Niskiej jakości hotel,beznadziejne wyżywienie i jeszcze gorsza obsługa,w pokojach pchły.
Piękny widok
Smród ,częsty brak prądu,fatalna obsługa,pchły w pokoju,stęchlizna wszechobecna,bardzo niskiej jakości posiłki
Jeden z gorszych hoteli w którym byłam,restauracje z ohydnym jedzeniem,przez 2 tygodnie musiałam żywic się pizzą bo cała reszta była nie jadalna, nigdy więcej bym nie pojechała do hotelu tej sieci,personel to jedna wielka katastrofa
Piekne położenie,swietny widok,marne,pełne pcheł pokoje
Katastroficzne wyżywienie,personel nie uprzejmy,smród w pokoju,pogryzione ciało przez pchły
Hotel leży w pięknym miejscu ale na uboczu więc zdecydowanie dla osób szukających spokoju, lubiących miejsca trochę dzikie i odludne. Masowa turystyka tu jeszcze nie dotarła, plaże są puste i choć piasek nie tak biały jak na wybrzeżu Punta Cana to jednak przepiękne. Trochę trudno się stąd wydostać więc możliwości zwiedzania są ograniczone. Najpopularniejsza opcja to wycieczki organizowane przez hotel lub miejscowe agencje - niestety ceny niebotyczne.
Jedna uwaga: jeśli ktoś lubi snorkeling to nie jest to dobre miejsce - duże fale i zaledwie resztki starej rafy (rybek brak)