Hotel zasługuje na swoje 5* - jedzenie wyśmienite, pokoje przestronne i nowocześnie wykończone, itd. Godny polecenia nawet dla bardzo wymagającego klienta. Polecamy
Szybki transfer z lotniska, pyszne jedzenie, wygodne pokoje, czyste baseny itp.
Wspaniale spędzony czas w pięknym otoczeniu. Przestronne pokoje z codziennym sprzątaniem i uzupełnianiem barku oraz środków czystości. Hotel zlokalizowany kilka metrów od plaży.
Jedzenie, obsługa, standard hotelu.
Basen kryty zamykany o jest o godzinie 19. Basen otwarty nie jest podgrzewany, pod koniec sezonu woda jest chłodna.
Wspaniały hotel, wszystko na najwyższym poziomie. Pobyt był bardzo udany, serdecznie polecam Voya :)
Położenie z dostępem do plaży, pyszne jedzenie i drinki, idealnie czyste pokoje i części wspólne, wysoka jakość obsługi. Dobrze skomunikowany, można pieszo dojść do centrum i mariny Świętego Własu oraz plażą aż do Słonecznego Brzegu.
Najlepszy i najbezpieczniejszy hotel w rejonie Słonecznego Brzegu!!! Polecam z całego serca!!!
Przepyszne jedzenie 24/7 Bar, drinki 24/7 Przemiła obsługa Wszędzie czysto Bezpieczeństwo na pierwszym miejscu Animacje dla dzieci cały dzień Dwa baseny wewnętrzne Jeden basen duży na zewnątrz i dwa małe dla dzieci 5 zjeżdżalnii Prywatna plaża Wymiana ręczników plażowych codziennie Codziennie sprzątanie pokoju i wymiana barku Ekspres do kawy w pokoju Nowy hotel Jubiler na terenie obiektu Codziennie coś innego do wyboru do jedzenia Codzienne występy wieczorne dla wszystkich
Nic
Wszystko na najwyższym poziomie. Pokój, czystość, wystrój hotelu, otoczenie, baseny. Jedzenie pyszne i duży wybór. Świetny bar basenowy a raczej restauracja basenowa. Blisko do morza. Jedyny minusy to glony przy plaży hotelowej. Ale można przejść obok i jest lepiej. Kolejny minus to rodzina 2+2 (jedno dziecko 1.5) mieliśmy 1 pokój. Ciasno ;)
Czystość Jedzenie Wystrój hotelu Dużo zadaszonych tarasów przy basenach i orzy restauracji
Glony na plaży które pracownik wyławiał i wrzucał spowrotem do morza 😄😄😄😆
fajnie ale woda w basenach za zimna. Szczególnie powinna być cieplejsza ta w tym basenie wewnętrznym. Do samego hotelu - bez zarzutu
nowy, czysty, dobre jedzenie
zimna woda w basenach
Hotel perfekcyjny pod każdym względem. Wszystko przemyślane w każdym calu, już na etapie projektowania hotelu.
Doskonała kuchnia na najwyższym poziomie, profesjonalna obsługa.
brak wad
Jest super! Pod każdym względem. Czysto , nowocześnie, świetne jedzenie, jest wszystko co potrzeba na wakacje nad morzem Polecam
Trudno wskazać jedną zaletę wszystko jest świetne
Nie ma
Hotel gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Pokoje czyste, zadbane, minibarek codziennie uzupełniany, ręczniki codziennie wymieniane, piękne restauracje pełne świeżych potraw, lody na patyku Nestlé dostępne beż ograniczeń, tak samo napoje typu granita, do tego świeżutkie gofry w strefie dla dzieci. Pyszna pizza , dużo potraw z ryb i owoców morza. Hotel bardzo malowniczo położony, plaza przy hotelu urocza, malutka ale dzięki temu kameralna, duzo ladniejsza niz pobliskie wielkie plaze pelne ludzi, na plaży leżaki i parasole, a także napoje z puszki typu cola fanta piwo bezpłatne dla gosci. Morze w tym miejscu czyściutkie. Sauny dostępne beż dodatkowych opłat, codziennie wieczorne pokazy taneczne/magikow itp i występy na żywo przy kolacji (gitara, saksofon, piosenkarze). To były świetne wakacje, gorąco polecam!
Hotel nowy. Bardzo czyste i przestronne pokoje. Pomocna obsługa. Dużo animacji dla dzieci.
Duża dbałość o czystość w hotelu.
Hotel świetny, godny polecenia! Pokoje nowe, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre, mega duży wybór. praktycznie 24 h na dobę jedzenie i picie. Super zjeżdżalnie na basenie, morze za płotem. Do niczego nie mam zastrzeżeń i z czystym sumieniem mogę polecić.
Spokojnie, czysto, pyszne jedzenie.
Hotel ,obsługa , udogodnienia ,położenie genialne. Kuchnia fantastyczna!!! Totalny odpoczynek dla dorosłych i dzieci. Polecam !
Cudowna kuchnia!
Hotel na najwyższym poziomie . Jeżeli ktoś szuka nowoczesnego, nowego hotelu w spokojnej okolicy to bardzo polecam . Nie ma do czego się przyczepić .
Nowoczesne, nowe wnętrze . Przepyszne jedzenie. Na plus jedzenie dla najmłodszych ( gerbery w słoiczkach , mleko ).
Nie ma .
Hotel dobrze położony i nowoczesny. W pełni spełnił nasze oczekiwania a nawet je przewyższył. Personel pomocny i fachowy. Jedzenie świeże i pyszne. Możliwość skorzystania z saun, basenów i leżaków.Pokoje zgodnie z opisem i standardem. Czyste i w pełni wyposażone.Codziennie sprzątane, pościel wymieniona co 3 dni, ręczniki codziennie.Barek uzupełniany codziennie. Możliwość szybkiego dojazdu do Słonecznego Brzegu i Nesebaru.W pobliżu duży sklep i przystań.
Czystość, jedzenie i obsługa. Bardzo wysoki standard usług. Alkohole do wyboru dla najbardziej wybrednych gustów. Klimatyczne, publiczne plaże z drobnym piaskiem.Wspaniałe widoki.Czyste powietrze i spokój.
Nie ma wad.