Wow Kremlin Palace

Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek, wymaga remontu, tylko lobby jest ok ładnie, pokoje masakra a zwłaszcza łazienki, w październiku brak animacji w dzień choćby aerobik w basenie, tylko animacje były na plaży dla małych dzieci. jedzenie średnie mały wybór, lepszy markowy alkohol to tylko spod lady a tak to non stop odp. brak nie polecam tego hotelu, w tej cenie można jechać do innego hotelu w lepszym standardzie. Biuro anex począwszy od lotu po najniższych kosztach. byłam w Turcji w inny hotelu, ale do tego nie wrócę i nie polecam

Hotel bardzo fajny, duży obiekt, czysto i przyjemnie, jedzonko pyszne, drinki pyszne. Obsługa bardzo miła. Moc atrakcji od samego rana do wieczora. Polecam.

Hotel ma 5 gwiazdek, ale zasługuje tylko na trzy - stary nie remontowany, łazienki wręcz tragiczne, w holu recepcji stare i brudne dywany, opcja all- ale za dużo rzeczy trzeba płacić - czego nie ma w innych hotelach (np. Delphin), nawet wesołe miasteczko dla dzieci jest płatne. Jest stosunkowo za drogi do warunków jakie są oferowane. Kompleks bardzo duży i na pierwszy rzut oka ładny, ale strasznie zniszczony. Nie polecam. Za takie pieniądze jest dużo, ale to naprawdę dużo lepszych hoteli w Turcji. Poza tym 95% gości to Rosjanie.

Bardzo podobał mi się ten hotel...POLECAM

Fantastyczny hotel!Polecam każdemu!!

Nazwa  Wow Kremlin Palace
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Antalya
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Urszula

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Nie powtarzalna architektura duży obiekt, dobre wieczorne animacje

Wady

Jak wyżej, słaba obsługa personelu z małymi wyjątkami. Nie polecam tego hotelu.

Andrzej

Zalety

Obsługa, obiekt przepiękny, wszystko na wysokim poziomie.

Wady

Mi jako Polakowi brakowało polskiej muzyki.

Pobyt - Marzec 2008

Pobyt - Czerwiec 2005

Fantastyczny hotel!Polecam każdemu!!

Karina

Pobyt - Kwiecień 2005

Byłam tam w 2005 roku. Program animacyjny super! Jedzonko tez pyszne. Chociaż, gdy to wszystko mi sie wymieszało ten zapach to blee.Plaża czysta, piaszczysto-kamienista(były małe kamienie).Woda cieplutka. Nie polecam wyjazdu do miasta(szczególnie o zmroku) kręci się wiele zboczeńców!!

Pobyt - Luty 2005

Rewelacja! Nie warto wychodzić poza teren hotelu, bo po co wychodzić z raju? ;-) Posiłki mogą przyprawić o ból brzucha - tak smaczne, ze żal odchodzić od stołu. Animatorzy dosłownie "wchodzą w ...." by na twarzy pojawił się uśmiech. Organizacyjna perfekcja, gościnność i takt, np.: gościa, który bardzo mocno przesadził z alkoholem (darmowy) obsługa bez słowa zaniosła do pokoju razem z butami, które pogubił :-D. Dzieci były pod czujną opieką. Rozrywki wraz z instruktorami na bardzo wyskim poziomie. Bardzo gorąco polecam.

Wow Kremlin Palace