Zabytkowe miasta, takie jak Dubrownik, z pięknymi murami obronnymi
Malownicze wyspy, takie jak Korčula i Mljet
Krystalicznie czyste wody idealne do nurkowania i żeglowania
zasłużone 3 gwiazdki, zadbany obiekt, idealny na wypoczynek bez stresu dużego miasta
położenie 3-4 gwiazdki, obiekt 3 gwiazdki, obsługa 4+,
Hotel OK. W pełni zasłużone 3 gwiazdki. Porządek, czystość i obsługa OK.
Lokalizacja. Czystość. Cisza i spokój.
Brak dodatkowej infrastruktury ale to tylko 3 gwiazdki.
czysto i często zmieniana pościel i ręczniki.Położenie doskonałe,zdala od zgiełku,blisko do dzikich miejsc do kąpieli,świetna komunikacja publiczna(dojazd do centrum starego miasta).Najtańsze pokoje są od ogrodu i można trafić na zaplecze kuchni.
Położenie nad zatoką,piękny widok,przestronne jadalnie wewnątrz i na zewnątrz,przyjazny personel.Przystępna cena.
Nie stwierdziłem.
Hotel blisko starego miasta, autobus często kursuje, Dubrownik piękny, warto zwiedzić. Pokoje z widokiem na morze, codziennie sprzątane, zmiana ręczników codziennie. Łóżko wygodne, ale trzeszczące, drzwi się nie domykały bez klucza. Posiłki ok, wystarczający wybór, do kolacji napoje płatne, lepiej pytać o cenę przed zamówieniem. Smaczne posiłki w restauracji przy plaży, zwłaszcza owoce morza, koszt obiadu dla 2 osób 200-250 kun. Polecam osobom nastawionym na zwiedzanie Dubrownika. Na plaży leżaki + parasol 100 kun, większość leży na kamieniach, rano dość spokojnie, woda czysta, plaża niezbyt. Po południu dużo miejscowych z dziećmi i dość duży hałas. Hotel ma 3* i na tyle zasługuje. Bez problemu wymienisz w recepcji euro na kuny co jest ufogodnieniem. Polecam nastawionym na zwiedzanie.
Blisko Dubrownika, przystanek obok hotelu, można samemu zwiedzać Dubrownik, czyste pokoje, codziennie sprzątane
Plaża- po 16 codziennie dużo miejscowych z dziećmi, głośno, nie zachowują dystansu, zostawiają śmieci, 2 leżaki+ parasol 100 kun.
Świetny, dobrej klasy hotel. Spędziłam z mężem bardzo romantyczny tydzień. Od załogi hotelu dawało się poczuć profesjonalizm na każdym kroku. Dobre śniadania wliczone w cenę pobytu. Codziennie rano i wieczorem udawaliśmy się na wycieczki do Dubrovnika. Starówka, klimatyczne knajpki, pozytywnie nasatwieni ludzie. Pokój posiadała wygodne duże łóżko, ładną wygodną kanapę. Miał telewizor ( za wyjątkiem wiadomości ) nie używaliśmy. I osłoneczniony balkon.
Hotel znajduje się przy mało uczęszczanej drodze, z dala od miasta. Przy plaży. Panują tu idealne warunki do tego żeby wypocząć w ciszy za całkiem przyzwoite pieniądze. Mieliśmy najprostszą formułę zakwaterowania ze śniadaniami. Pokoje są różne jednak nie tragiczne. Jak nie pełnego obłożenia, nie zrobią kłopotu z zamianą na inny. Tym sposobem przechodzimy do obsługi, która była kulturalna, dobrze mówiąca po angielsku. W okolicy jest klif, kilka kafejek i barów nadających się na kolacje. Moje zastrzeżenie to plaża , która mogłaby być częściej sprzątana.