Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).
Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).
Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).
Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).
Hotel sam w sobie, lobby, wyżywienie i obsługa bez zarzutu jednak na 5 gwiazdek nie zasługuje, głównie za zbyt mały pokój dla 4 osobowej rodziny ( już trochę zużyty co widać) i słabe małe łóżka + bardzo brudne okna przez które nie chce się wyglądać. W PL 4 gwiazdkowe hotele są jednak lepsze.
Blisko metra, miła obsługa i dobra kuchnia
Małe i już zużyte pokoje nie zasługują na 5 gwiazdek, brudne okna i niemiły zapach w pokojach
Wspaniały hotel , bardzo pomocna i serdeczna obsługa . Wszystko na 10/10
Obsługa , widok , ludzie , jedzenie
Cały pobyt Bardzo przyjemny. Obsługa pomocna, zorientowana i Bardzo przyjazna. Wszyscy uśmiechnięci.
Przepiękne widoki, w ścisłym centrum, kilka restauracji, basen na wysokim piętnie z pięknymi widokami
Nie znalazlam
Rewelacyjny hotel! Bardzo dobre jedzenie i świetna obsługa.
Elastyczność i uprzejmość obsługi. Wysoki standard.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Bardzo dobra lokalizacja. Dostaliśmy bardzo fajny pokój z widokiem na Muzeum przyszłości z pokojem kąpielowym piętro 34. Jedzenie bardzo smaczne każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dobra obsługa i czystość.
Lokalizacja, czystość, bardzo dobre jedzenie.
Basen mógłby być trochę większy.
Hotel w porządku, nie robi super wrażenia, ale jest wszystko co potrzeba.
Dobra lokalizacja, blisko metra i tylko 2 stacje od Burij Khalifa. Wokół mnóstwo sklepów i restauracji. Miła i pomocna obsługa.
Bardzo mały basen, zawsze trzeba było czekać na leżak.
Świetny hotel w świetnej lokalizacji. Miła i pomocna obsługo, dobre jedzenie. Widoki na muzeum przyszłości i Burj Khalifa niesamowite. Naprawdę polecam.
Świetna lokalizacja do zwiedzania miasta. Dobry hotel z przemiła obsługą.
W zasadzie nie dostrzegłam wad.
Hotel z bardzo dobrą lokalizacją i obsługą. Przyjemne lobby, szybkość check-in i check-out. Umiarkowana cena piwa Heineken. Liczna i wyrozumiała obsługa, która pomaga wszystko załatwić w razie potrzeby. Ciekawa i smaczna kuchnia międzynarodowa.
Położenie blisko Muzeum Przyszłości i Dubaj Mall, Burj Khalifa. Dobrze wyciszony. Znakomite jedzenie, spory wybór różnych dań i deserów, owoców. Niezwykle uprzejma obsługa. Basen na tarasie hotelowym na 7 piętrze oraz Spa, salon kosmetyki, siłownia. Odpowiednia klimatyzacja, sporo przestrzeni.
Można by poprawić panel prysznicowy, ale to niewielka sprawa.
Mam mieszane wrażenia co do pobytu w Hotelu Voco.
Doskonała lokalizacja, blisko metra w centrum wysokich wieżowców. Recepcja elegancka, obsługa życzliwa, miły widok na Muzeum Przyszłości. Śniadania codziennie podobne, ale można wybrać coś smacznego dla siebie.
Pokoje bez otwieranych okien, więc bez włączonej klimatyzacji duszno i lekko nieprzyjemny zapach. Różne detale, takie jak brak uzupełnionego pojemnika na chusteczki higieniczne, wygniecione firany, czy brudne okna nie pozwoliły mi poczuć się jak w 5-gwiazdkowym hotelu. A już całkowicie załamałam się po pójściu na basen, gdzie brakowało płytek w podłodze, ze ścian wystawały zardzewiałe śruby. Widoczny też był grzyb na ścianach basenu... porażka.
Pokoje czyste i schludne, łazienka ciekawa bo wanna z widokiem na zewnątrz. Na bieżąco serwis w pokojach - wymiana ręczników, wody, sprzątanie i ścielenie łóżek.
Rewelacyjne śniadania, super wybór zarówno z europejskiego menu, jak i indyjski ryż, arabskie umm all. Pomocna obsługa zawróci w recepcji jak i w Spa. Przestrzeń spa z jacuzzi i saunami bardzo przyjemna, przebieralnie, lustra, szafki, wersalki i leżaki do odpoczynku - przyjemnie można spędzić czas.
Basen jest mniejszy niż się wydaje na zdjęciu, wiec przy dużym ruchu nie ma na nim miejsc.
Było nas 6 osób w hotelu Voco w terminie 11-18 września 2023 ,Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni w 100% z hotelu,z jego położenia, z obsługi i ze wszystkiego.Ja już poraz drugi wybrałem właśnie ten hotel w Dubaju.Moja mama również wakacje spędzi w tym hotelu w najbliższym czasie.Polecam szczerze Jasiek
Myślę że położenie jest bardzo ważne-bliskość metra.Wszyscy ponadto czuliśmy się dopieszczeni ,niczego nie brakuje,obsługa hotelu staje na głowie aby spełnić oczekiwania turystów.
Nie ma takich rzeczy.Dlatego wracam co roku.
Fajny przyjemny hotel położony w dobrej lokalizacji pyszne jedzenie bardzo miła obsługa pomocna 24h czyste pokoje sprzątane codziennie
Miła Obsługa , czystość w hotelu , pyszne jedzenie piękny widok z baru na 49 pietrze
Mały basen
Hotel w dobrej lokalizacji, centralnie przy muzeum przyszłości. Wokół mnóstwo sklepów, stacja metra oraz restauracje. Basen mały ale w porządku, woda w idealnej temperaturze. Śniadania pyszne, ogromny wybór jedzenia, oraz napoi. Dostaliśmy spory pokój z przeszkloną łazienką, w której można z wanny podziwiać naprawdę piękny widok na miasto.
Lokalizacja, widok, wystrój, jedzenie
Świetne miejsce, w dobry punkcie komunikacyjnym (blisko stacja World Trade Center). Świetny widok na panoramę miasta. Serdecznie polecam
- pyszne śniadania - czyste pokoje - klimatyzacja - świetna obsługa i serwis
Hotel świetny! Pokój z pięknym widokiem na panoramę miasta, śniadania bardzo dobre. Personel hotelu na świetnym poziomie, pomocni i bardzo uprzejmi. Jeśli chodzi o basen, mógłby być odrobinę większy + większa liczba leżaków. Lokalizacja hotelu cudowna, wszędzie blisko. Stacja metra World Trade Center 5 minut od hotelu. Bardzo polecam ten hotel.
Hotel wspaniały. Byłam z mężem i dwójką dzieci. Obsługa, jedzenie- wszystko super. Basen ma chłodzoną wodę więc nawet w największym upale można było spokojnie przetrwać. Do tego rewelacyjna lokalizacja Polecam
lokalizacja posiłki
Hotel ma już swoje lata
Hotel położony w sercu miasta. Blisko dwie stacje metra, markety, street food. 49 pięter, po interwencji zamiana pokoju na ten z niesamowitym widokiem z pokoju oraz łazienki. Basen zewnętrzny na 7 piętrze, niezbyt duży ale bardzo przydatny przy upalnych temperaturach. Świetne, zróżnicowane i bardzo jakościowe śniadania. Obsługa hotelu miła oraz pomocna. Polecam. Stosunek ceny do jakości doskonały.
+ Lokalizacja + Śniadania + Strefa Spa, basen, siłownia + Obsługa + Pokoje + WIDOK
Nie zauważyłem.
Hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania. Wypoczywałam z córką w przestronnym pokoju- apartamencie na 34 piętrze. Przepiękny widok na panoramę miasta i Muzeum Przyszłości. W pokoju do dyspozycji wszystkie niezbędne sprzęty- lodówka, czajnik, klimatyzacja, sejf, w łazience wanna, prysznic i bidet ( o dziwo nie było suszarki). Codziennie sprzątany, na bieżąco uzupełniano kawę, herbatę, butelkowaną wodę. Przemiła i pomocna obsługa hotelowa. Miałyśmy wykupione tylko śniadania- były bardzo różnorodne i smaczne. Ostatniego dnia pobytu córka obchodziła urodziny- została uhonorowana przez obsługę piosenką happy birthday i mini torcikiem ze świeczką. Pobyt w Dubaju był naszym najwspanialszym wyjazdem w dużej mierze również dzięki wspaniałemu hotelowi Voco.
-Doskonałe położenie, blisko metra i największych atrakcji miasta - W pobliżu dużo sklepów spożywczych, restauracji również tych sieciówkowych typu KFC lub McDonald- każdy znajdzie coś dla siebie. - przemiła i pomocna obsługa. - komfortowe, świetnie wyposażone pokoje, codziennie sprzątane. - pyszne i różnorodne śniadania - basen na dachu 7 piętra, mimo że dość niewielki nigdy nie miałyśmy problemu z wolnym leżakiem ( obsługa dba o świeże ręczniki i bezpieczeństwo gości)
- Nie znajduję żadnych wad.
Pobyt w hotelu był rewelacyjny! Pyszne jedzenie, duża różnorodność, miejsce do wypoczynku i relaksu to też super sprawa. A do tego niesamowicie serdeczna obsługa hotelu. Na nas zrobiło to wrażenie! Ahh no i piękny taras widokowy! Aż chce się wracać!
Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Dodatkowo udogodnienia w postaci basenu, tarasu widokowego czy nawet możliwość wyjścia na imprezę w tym samym budynku!
Wszystko mi się podobało ;)
Wspaniały pobyt ,piękny hotel .Pokój otrzymaliśmy na 43 pietrze taki jaki poprosiłam z cudownymi widokami na miasto muzeum przyszłości i Burdz Kalifa .Doskonała lokalizacja wszędzie blisko .Przemieszczaliśmy się wszędzie Taxi ,które jest bardzo tanie .Z chęcią wrócę tam po raz kolejny ,
Najbardziej podobał mi się widok z pokoju który był cały przeszklony jak również łazienka ,nocą widoki boskie .Personel hotelu bardzo uprzejmy zawsze uśmiechnięty pomocny
Wszystko było super i nie potrafię znaleźć żadnej wady