Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Bardzo zadbany, czysty hotel, pracownicy i obsługa hotelu bardzo sympatyczna i pomocna polecam.
czystość, lokalizacja, obsługa
za mało animacji w okresie poza wysokim sezeonem
Hotel wysokiej klasy, nie dla osób, które cenią spokój i ciszę. Czystość na najwyzszym poziomie. Przepiękna piaszczysta plaża. Niezwykle smaczne jedzenie, kawa i drinki. Dla dzieci raj w postaci parku rozrywki. W hotelu ogrom atrakcji więc jest idealny na aktywny wypoczynek. Bardzo dużo kortów tenisowych. Podczas pobytu nie zauważyliśmy żadnych mankamentów.
Prawdopodobnie w przyszłym roku na terenie aquaparku napoje i jedzenie nie będą wchodziły w All inclusive.
Hotel nie dla osób ceniących spokój i ciszę. Wszędzie biegają i krzyczą dzieci są nawet w spa na saunie i siłowni. Ponad to w hotelu toczy się w nieskończoność remont. Prace remontowo naprawcze toczą się wszędzie,w budynku głównym, na plaży, przy głównej restauracji toczy się remont wykończeniowy sklepu. Wiercenie kłucie piłowanie. Nawet po 22 leją beton w parku rozrywki. Połowa atrakcji niedostępna przez co dzieciaki się nudzą I grają w piłkę w lobby. Woda w basenach lodowata jak w polskim morzu, przez co wszystkie dzieci gnieżdżą się w małym basenie z podgrzewaną wodą.
Obiek ładny odnowiony pokoje przestronne nowoczesne czyste.
Niekończące się remonty uprzykrzają pobyt.
Maj 2022 - mili ludzie, dobre jedzenie i jeden wielki plac budowy. Ponad 80% atrakcji niedostępna (w remoncie), część nawet nie istnieje (sala zabaw / restauracje ala carte). Pokoje malowane na kilka godzin przed wejściem, kable wystające ze ściany, brak ciepłej wody, usterki w klimatyzacji, brak barierek zabezpieczających na schodach. Wszechobecny pył, kurz i hałas nawet po 22. Brak odbioru technicznego w parku wodnym - dzieci widząc urazy kolegów bały się korzystać. Za płotem wielki śmietnik z tego co kiedyś było częścią hotelu. Obsługa uwijająca się by doprowadzić wodę, posadzić trawę, wstawić okna i drzwi do kolejnych domków. Program kulturalny nieadekwatny dla kraju islamskiego (18+). Pani rezydent bezradna, zrezygnowana i w rezultacie niepomocna. I tak podobno od 4-5 lat!
Uprzejma obsługa, ładne położenie, obfite, smaczne i zdrowe jedzenie.
Plac budowy - pył, kurz, hałas. Brak ponad 80% reklamowanych atrakcji. Niedokończone pokoje. Obiekt nieprzystosowany dla dzieci poniżej 16 roku życia.
Bylam z dzieckiem przelom wrzesnia i pazdziernika. Hotel jest magiczny- to istna bajka. Wszystko nowe, kolorowe, raj dla maluchow. Olbrzymim minusem jest temperatura wody w basenach, ktore praktycz ie sa puste. Rodzice boja sie puszczac dzieciaki do tak zimnej wody. Aquapark i nieprawdopodobną iloscia atrakcji jest praktycznie pusty. Malo kto zjezdza, bo woda jesf bardzo zimna i Rozmawiając z innymi rodzicami wszyscy narzekali, że z obawy na przeziebienia u maluchów kazdy omijał park wodny by nie robic dzieciom przykrości.
Raj dla dzieci, aquapark, lunapark, miniklub z olbrzymia ilością atrakcji, dinopark, baseny
Bardzo zimna woda we wszystkich basenach Monotonne jedzenie- baaaardzo duzo ale codziennie to samo. Brak owocow morza
Bylismy wiernymi klientami hotelu od 5 lat nawet zdarzylo sie nam byc 2 razy w roku.Ostatni raz bylismy w czerwcu 2021r I tu juz czar prysl.Hotel glownie nastawiony na rodziny z dziecmi ,brak niestety wydzielonej czesci dla osob chcacych odpoczac.Plaza oraz hotel ma potencjal aby podzielic strefy plus 16.Natomiast tu wszedzie na basenach wrzask dzieci glosna muzyka,plaza tez dla dzieci,Mam pytanie gdzie maja sie podziac pary?Cena niestety jest dosc wysoka w zwiazku z tym moze czas pomyslec o osobach ,ktore tak jak my z mezem chcemy byc goscmi tego miejsca.Jeszcze restauracja ,ktora kiedys byla podzielona na kilka sal i bylo bardzo klimatycznie ,teraz jest piekna stolowka a gwar jak w ulu,zanim sie usiadzie chce sie wyjsc,Candyland dla dzieci bardzo ladny z plaza i mnostwem atrakcji.Piekne widoki z pokoi z widokiem na morze.Bardzo dobre drinki oraz przemila obsluga to trzeba przyznac jest mocna strona hotelu.Pokoje duze ale w tym roku szlfrokow zabraklo????Jeszcze bardzo istotne,lezaki na plazy bardzo niewygodne bez materacy same niewygodne szkielety i troche juz zniszczone.Chcielibysmy korzystac z uslug tego miejsca ,mam nadzieje ze ktos kto przeczyta opinie zastanowi sie czy napewno chce zmierzyc sie z wszedobylskim przedszkolem a osoby zarzadzajace pomysla o stalych uzaleznionych od hotelu i miejsca wiernych klientach.
Piekne widoki z pokoi z widokiem na morze, bardzo zyczliwa i mila obsluga w recepcji i lobby barze oraz we wszystkich restauracjach. Piekny stylowy budynek glowny,boczne bungalowy remontowane i wille w ogrodach robia wrazenie.
Nowoczesna bardzo glosna stolowka,kiedys byly klimatyczne pomieszczenia sake restauracyjne i tlumily ten gwar, brak wygodnych materacy przy plazy,hotel glownie nastawiony na rodziny z dziecmi.brak stref relaksu dla doroslych ,stosowanych w innych hotelach
Mam wyrzuty sumienia oceniając inne hotele na 9 czy 10 kiedy pomyśle o Vogue, który w porównaniu z nimi powinien mieć 11 ! Raj na ziemi. Dla smakoszy, dla wymagających, dla hedonistów, dla spragnionych adrenaliny, dla aktywnych. Kelnerzy jeżdżą tutaj na rolkach z tacą, recepcjonistki wygladąją jak milion dolarów, a przed wejściem stoi lambo, porshe i maserati, do wyboru do koloru.
- lunapark wygląda jak energylandia, tylko trochę mniejszy - piękne, przestrzenne pokoje -osobne menu i restauracja dla dzieci - w restauracjach przy plaży możemy codziennie jadać co innego, do wyboru kuchnia włoska, azjatycka, amerykańska... - jeden z basenów nadsypany białym piaskiem
absolutnie brak
Bylismy w Pazdzierniku ?pogoda rewelacja Hotel przepiekny .Bylismy z 6 dzieckiem naprawde polecam .Naprawde polecam ,do Bodrum zaledwie 15 min taksowka ,Cent 6?w jedna Strome ..naprawde warte ..Napewno polecimy tam jeszcze raz
Cudowny Hotel jezeli wybierasz sie z dziecmi
Cudowny Hotel jezeli wybierasz sie z dziecmi
Byliśmy kilka razy w Turcji , ten hotel jest najlepszy pod kazdym względam ! Na pewno kiedyś tam wrócimy
Infrastruktura , raj - auapark dla dzieci mniejszych i większych , super jedzenie- każdy znajdzie coś dla siebie , obsługa rewelacyjna , pokoje super
Nie ma wad