BARDZO STARY HOTEL, W BARDZO ZŁYM STANIE. POKOJE ZAGRZYBIONE, CZUĆ STĘCHLIZNĄ, ŁAZIENKI BRZYDKIE I NIE ZA CZYSTE. JEDZENIE W HOTELOWEJ RESTAURACJI NIE ŚWIERZE.HOTEL NIE POSIADA ANI JEDNEJ GWIAZDKI, CHOCIAŻ POLSKIE BIURA PODAJĄ, ŻE MA NIBY 3 LUB 4 GWIAZDKI. W REJONIE BAD GASTEIN NIE MA ŻADNYCH ATRAKCJI (POZA NARCIARSKIMI OCZYWIŚCIE) , POD KONIEC STYCZNIA 2011 W MIEŚCIE NIC SIĘ NIE DZIAŁO (NAWET TERMY BYŁY ZAMKNIĘTE). NAJBLIŻSZE ATRAKCJE W ODDALONYM OK.6 KM BAD HOFGASTEIN.
Bardzo fajny hotel:))
Kierownictwo hotelu umieściło nas w sąsiednim hotelu Casino/najwyzej dwie gwiazdki/,chociaz mieliśmy rezerwację na Weismayr.Po burzliwej interwencji przeniesiono nas po jednej nocy.W hotelu Weismayr pokoje były tylko raz na tydzień sprzątnięte,sa zapuszczone/brudne grzejniki,kinkiety zakurzone/.Nikomu nie polecam!!!
lazienki TRGICZNE, gasthoffy i hotele z jedna gwiazdka maja lepsze lazienki...jesli ktos przyjedzie tu z dziecmi przezyje horror...kurz na szafkach o wygladzie rozpadajacych sie mebli...