Wave Resort

Hotel bardzo nowoczesny. Szybki proces zameldowania, duża główna restauracja podzielona na sekcje. Jedzenie bardzo smaczne przygotowywane na bieżąco wg potrzeb. Bardzo duży wybór deserów,maszyna do lodów. Miła obsługa, może bez uśmiechu ale bardzo życzliwa i pomocna. Dużo miejsca do siedzenia/leżenia w lobby. Teren bardzo zadbany, duża ilość koszy na śmieci czy stolików na zużyte naczynia. Czarny piasek na plaży, łagodne wejście do wody. Sympatyczna okolica do spacerów brzegiem morza. Codziennie busik do Pomorie na który trzeba się wcześniej zapisać. Trzy wyjątkowe restauracje z kuchnią bułgarską, azjatycką i włoską. Jeden zewnętrzny basen podgrzewany. Pyszne drinki sprawnie przygotowywane. Klub dla dzieci oraz wewnętrzna sala zabaw dla dzieci. Dostępny sklep z podstawowymi rzeczami które można zapomnieć podczas pakowania np. higieniczne, sklep z ubraniami oraz z biżuterią. Dostępne sauny oraz pokój relaksu. Za opłatą dodatkowe atrakcje w SPA. Bardzo dobrze urządzona siłowania. Dużo wind w dwóch skrzydłach hotelowych, dużo ogólnych czystych toalet.Codzienne sprzątanie i wymiana hotelowych ręczników. Pokój przestronny z podwójnymi drzwiami balkonowymi z moskitierą. Pobyt bardzo udany. Działająca klimatyzacja i WiFi.

Znakomity hotel . Jedzenie TOP ! Świetne miejsce na pobyt z dziećmi 1000/10 Polecam

Hotel Mega robi wrażenie polecamy zwłaszcza dla rodzin z dziećmi

Mega hotel, pobyt oceniam na bardzo dobry, polecam z korzystania i wypoczynku w tym hotelu. Świetny!, podobało mi się wszystko!!!

Hotel bardzo dobry. Piękne, komfortowe pokoje, pyszne jedzenie, bardzo dobra obsługa

Nazwa  Wave Resort
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Pomorie
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis

Wyświetlono 90 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Hotel wyróżnia się czystością w pokojach, na stołówce oraz na terenie kompleksu. Dostępna duża ilość leżaków przy basenach i na plaży. Bardzo dobra różnorodna kuchnia ze specjalną strefą dla dzieci, wieczorne występy na wysokim poziomie. Super animatorzy organizujący czas w ciągu dnia. Drinki z oryginalnych alkoholi. Cały czas dostępne przekąski oraz ciepłe i zimne napoje. Bez problemu dostęp do wymiany ręczników i szlafroków. Piękne widoki z hotelowych pokoi.

Wady

Na koniec sezonu mimo ciepłej pogody zamknięte zjeżdżalnie, bary przy plaży i basenach. Brak ogólno dostępnych wodnych zabawek np.piłki, makarony na krytym basenie.

Zalety

Jedzenie Pokoje Personel

Sebastian

Hotel Mega robi wrażenie polecamy zwłaszcza dla rodzin z dziećmi

Zalety

Czysto mnóstwo jedzenia

Dariusz

Zalety

Mega przestronne pokoje (mój miał bezpośredni dostęp do basenu), codziennie uzupełniany barek, łóżko wygodne, jedzenie urozmaicone smaczne, mega przestronne baseny( też podgrzewane)

Wady

Nie ma się do czego przyczepić

Zalety

Wszystko na miejscu.

Daniel

Hotel bardzo nowoczesny, obsługa bardzo uprzejma, jedzenie na wysokim poziomie, świeże, codziennie na obiad i kolację 70% nowych potraw. Pokoje niezwykle przestronne, zapomina się, że jest się w hotelu. Codzienne atrakcje dla najmłodszych i dorosłych. Wieczorne koncerty, występy grup tanecznych itp.

Zalety

Basen wewnętrzny w przypadku złej pogody. Dużo miejsca do spędzenia czasu poza pokojem.

Wady

Mała wada, że kilka kilometrów do najbliższej miejscowości ale jest bezpłatny hotelowy bus.

Dakota

Hotel jest przepiękny . Ma wszystko to czego potrzeba do wspaniałego wypoczynku . Jedzenie po prostu super. Na prawdę można świetnie wypocząć . Basenów dużo , woda zimna ale na taki upał była dla mnie idealna. Do morza kilka kroków . Wszędzie leżaki , bary , strefa dla dorosłych gdzie było cicho jak makiem zasiał co dla mnie było istnym cudem. SPA rewelacyjnie przygotowane dla turystów . Świetni masażyści co jest ogromną zaletą w stosunku do innych hoteli , w których byłam.W menu wachlarz zabiegów , masaży , siłownia z widokiem na ogród .Kazdy znajdzie coś dla siebie. Basen wewnątrz hotelu , sauna na parterze w deszczowy dzień umilą pobyt . Pokoje duże przestrzenne , z pięknym widokiem. W barku napoje , alkohol , przekąski w cenie codziennie donoszone . Express do kawy też jest kapsulkowy , cherbatka i czajnik również . Minusem było brak internetu w telewizorze , jak na ***** hotel słabo , łóżka mało wygodne i kołdra również niskiej jakości . Sprzątanie pokoi to nie sprzątanie tylko wymiana ręczników i prześcielenie łóżka -tyle. Balkon z gniazdem szerszeni , rozbitym ale nie uprzątnientym.Reszniki plażowe i szlafrok na karty co było męczące . Największym rozczarowaniem był jednak zdecydowanie personel . Czegoś takiego to ja w życiu nie widziałam - widocznie za mało podróżuje. Serwis w tym hotelu to była katorga dla pracownikow- takie dawali odczucia i w rozmowach z gośćmi nie tylko nam . Zdecydowanie dawali Tobie odczuć ,że ich nie obchodzisz i nie muszą być mili bo nie za to im płacą . Przykładów mogę mnożyć . Szczególną uwagę zwróciły na siebie Panie na recepcji .Przy pierwszym kontakcie nie były miłe , w sumie przy drugim również . Na samo wejście i przywitaniu się z nimi informując że chcielibyśmy się zameldować usłyszeliśmy - PASSPORTS. Nie dzień dobry nie proszę tylko PASSPORTS patrząc oczywiście w bok nie na nas.Mówię tu tylko o Starszej Pani w blond włosach i mającej z nią zmianę młodej Pani w rudych włosach. Piszę tu o nich gdyż jak pojedziecie to będziecie wiedzieli o co mi chodzi. Dramat i brak kultury. Restsuracja …. Gestem ręki nie patrząc na Cienie pokazują że masz talerz podać bo za daleko ( stół na 4 osoby ) a paznokcie tej Pani miały “ metr”.- dygresja, zazdrość ma;) Ja mogę tak jeszcze 3 strony A4 i byście Państwo nie uwierzyli na pewne sytuacje natomiast… manager baru , pracownicy baru widać ,że mieli dobre szkolenie z obsługi klienta. Jak manager fajny i przyjazny to widać iż to jego ekipa. Managerka SPA również bardzo pomocna i fajna no i concierge , tam angielski na 5 i kultura osobista na jaką zasługuje każdy człowiek. Także było kilka osób, które na uprzejmość reagowały uprzejmością. Restauracje À la cart były na 1 piętrze - Azjatycka - najbardziej azjatycki w niej to był wystrój . Śródziemnomorska - nie byłam. BULGARSKA - pyszne jedzonko i świetne kelnerki :) bez sarkazmu . Na prawdę ale niestety one obsługiwały tylko a’la kart. Reasumując : najważniejsze ,że ten Hotel jest świetnym miejscem do wypoczynku ma bogatą infrastrukturę i na prawdę piękne widoki. Polecam z czystym sumieniem bo to jest najważniejsze aby czuć się wypoczętym w pięknym miejscu w gronie swoich bliskich.

Zalety

Infrastruktura hotelu , SPA, widok z balkonu , jedzenie , baseny ,strefa ciszy na basenie.

Wady

Personel , brak internetu w telewizorze , ręczniki na karty , animator .

AGNIESZKA

Super hotel , polecam na jesienny chillaut;). Szczegóły w zaletach i wadach;)

Zalety

Wspaniałe jedzenie, markowe alkohole, podgrzewany basen wewnętrzny, sauny, czysto, elegancko. Mieliśmy okazję pojechać na wycieczkę do Nessebaru raz Istambułu. Bardzo polecam

Wady

Nieprzyjemna Pani (...)

Pobyt w tym hotelu to strzał w dziesiątkę - dosłownie nie brakowało nam tam niczego począwszy od jedzenia, pokoju, widoku czy świetnej obsługi. Pyszne jedzenie, pyszna kawa, czy drinki z oryginalnych alkoholi. Wieczory umilały występy na żywo oraz muzyka na żywo przy plaży. Plaża też ładna. Basen kryty z ciepłą wodą - super. Atrakcje dla dzieci i dorosłych oraz mnóstwo leżaków.. Chyba ciężko wymienić wszystkie zalety tego hotelu. Udane wakacje!

Zalety

Dostępne szlafroki, pyszne drinki, dobra kawa, jedzenie mega, świetna obsługa, i wiele innych

Wady

Uważam że brak.

Tomasz

Pobyt w hotelu super to parę ha atrakcji, jedzenie bardzo dobre, pokój z super widokiem.

Zalety

jedzenie, atrakcje dla dzieci

Weronika

Hotel rewelacyjny, przyjazny dla rodzin z dziećmi

Zalety

Infrastruktura, jedzenie, obsługa

Oskar

Rewelacja. Nic dodać nic ująć. Świetne miejsce dla rodzin. Hotel na naprawdę dobrym poziomie

Zalety

Czystość, jakość posiłków, obsługa na najwyższym poziomie. Świetna lokalizacja na uboczu

ADRIAN

BARDZO DOBRY . CZYSTO . JEDZENIE SMACZNE . OBSŁUGA BARDZO MIŁA

Zalety

IDEALNY

Wady

BRAK

Bardzo przyjemny hotel - spójny stylistycznie, ciekawy architektonicznie, pokój przestronny, z garderobą na przechowywanie ubrań i bagażu, przemyślany. Obsługa pomocna, miła, zaangażowana. Zawsze jest jakieś miejsce, gdzie wydawane jest jedzenie, więc nie ma problemu z tym, że nie zdąży się na posiłek.

Zalety

-przestronny pokój z miejscem na przechowywanie, ładny widok na morze -hotel przyjemny w odbiorze - ładny i zadbany -zaangażowana obsługa -ciekawa zewnętrzna strefa basenowa, przemyślana, są różne zatoczki przez co nie siedzi się sobie wzajemnie na głowach, sporo atrakcji wodnych dla dzieci - ładna, szeroka plaża przy hotelu i solanka zaraz obok - sporo atrakcji dla mniejszych dzieci (takich do 6lat)

Wady

-jedzenie smaczne ale mało różnorodne, przy tygodniowym pobycie jest już monotonnie - mało opcji zorganizowania czasu podpowiadanego przez hotel (brak wycieczek fakultatywnych), można skorzystać z busa/taxi albo wypożyczyć samochód i odkrywać na własną rękę (co polecam) - dość głośno w pokoju wieczorami podczas występów w amfiteatrze (pewnie można poprosić o pokój od strony zewnętrznej i będzie ciszej).

Karolina

Wspaniały hotel, bardzo czysty i nowy. Byliśmy z 6 letnim synem, jest wszystko dla dzieci: baseny, plaza, boiska, stół do ping pona, plac zabaw. Bardzo dobrej jakości jedzenie z dużym wyborem. Bylilismy przy pełnym obciążeniu hotelu i nigdzie nie było kolejek do jedzenia i picia i nawet w ciągu dnia można było znaleść leżak przy basenie.

Zalety

fajny dla rodzin z dziecmi bardzo czysty dobre, różnorodne jedzenie ciekawe wieczorne wydarzenia (pokaz tanców, iluzjonista itp.) plaza bardzo kamerlana, nie ma tłumów, piasczysta z każdego pokoju widok na morze

Wady

nie ma :0 mogę się jedynie przyczepić, do tego, że w łazience nie było wieszaczka na ręcznik :)

Michał

Wave Resort to perełka wśród luksusowych obiektów w Bułgarii, wyróżniająca się jakością na tle innych hoteli. Już od pierwszej chwili widać, że obsługa dba o każdy szczegół, zapewniając gościom komfort i relaks na najwyższym poziomie. Hotel oferuje bogaty wybór atrakcji, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających gości. Oprócz standardowych udogodnień, typowych dla hotelu all-inclusive, goście mają do dyspozycji wiele dodatkowych aktywności. Znajdziesz tu świetnie wyposażoną siłownię i strefę spa z różnymi rodzajami saun, które są idealne do relaksu po intensywnym dniu. Wieczorami można cieszyć się muzyką na żywo, a prawdziwą atrakcją są pokazy tańczących fontann, które w rytm muzyki tworzą wyjątkowe widowisko. Strefa basenów jest zaprojektowana tak, aby każdy znalazł coś dla siebie. Dla dzieci przygotowano zjeżdżalnie – zarówno dla młodszych, jak i starszych, co zapewnia mnóstwo zabawy. Dorośli mogą odpocząć w wydzielonej, spokojnej strefie, z dala od hałasu, ciesząc się ciszą i spokojem. Pokoje w hotelu są eleganckie i wygodne. Nowoczesne, ale przytulne wnętrza sprawiają, że każdy gość czuje się tu wyjątkowo. Czystość jest utrzymywana na najwyższym poziomie, a obsługa jest zawsze uprzejma i pomocna. Wave Resort to doskonały wybór dla tych, którzy szukają luksusu, komfortu i niezapomnianych wrażeń podczas pobytu w Bułgarii. To miejsce, które z pewnością warto odwiedzić.

Zalety

* Spokojna, cicha okolica * Dużo atrakcji w strefie basenów -- zjeżdżalnie dla małych i dużych dzieci oraz strefa dla dorosłych * W pobliżu hotelu dostęp do jezior ze zdrowotnym błotem * Czystość * Wygodne, elegancje pokoje

Wady

* W basenach woda jest trochę za zimna * Hotel jest na uboczu, co może być minusem dla gości nastawionych na spędzanie czasu poza hotelem

Bartek

Absolutny TOP. Hotel, w którym na każdym kroku gość przekonuje się jak wygląda obsługa i serwis na najwyższym poziomie. Pokoje bardzo duże, przestronne i codziennie dokładnie sprzątane, jedzenie urozmaicone i bardzo smaczne. Baseny i atrakcje dla dzieci super. Siłownia dobrze wyposażona i nowoczesna. W barach serwowane drinki nie tylko z oryginalnych alkoholi ale również doskonałej jakości. Pierwszy raz spotkałem się z wystawieniem do kolacji samoobsługowych barów (wino, piwo, wódka, raki, ouzo), z których goście korzystają bez ograniczeń bez potrzeby zamawiania u kelnera. Zdecydowanie polecam wymagającym miłośnikom bezstresowych wakacji, którzy lubią odrobinę luksusu (jednak bez przerostu formy nad treścią bo hotel ma bardzo przyjemny rodzinny klimat i miłą atmosferę).

Zalety

szybkie meldowanie i wymeldowanie duże i czyste pokoje pyszne i urozmaicone jedzenie serwis oferta all inclusive na najwyższym poziomie

Wady

położenie z dala od czegokolwiek, co jednak może być atutem

Paweł

Wszystko nowe, niezniszczone, super czyste baseny, dużo basenów, bezpośredni dostęp do morza. Pierwszy hotel w którym nigdy nie brakowało leżaków, ani przy basenach ani przy morzu. Wyśmienite jedzenie, duży wybór. Prawdziwe alkohole dobrej jakości w barach. Czysto, wyparzane szklanki nawet. Duże pokoje i łazienki

Zalety

wszystko

Wady

hotel jest poza miejscowościami. to może być wada lub zaleta, zależnie czy ktoś chce odpocząć przy wodzie czy dużo chodzić po okolicy

Hotel wspaniały. Począwszy od wnętrz, wystroju, zdjęcia w 100% oddają wygląd hotelu. Przestronne pokoje, czyste z dużymi balkonami. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne zarówno w restauracji jak i snack barze. Świetnie rozmieszczone baseny, które powodują, że można zachować odrobinę spokoju i wypocząć. Strefa dla dzieci, strefa tylko dla dorosłych. Zejście bezpośrednio do plaży. Bardzo polecam pobyt w tym hotelu.

Zalety

Bardzo wysoki standard, położenie blisko lotniska w Burgas. Prywatne taksówki, które dowożą i odbierają turystów z różnych miejsc. Pyszne jedzenie.

Wady

Brak wad

Aleksander

Super hotel, bardzo uprzejma obsługa i bardzo dobre oferta jedzenia jak i napojów. Świetny zarówno dla rodzin z dziećmi(aquapark, genialna opieka animatorów) jak i dorosłych( jest wydzielona strefa 16+). Prawdziwe 5*.

Zalety

Jakość pokoi, serwis, wyżywienie, oferta alkoholi- także zagraniczne

Wave Resort