Polakow i jest tutaj o nas dobra opinia, w przeciwienstwie do niektorych nacji. Badzo duzo tu ruskich i Anglikow, troche Wlochow. Jedzenie jest pyszne, obiady i kolacje to prawdziwe uczty, codziennie dodatkowo dania z grilla i pizza, ale nie zabraklo tez makaronow, owocow morza, przepszny drob! Sniadania to mistrzowki omlet z wazywami :) Mielismy namiary na menagera, bo poprzednim razem coreczka zostawila w pokoju maskotke, ktora tenze menago przekazal innym Polakom i corka dostala ja w paczce - niesamowity czlowiek, niestety okazalo sie ze zmienil prace. Po pol roku napisalismy maila, ze wracamy i dostalismy najlepszy pokoj - 50m2, przed samym basenem, wielkie lozka i sofa, na prawde obsluga tego hotelu zasluguje na dobre napiwki. Jedyny minus to animacje, ekipa ktora sie tym zajmuje przesiaduje tylko na lezakach i gawedzi, nie zajmuja absolutnie czasu dzieciom a szkoda, czasem leci muzyka przy basenie, animacje za kazdym razem te same, minidisco dla dzieci zaczyna sie 21;30 gdzie wiekszosc juz spi, genealnie nuda pod tym wzgledem. Kids club otwaty 2 h na dobe;/ Ale jesli chodzi o hotel, atmosfere, obsluge to calkowcie polecamy St.George!
obluga zyczliwa, mila, zabawna duzo basenow ladne, duze pokoje pyszne jedzenie tansfer na 2 plaze, jedna z mega rafa
brak animacji
Spędziliśmy tydzień na przełomie sierpnia i września. Jak na Egipt pokoje dość czyste, duże, ale nie sprzątane zbyt dokładnie. Codziennie do pokoju dostarczana była woda butelkowana, jak to na Synaju. Jedzenie dobre, powtarzające się, ale to nie problem, bo wybór całkiem spory. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo smaczne torty, polecam. Zieleń wokół hotelu zadbana, taką trawę jak w hotelu chciałabym mieć w swoim ogrodzie. Animacje według mnie trochę kuleją. Wśród gości hotelowych są Rosjanie, Włosi, Anglicy, turyści z krajów arabskich i Polacy. Na dwie plaże: koralową i piaszczystą kursuje kilka razy dziennie busik. Należy się z reguły dzień wcześniej zapisać. Tak samo przy wyjeździe do Old Market czy Naama bay. Personel miły i niezbyt narzucający się. Czyste baseny, zawsze można znaleźć wolny leżak. Ogólnie pobyt uważam za udany.
Mały Kameralny hotel wśród zieleni, czysty i zadbany. Jedzenie średni wybór, wystarczający, wszystko smaczne - zwłaszcza ciasta. Pokoje przytulne, w dobrym stanie, czyste i codziennie sprzątane. Styl z przed kilkunastu lat ale meble nie zniszczone. Dwa baseny jesen z muzyką drugi cichy, nigdy na nich nie siedziałam bo wolę plaże ale widziałam że leżaki zawsze dostępne. Dwie plaże, sand i coral z rafą - ta druga cudowna. Codziennie bus za darmo do nich wozi. Ratownicy na plaży to bajka pomagają zwiedzać rafę, jest też bar z drinkami i restauracja. Generalnie w tym hotelu Personel jest bardzo miły i pomocny. Wieczorem można pójść na Shishe za 3$ i to by było tyle atrakcji. Animacje dla mnie nie istniały. Zespół animacyjny gdzieś się pojawiał, (rano tańczył 1 taniec przy basenie) ale nawet raz nas nie zagadnął bądź zaprosił do jakiejś aktywności. Wieczorem polecam taxi do Naama bay.
Świetny Personel, piękna plaża, czystość i spokój
Brak rozrywki
Kameralny, cichy i czysty hotel. Pokoje przestronne i przytulne, czyste i codziennie sprzatane. Jedzenie średni wybór ale dość smaczne, zwłaszcza ciasta. Dwie plaże na które dowozi bus. Jedna coral ma rafę. Ratownicy świetni pomagają ją eksplorować. Dwa średnie baseny jeden cichy drugi z muzyką i brodzik. Personel cudowny!! Animacje nie istnieją, ekipa animacyjną nawet raz nas nie zagadnęła.
Plaża, świetny Personel,
Fatalny brak rozrywki zwłaszcza wieczornej
Hotel spełnił moje oczekiwania.. i bardzo dobra organizacja .
Miła i przyjazna atmosfera i fajna obsługa . Cena naoewno adekwatną za wycieczkę ..
Hotel kameralny i bardzo przyjemny. Jedzenie dobre, obsługa bardzo miła i pomocna
Kameralny, dobre jedzenie i bardzo miła obsługa. Hotel czysty
woda w basenach nie ochładza, ponieważ jest cieplejsza od powietrza
Hotel wspaniały , niczego nie brakuje Obsługa bardzo miła i pomocna, wszyscy uśmiechnięci, zawsze pytają się jak się czujemy i czy wszystko w porządku Jedzenie bardzo dobre, dużo przekąsek, spory wybór na obiedzie i na kolacji Wielką zaletą są dwie plażę jedna koralowa druga piaszczysta, mimo że hotel nie ma plaży bezpośrednio przy sobie to ma autobusy które dowożą na nie. Przy plażach również przekąski i drink bar . Kolejnym dużym plusem są darmowe autobusy do centrum miasta Sharm i Nama Bay Animatorzy bardzo mili, zapewniali dużo atrakcji i dobrą muzykę W hotelu do wyboru były dwa baseny jeden z muzyką i atrakcjami a drugi taki przy którym była cisza i spokój więc każdy znajdzie coś dla siebie Jedynym minusem był barman przy basenie z muzyką. Wykonywał swoją pracę jak za karę , był niemiły dla osób które nie dawały mu napiwków. Robił wszystko od niechcenia i często mimo próśb nie dawał lodu lub rurki do napoju czy soku o który proszono. Dwa razy również trafiłam u niego na zepsuty napój. Pomimo tego pobyt uważam za udany!
Darmowe autobusy do miast Miła, przyjazna atmosfera Pomocna obsługa Dwie piękne plaże Pokoje codziennie sprzątane Dobre jedzenie
Barman przy basenie z muzyką
Hotel wspaniały. Czysty, brak kolejek do restauracji , piękna zieleń , baseny, dostępne leżaki. Wspaniałe jedzenie i drinki.
Piękna plaża-dojazd busikiem hotelowym 10 minut. Na plaży darmowe drinki. Różne sporty wodne.
hotel oceniam barzo dobrze polecam wszystkim dobre położenie i darmowe busy z hotelu NAMA BAY I OLD MARKET i na plaże
hotel ma dobre położenie bardzo mila obsługa, darmowy bus do NAMA BAY I OLD MARKET hotel ma dwie plaże jedna z widokiem na wyspe TIRAN druga piaskowa spokojna dobra do pływania na old market.Na plażach bufet,piwo napoje przekąski itd.pokoje ładne czyste tv polonia i kanał muzyczny .wkażdym pokoju czjnik herbta kawa cukier .dwa baseny darmowa śiłownia hotel godny polecenia kazimierz Polkowice