Udogodnienia dla dzieci: miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-16 lat), brodzik, plac zabaw, mini dyskoteka.
Rozbudowana infrastruktura: sklep z pamiątkami, butik, pralnia (płatna), jubiler.
Bogata oferta rekreacyjna: sala fitness, aerobic, aqua aerobic, stretching, piłka nożna, siatkówka plażowa, łucznictwo, jacuzzi.
Rozrywka: codzienna animacja dla dorosłych, wieczorne pokazy, muzyka na żywo, zajęcia taneczne, dyskoteka.
Jak najbardziej na plus nie można się do czegoś przyczepić.
Bliskość plaży, darmowe kajaki, katamarany i inne. Różnorodne jedzenie i wybór drinków. Bardzo czysto w ośrodku i w pokojach.
Płatny sejf.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu, przepiękne widoki, bardzo czysto, dobre jedzenie, może niewielki wybór ale wszystko smaczne, świeże owoce, super drinki, fajne restauracje tematyczne, miła obsługa, wieczorami bawiliśmy się w Beach, zarówno dzieci jak i dorośli bardzo dobrze się bawili, wykupiliśmy pokój z widokiem na morze i był super a widok przepiękny, wiem że niektóre pokoje są słabe ale można poprosić o zmianę pokoju i nie było z tym problemu, lecieliśmy z TUI, wszystko sprawnie zorganizowane a lot przyjemny, polecam, pozdrawiam super barmana z lobby Raul ?especial?
Piękne położenie, niesamowite widoki, duży wybór restauracji a la carte
Niektóre pokoje przed remontem
Polecam hotel i miejsce. Byliśmy tam 10 dni. Przez dwa była taka sobie pogoda ale w porównaniu z Polską i tak raj na ziemi.
Przepiękny. Z cudowna zacieniona plażą. Ciepłym morzem i miłą obsługą.
Trochę monotonne jedzenie. Wystrój pokoi, ale w nich tylko staliśmy więc nam nie przeszkadzało.
Jesli lubisz zwiedzac i odpoczywac jednoczesnie to jest wspaniale miejsce.Wyspa Saona,Santo Domingo,Casa De Campo - to jedne z pobliskich atrakcji.Wspaniala plaza. Osrodek w wiekszosci opanowany przez Wlochow.Prawie nikt nie mowi po angielsku.Mnie to nie przeszkadzalo,napewno tam wroce!