Hotel bardzo fajny tylko dla dorosłych super obsługa na wysokim poziomie pokoje duże bardzo czysto codziennie sprzątane wymieniane ręczniki szamponiki balsamy
Wszystko bardzo dobrze siłownia dobre jedzonko drineczki
Wady nie było ale może brak plaży nad morzem ale jest duży pomost z drabina zejście do morza
Wspaniały hotel, atmosfera, animacje , jedzenie , obsługa na duży plus , Polecam 😀
Obecnie jesteśmy gośćmi tego hotelu jest super polecam bardzo miła obsługa super jedzonko czysto
Wszystko ok
Wszystko ok
Hotel bardzo ładny i czysty. Po dotarciu do hotelu o godz 22 okazało się, że nie ma żadnego późnego posiłku jak było w opisie. Na nasza prośbę przygotowano nam jednak drobny posiłek. Pokój z bocznym widokiem na morze dostaliśmy na parterze, także jedyne co było widać to drzewa.
Darmowy internet w całym hotelu a nie w lobby jak było w opisie. Miła atmosfera. Czysto.
Brak bezpośredniego dostępu do plaży. Brak widoku na morze na parterze.
Jak na tureckie warunki hotel nie jest duży i przeznaczony tylko dla dorosłych co dla nas było dużym plusem. Można spokojnie odpocząć. Bardzo pomocna obsługa. Pokoje duże i z widokiem na morze. Podobał nam się beach bar z panoramicznym widokiem na wodę. W hotelu pracuje chłopak grający czesto na skrzypcach.
-przestronne czyste pokoje -widok z okna -dobre jedzenie -przyjazna obsluga -ładne otoczenie hotelu -polecam hammam i masaż -fajny pomost z leżakami i beachbar
Hotel znajduje sie przy drodze głównej do Alanii ale do miasta trzeba dojechać busem 7km busikiem - mogłoby być bliżej żeby moc sobie połazić gdzieś indziej niż po terenie hotelu Trzeba liczyć sie z transferem ok 3h. Słaba plaża i stronę zejście
Hotel jest rewelacyjny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Przepiękny hotel, przemiła obsługa oraz bardzo smaczne regionalne jedzenie. Okolica bardzo spokojna - naprawdę można odpocząć, a jednocześnie hotel znajduje się zaledwie 10 min jazdy busem od dużych miast.
Dbanie o szczegóły oraz przemiła obsługa hotelowa - wszyscy uśmiechem umilali nam pobyt, a do tego byli bardzo pomocni .
Nie mam żadnych uwag .
Bardzo miło spędzony czas. Super obsługa hotelowa. Bardzo dobra lokalizacja. Komunikacja miejska bardzo blisko hotelu
Świetna obsługa, hotel blisko głównej drogi obok przystanku
Polecam i daję 100% gwarancję wypoczynku!!!pełen luz gwarantuje nadgorliwa obsługa ,super czysto!!(kucharze w jednorazowych rękawiczkach),przepyszne jedzonko-tycie zagwarantowane, nie można przejść obojętnie obok cudownych tortów i słodkości, bogate menu-sałatki, dodatki, dla każdego coś dobrego, zaspokaja gusty najbardziej wybrednych.Codziennie grillowane pyszności.Dojazd do centrum i Alany co kilka minut klimatyzowanym dolmuszem za bardzo niskie ceny od 1 do 2,25 lira, wystarczy wyjść przed hotel 30 m i już podjeżdża pojazd.Weseli animatorzy czasami troszkę ospali ale przecież w taki upał...Blisko do przepięknych zakątków.BAAAAARDZO polecamy na 100 punktów daję 99 ,ten jeden minus to upał!
Hotel godny polecenia, fajna plaża, dobre jedzenie aczkolwiek tylko w hotelu, mimo opisów nie było przekąsek na plaży. Animacje średnie ale jedynie w tym hotelu, w hotelach obok nie było wcale. Obsługa bardzo dobra za wyjątkiem recepcji. Przewaga gości z Rosji i Niemiec ale nie było z tym problemów. Wycieczki można kupić u Turka Tomka, który ma biuro niedaleko hotelu - ceny dużo atrakcyjniejsze niż przez Tour Operatora (niejednokrotnie o połowę albo jeszcze taniej) - gorąco polecamy. Gosia i Damian, sierpień 2009
Byłem w tym hotelu od 28 do 4 sierpnia 2008 roku, fajny hotel świetne jedzenie ale sami Rosjanie i wszystkie dodatki po rosyjsku muzyka wódka itd.
Hotel bardzo dobry. Nie mieliśmy zastrzeżeń. Plaża pomimo, że trzeba było przejśc przez tunel była fantastyczna. Obsługa super. Można super wypocząc. Polecamy!
Hotel ładny, czysty, mila obsługa, poza 1 kelnerem;P ale dało sie go znieść. Dużo jedzenia i bardzo dobre. Hotel posiada basen nie za duży ale nie trzeba większego, posiada dwie zjeżdżalnie. Animacje w hotelu są w języku rosyjskim i są nawet ciekawe.Hotel zajduje sie na końcu Konakli i jest dosyć daleko do centrum Konakli. Serdecznie pozdrawiam:*
Hotel jest naprawdę godny uwagi. Jest czysty, zadbany, a obsłga jest przemiła. Obiekt posiada baseny, atrakcje dla dzieci i ma dostęp do morza.
W Hotelu byłem z żoną we wrześniu 2019 r. Z pobytu w nim byliśmy bardzo zadowoleni. Szczególnie spodobała się nam bardzo mała odległość do morza, bezpłatna plaża hotelowa z barem oraz posiłki. Mimo że jestem raczej bardzo wybredny to za każdym razem znalazłem dla siebie tyle różnych dań do wyboru, że nie byłem nawet w stanie wszystkiego spróbować. W porównaniu z innym hotelem, w którym byłem kiedyś w tym regionie różnica jest zdecydowanie na plus pod każdym względem. Polecam!
Bliskość do morza - przejście podziemne, miejscowość dobrze skomunikowana z sąsiednimi, miła obsługa, dobre i urozmaicone posiłki
Dobry zadbany hotel z muzyką przy basenie. Hotel posiada pokoje o wysokim standardzie z jacuzzi na wysokich piętrach z widokiem na morze, czad.
Lokalizacja Głęboki basen
brakuje trochę luksusu i dopieszczenia
Zbyt długi transfer z lotniska ( ponad 2 godziny ). Sam hotel odnowiony, super pokoje, wyżywienie urozmaicone, obsługa bardzo miła i uczynna, jak się tylko chce można się porozumieć nawet pomimo nieznajomości języka, basen nie wielki, dojście do \"plaży\" przez tunel pod jezdnią ale bardzo wygodne i bezpieczne, samej plaży brak, jedynie pomost na skarpie wysypany żwirem z bardzo wysokim zejściem do morza ( mnie osobiście się to podobało ), samo wejście do morza bardzo kamieniste ( zalecane obuwie do wody ), do najbliższego miasta Konakli 5 min. dolmuszem - 2,5 LT/os. a do Alany troszeczkę dalej - 4 LT/os. Pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany i pomimo kilku niedogodności mogę go polecić.
nowoczesny hotel, super pokoje
bardzo daleko od lotniska
Napewno nie wroce do tego hotelu i nie polecam Michał
czysto w pokojach wysoki standart pokoi do 5 pietra
1.slabo działajace wi fi 2.limity na alkohol soki lody, 3 brakło alkoholi regionalnych slabe zaopatrzenie 4. brudno na kuchni do dzis pewnie miejsce na filiżanki jest nie umyte 5. zepsute masło po zwroconej uwadze masło włozyli do lodu 6. dostep do morza słaby7. brak boiska do siatkowki na plazy bilardu i dyskoteki 8 jedzenie na stop to samo 8 animacje bardzo słabe (wcale) jeden basen bardzo mocno chlorowany strome zejsce do morza i brak plazy na jego poziomie
Byłam z mężem pierwszy raz . Może nie mam porównania ale hotel bardzo czysty. Posiłki do wyboru do koloru. W basenie woda kryształ (każdego wieczora i rano sprzątanie). Zjeżdżalnie dla dzieci jak i dorosłych. Animacje wieczorne nie zapomniane. Animatorzy - mistrzowie w swoim fachu. Plaża prywatna kameralna . Na plaży bar z napojami oraz przekąskami . Dojście do plaży tunelem pod drogą. Cóż można więcej. Sami oceńcie. My tam wrócimy !!!!
CZYSTOŚĆ,ŁAD I PORZADEK
BRAK
HOTEL 5 GWIAZDEK .PEŁNY RELAKS . DO MORZ 100m pogoda REWELKA MOZLIWOŚC KORZYSTANIA Z WY CIECZEK ( kilka biur przy hotelu cena od 30- 45euro za wycieczkę całodniową) PRZY HOTELU BASEN 2 ZJEZDZALNIE DRINK BAR. WCZASY BARDZO UDANE
czysto ,posiłki rewelacyjne, obsługa hotelowa mila i bardzo uczynna.
Hotel po remoncie czysto obsługa hotelu bardzo miła ,ciekawe animacje wieczorne ,blisko do centrum konakli ok 10 minut autobusem który staje pod hotelem ,
Bardzo miła obsługa czyste wyremontowane pokoje ,ciekawe animacje wieczorne
Mały basen