Wydma Park (ex. OW Albatros)

Wszystko było super. Jedzenie przepyszne, urocze pokoje, atmosfera w hotelu przyjazna. Polecam w 100 procentach. Plaża " za rogiem". Warto było tam być.

Świetny ośrodek. Standard jak na zdjęciach. Pokoje, łazienka i ogólnie teren bardzo czystty. Posiłki smaczne, chodź dość monotonne. Położenie przy samej plaży. Od tego roku dostępne animacje i tu szacun dla Pani Ani-świetna robota! Dla każdego jakieś ciekawe zajęcia.

Hotel przyjazny, komfortowy i z bardzo rodzinną atmosferą. Dla obsługi nic nie było problemem, sami z siebie dali nam łóżeczko turystyczne do pokoju. Zawsze uśmiechnięci, zawsze mówili dzień dobry. Naprawdę czułam się w tym miejscu bardzo komfortowo. Jedzenia na posiłkach dużo, nigdy nie zdarzyło się, żeby czegoś zabrakło - najwyżej trzeba było troszkę poczekać. Pokoje na przyjeździe czysciutkie i pachnące. Łazienka czysta, bez grzyba itd. Może meble nie są pierwszej młodości, ale dla naszej czteroosobowej rodzinki były naprawdę wystarczające. Na podwórku hamaki, miejsce na ognisko i plac zabaw. Do plaży dwa kroki. Jedynym minusem było to, że hotel mógłby być nieco czystszy - niestety pająki i inne owady były obecne na korytarzach i nawet na jadalni. Mega plusem była obecność starszych osób, w tym niepełnosprawnych, z których absolutnie nikt nie narzekał - każdy otrzymywał pomoc, której potrzebował i to bez proszenia się. Brawo!

Położenie tuż przy plaży. Piękny park przy hotelu.

Nazwa  Wydma Park (ex. OW Albatros)
Miejsce  Polska / Wybrzeże Bałtyckie / Rowy
Udogodnienia  udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Edyta

Zalety

Doskonała lokalizacja, pyszne posiłki, elegancki hotel i teren wokół.

Wady

Nie stwierdzam.

Izabela

Zalety

Czystość, położenie hotelu przy plaży, animacje.

Wady

Brak windy, jeden balkon wspólny dla dwóch pokoi.

Karolina

Zalety

Przyjazna atmosfera, dobre jedzenie, rewelacyjna lokalizacja, obiekt przyjazdy dzieciom i osobom z niepełnosprawnościami

Wady

Czystość w korytarzach i przestrzeni wspólnej

Beata

Pobyt - Sierpień 2022

Położenie tuż przy plaży. Piękny park przy hotelu.

Zalety

Super wyżywienie. Miła atmosfera.

Wady

Wygląd i wyposażenie pokoi. Wspólne balkony.

Wydma Park (ex. OW Albatros)