Plaża przy hotelu, ale wejście do wody z pomostu
Blisko od lotniska ok. 3 km
5 basenów w tym z podgrzewana wodą
Hotel ładny i czysty jedzenie smaczne. Obsługa pomocna i miła. Plaża trochę mała. Po zejściu schodami do morza można pochodzić w wodzie tylko przy brzegu. Z pomostu zejście na głęboką wodę z piękną rafą koralową
Piękna rafa koralowa
Jestem zadowolony wszystko było ok
Nikomu nie polecam. Hotel przeciętny, a po przylocie ( 9 rano) nie dostaliśmy śniadania, tak samo w dzień wylotu - nie pozwolono nam zjeść lunchu (wylot mieliśmy o 22, pokój zwolniliśmy o 12). Nigdy nas to nie spotkało, a byliśmy w Egipcie z 30 razy.
Fajna rafa, żywa, dużo ryb.
Bardzo wąski obiekt, małe baseny, niewielka plaża, bardzo stromo, mało leżaków, kawa w ramach all exclusive tylko z automatu, expres płatny przy recepcji. Mnóstwo Rosjan,
W pełni zadowalający Obsługa bardzo miła Jedzenie dobre
Wszystko
Nie będę wymyślał na siłę więc nic nie napiszę
Hotel ok :) może faktycznie nie jest to 5 gwiazdek, lecz ogólne wrażenie pozytywne. Jedzenie bardzo dobre, pokoje sprzątane na bieżąco, ręczniki wymieniane codziennie, alkohol słaby %, ale to jak wszędzie (polaczkowi nie dogodzisz) :D
dobre jedzenie fajna plaża dużo basenów
przydałby się remont pokoi
Myślę że 5 gwiazdek to jednak bardzo wygórowana nota dla tego Hotelu
Bardzo sympatyczna, uczynna i pomocna obsługa (pracownicy).
Hotel robi wrażenie jakby czas się tam zatrzymał jakieś parę lat temu. Ale to chyba obecnie trend w Egipcie, ze brakuje tam nowych obiektów.
Hotel bardzo czysty swoje lata ma jest podniszczony przez turystów ale śmiało mogę polecić. Teren hotelu jest długi wraca się pod górkę ale nie trzeba chodzić jeździ bus. Plaża z pomostem i piękna rafa koralowa. Codziennie inna kuchnia tematyczna jedynie śniadania monotonne. Z hotelu jest darmowy bus do miasta wyjazd o 19:30 powrót 22:30 do Soho, Naama Bay i Old Market codziennie w inne miejsce wystarczy rano zarezerwować w recepcji. Obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta. Obok hotelu ciąg sklepików w których można kupić prawie wszystko.
Położenie, darmowy autobus, czystość, obsługa
Podniszczony przez turystów, bardzo dużo Rosjan
Witam Hotel oceniam na 4-. Pokoje raczej już należą do przestarzałych , odrapanych. W łazience codziennie było czuć kanalizacja podczas brania prysznica. Jedzenie dobre różnorodne chodź wybór nie był największy. Drinki mocne oklepane po drugim trzecim dniu już się nudzą. Baseny działały tylko do 18 a muzyka do 23 po tej godzinie Hotel zamierał. Hotel nie ma plaży nie ma bezpośredniego wejścia do wody co jest sporym minusem. Hotel nastawiony na Ukrainę i Rosję! Obsługa przemiła a barman Shady to rewelacyjny koleś! Pani która zajmowała się wieczornymi animacjami dla dzieci prawdopodnie Azjatka to dramat. Znudzona swoją pracą. Generalnie jak jest fajna ekipa to da się przeżyć Hotel jakoś wiele do zaoferowania nie ma.
Barman Shady :) Mocne drinki Smaczne jedzenie
Ogromną Górka która trzeba kilka razy dziennie pokonywać Brak plaży Kiepskie animacje I zerowe rozrywki pod wieczór
Zadbany hotel w bardzo dobrej lokalizacji. Ładne pokoje, na terenie hotelu dużo zieleni.
dużo zieleni, ładna plaża za rafa koralową
Działka na której zlokalizowany jest hotel jest bardzo wąska i długa. Klienci zakwaterowani w blokach blisko recepcji, mają kawałek z górki do plaży (na plus kursujący busik). Plaża wąska, jest ciasno. Sam standrad ok, obsługa pomocna. Pięć gwiazdek, ale z tych słabych.
Kameralny hotel, położony blisko lotnisko i SOHO Square. Pokoje czyste i zadbane. Do plaży prowadzi kaskadowe zejście z leżakami do opalania. Plaża kamienista z rafą przy brzegu.
Zadbany hotel w dobrej lokalizacji. Plaża kamienista z rafą koralową - zalecane buty do wody. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna.
Przyjemny hotel składający się z kilku budynków ułożonych kaskadowo. Pomiędzy budynkami baseny i ogrody. Dobrze to zostało zaprojektowane, bo można znaleźć zarówno ciszę i spokój, jak i głośniejsze atrakcje. W pokojach jest czysto i unosi się przyjemny zapach.
Hotel jest ładny i przyjemny dla oka. Wykończenie jest eleganckie i widać, że cały obiekt jest zadbany i zdecydowanie na 5. Do użytku gości jest dużo basenów i piękna plaża. Polecam dla każdej osoby, ponieważ każdy znajdzie coś dla siebie.
roślinność na terenie obiektu, ładne pokoje
Hotel ma bardzo dobrą lokalizację blisko Soho.Nieduży i kameralny hotel, dobre jedzenie.
Nieduży i kameralny hotel, kilka basenów zlokalizowanych pomiędzy budynkami. Plaża bezpośrednio przy hotelu dodatkowo tarasy z leżakami do opalania. Spokojny i przyjemny obiekt.
pomost do snurkowania pokoje z jacuzzi zjeżdżalnia dla dzieci
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko lotniska i plaży, teren workom hotelu bardzo zielony, liczne baseny
Lokalizacja, eleganckie wykończenie, dużo basenów
Hotel ma bardzo dobrą lokalizację blisko Soho. Plaża przy hotelu kamienista, przy brzegu rafa. Pokoje czyste i zadbane.
Hotel położony kaskadowo. Plaża z kamienistym wybrzeżem i rafą koralową. Pokoje ładne. Plusem jest położenie hotelu, ponieważ znajduje się blisko Soho.
Wyjazd do Egiptu był bardzo długo wyczekiwanym urlopem. Zdecydowaliśmy się na firmę Coral ponieważ poprzednie wyjazdy były bardzo sprawnie przez nich organizowane. Hotel jest bardzo blisko lotniska. Nie jest może najnowocześniejszy,ale inne jego atuty sprawiają że pobyt był udany. Pokoje były codziennie i bardzo dokłądnie sprzątane. Za 1 dollarsa ;) mieliśmy codziennie fantazyjnie ułożone ręczniki i pościel. Za każdym razem po powrocie z basenu lub plaży czekała na nas bardzo miła niespodzianka. Jedzenie , jak dla nas, bardzo dobre. W tygodniu obiady lub kolacje "tematyczne". Obsługa bardzo miła. Na przełomie października i listopada praktycznie 90% gości to Rosjanie, Kilka polskich par. Włosi, Francuzi i Amerykanie. Na szczęście nasi wschodni sąsiedzi zachowywali się bardzo powściągliwie i nie było sytuacji znanych sprzed kilku lat. Mowa o hałaśliwym i chamskim zachowaniu w restauracjach.
Obsługa recepcji, czystość , obsługa w restauracjach i barach.
Skaliste zejście do morza, hotele obok miały szerokie piaskowe plaże
Wspaniały hotel! Zaczynając od położenia, cały teren znajduję się na długiej, wąskiej działce. Jest kilka budynków, zaczynając od głównej recepcji, poprzez budynki z pokojami dla gości, aż do samego zejścia do morza. Budynki poprzedzielane są basenami (2 większe, bardziej rozrywkowe oraz 3 mniejsze, bardziej kameralne). Pozwala to na rozłożenie się gości, nie czuć tłumów i jest dużo miejsca, co pozwala na znalezienie przestrzeni dla siebie oraz wolnych leżaków w każdym momencie dnia. Hotel nie posiada własnej plaży, ale tuż obok jest szeroka i piaszczysta. Jest natomiast platforma z ratownikiem i miejscem wydzielonym do pływania i snoorkowania. A co się dzieje pod wodą! Dziesiątki, różnokolorowych gatunków ryb o różnych wielkościach. Widoki wprost zachwycające!. Udało się nam nawet zauważyć płaszczkę. Mieliśmy jako jedyni podświetlany pomost, więc codziennie oglądaliśmy wieczorem skrzydlicę. Będąc na rejsie w Ras Mohammad nie widzieliśmy nawet procenta tego co było przy rafie przy hotelu. Obsługa fantastyczna, pomocna w każdej potrzebie. Nie szczędzili alkoholu do drinków Jedzenie przepyszne (mięsa, owoce morza, sushi, fast foody). Pokoje czyste, bardzo ładne, mieliśmy wszystko co potrzebowaliśmy. Mieliśmy również małą przygodę. Pan z recepcji poprosił nas o zmianę pokoju na ostatnie 2 dni pobytu. W ramach rekompensaty dostaliśmy pokój deluxe z jacuzzi w środku oraz widokiem na morze. Więc na taką zamianę pogniewać się nie można ;). Mogłabym jeszcze długo wymieniać zalety tego hotelu, ponieważ pobyt był fantastyczny i Sea Breeze zasługuję na najwyższe noty!
położenie, baseny, rafa koralowa, obsługa, pokoje, jedzenie