Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Wyjazd z TRIADY. Mieszkałyśmy w hotelu WEST ADA w lipcu 2010. Polecamy go jak najbardziej osobom bez wygórowanych wymagań i raczej bez dzieci - brak animacji i atrakcji dla najmłodszych. Luksusów nie ma ale jest czysto, schludnie i przede wszystkim ŻADNEGO robactwa. Ogólnie późny Gierek. Minusem jest nieczeste pojawianie sie Pan sprzatajacych. Obsługa jak najbardziej w porządku.
bylem na wczasach z biura Triada.Zdjęcia hotelu pokazywane w portalu i na stronie Triady są sprzed 20lat.W otoczeniu hotelu nie ma sosnowego lasu a sa domy.pokoje ładne ale za to łazienka to katastrofa.Obsługa bardzo sympatyczna-starają się,no może poza paniami sprzątającymi.Do plaży ok.5min-zatłoczona , wąska i przede wszystkim płatna-niemało.Poza tym wszystkim jestem zadowolony bo nie jestem wymagający, ale radziłbym jechać do tego hotelu z fajnym towarzystwem .Plusem jest bliskość centrum z licznymi atrakcjami i ładnymi krajobrazami.