Willa Blue Moon

Dobra baza noclegowa, super widoki z dachu, blisko do morza.

Jakość adykwatna do ceny, pokój duży i czysty z balkonem fajnie ze była suszarka na balkonie do rozwieszenia mokrych rzeczy, szkoda ze nie było kuchenki. We wrzesniu noce juz nie sa takie ciepłe a do przykrycia były tylko przescieradła ale jak poprosilam to prztyniesiono mi kapy do przykrycia.

Hotel jest OK, pokoje duże, często sprzątane chociaż bardzo zgrubnie.

Hotel czysty i duże pokoje. Pokoje z klimatyzacją i sprzątane codziennie. Taras z basenem na dachu i pięknym widokiem na morze i góry . Do plaży 400 m. Właściciele mega uprzejmi. W okolicy sklepy piekarnie i restauracjie .

Bardzo polecam. Właściciel bardzo miły i pomocny. Dobra lokalizacja blisko płazy, sklepików i tawern. Pokój czysty i przestronny.

Nazwa  Willa Blue Moon
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Dobra Voda
Udogodnienia  dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, golf

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Andrzej

Dobra baza noclegowa, super widoki z dachu, blisko do morza.

Zalety

Basen z jacuzzi, klima w pokoju, czysto

Wady

Bardzo rzadko zmieniane ręczniki

Danuska

Zalety

szuszarka i lodówka

Wady

po zakreceniu prysznica woda nadal kapała.

4.7
Markos

Hotel jest OK, pokoje duże, często sprzątane chociaż bardzo zgrubnie.

Zalety

Duże pokoje, wygodne łóżka.

Wady

Brak windy, z plaży jednak pod tą górę jest trochę drogi.

Albert

Zalety

Cicha okolica, duże czyste pokoje, basen na dachu do plaży blisko

JJ

Pobyt - Wrzesień 2022

Mirela

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel czysty i duże pokoje. Mieliśmy HB śniadanie Szwecki stół skromny ale i dzieci zawsze wybrały coś dla siebie. Obiad zupa każdego dnia ta sama . Drugie danie 3 propozycje do wyboru. Drugie dania bardzo dobre. Nikt nigdy nie był głodny. Jedynie co nas zaskoczyło na minus i tutaj uwaga : Mieliśmy wszyscy jelitówke. W tym hotelu mało kto nie miał. Przypuszczamy ze z wody, która była do obiadu. Zauważyliśmy że butelki były uzupełniane a nie oryginalnie zamknięte. Proszę się zabezpieczyć o probiotyki. Właściciele mega uprzejmi. Gdybyście nie brali posiłków w okolicy piekarnia na piekarni a obiady też podobno tanio można kupić, bo z takimi gośćmi też mieszkaliśmy.

Zalety

Duże pokoje. Nas było 4 os. Dorosłe I 1 dziecko

Wady

Zupa każdego dnia ta sama. Uwaga jelitówka

Lucyna

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel kameralny, przytulny. Duże pokoje i balkony, blisko morza i w dodatku - basen na dachu; jest mały ale daje świetny relaks w upalne dni . Dwa posiłki - duży komfort. Sniadania ok - skromny szwedzki stół, obiady - bardzo smaczne. W pokoju lodówka więc swietna rzecz na upały. Obsługa miła i dba o gości. Polecamy na forum i znajomym też - wypoczynek był bardzo udany - Lucyna i Jurek czerwiec 2022

Zalety

Położenie - cicho, a blisko morza oraz duże pokoje. Wyróżnia go basen - nieduży, ale świetny .

Wady

Brak małej ogólnej łazienki na parterze dla wyjeżdżających np. po obiedzie lub wieczorem.

Qba

Pobyt - Lipiec 2021

Mogliśmy trafić gorzej jak na tą cenę. Na wypoczynek, relax polecam. Basen na dachu robi robotę no i te widoki bajka

Zalety

- nowoczesny wygląd - piękny widok z dachu, plus za basen - uprzejma pani właścicielka - dobre położenie hotelu, niby wszędzie blisko ale nie odczujemy wielkich hałasów

Wady

- sprzatanie "raz na jakiś czas" - ręczniki, papier toaletowy też

Tomasz

Pobyt - Czerwiec 2019

Kolejne udane wakacje z Biurem Podróży Oskar wszystko zgodne z opisem willa Blue Moon spełnia wszelkie oczekiwania właściciele mili i sympatyczni polecamy.

Zalety

Hotel spełnia wszystkie wymagania.

Wady

Bez wad

Elżbieta i dwie Jole

Pobyt - Lipiec 2018

Po raz drugi korzystałyśmy z usługi Biura Oskar, wszystko było bez zarzutu i zamierzamy w przyszłym roku jechać na wakacje z Oskarem

Zalety

Blisko plaży, dobre wyżywienie i obsługa,przecudowna rezydentka p .Asia, piękny pokój,

Wady

Nie mam uwag negatywnych

5.2
Marlena

Pobyt - Lipiec 2017

Z tarasu bardzo ładny widok, basen w porządku, blisko do sklepu i nad morze, hotel był czysty, ale ręczniki były zbyt rzadko wymieniane jak i prześcieradła, a pokój sprzątany zaledwie dwa razy na pobyt. Problemy z prądem i wodą a także internet działał tylko w barze i na dachu, nieprzyjemności ze strony szefa i hałasy w nocy. Miejscowość nie jest spokojna, a wręcz przeciwnie. Na 6 osób dostawaliśmy rolkę papieru toaletoaletowego raz na dwa dni. W zeszłym roku byliśmy bardziej zadowoleni z wakacji w chorwacji ; )

Zalety

Basen, widok z Tarasu, duże i przestrzenne pokoje, czysty i schludny pokój, blisko do morza , dostęp do sklepów w odległości kilku metrów,suszarka na balkonie

Wady

Nieprzyjemności ze strony szefa, brak wi-fi w pokojach , nie było grila, hałas w nocy, miejscowość w której znajduje się hotel nie jest cicha i spokojna, problemy z wodą i prądem

Willa Blue Moon