Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Hotel jest przepiękny i wszystko w nim jest absolutnie idealne. Mega pyszne śniadania, duża różnorodność, świeżo robione omlety, świeżo wyciskane soki i smoothie, pyszne ręcznie robione dżemy, szampan dla chętnych do śniadania. Wyśmienita kawa i codziennie inne pyszne słodkości. Sam hotel może nie jest super nowoczesny jeśli chodzi o wystrój ale jest bardzo elegancki i czysty. Mieszkaliśmy w villi i to jacuzzi na dachu to prawdziwa bajka. Wieczorem sobie tak usiąść, obserwować widok na całe wybrzeże, idealnie i mega romantycznie. Villa bardzo duża, duża łazienka z wanną i prysznicem. Pokoje codziennie sprzątane dwa razy dziennie. Baseny super, dwa z podgrzewaną wodą, strefy tylko dla dzieci oraz tylko dla dorosłych. Mega atut! Łóżka balijskie też są świetnym pomysłem na spędzenie dnia nad basenem we dwoje. Baseny bardzo czyste, wcale nie mają aż tak bardzo chlorowanej wody. Darmowy parking pod hotelem na wynajęty samochód.
Śniadania Jacuzzi w villi na dachu
Nic. Wszystko było super.
Coż hotel pierwsza klasa, baaardo duże pokoje, bardzo ładne, łazienka ogromna, oddzielnie prysznic z wielkim sitem w suficie, oddzielnie wc. W łaziece z sufitu subtelnie sączy się muzyczka (kilka kanałów do wyboru - w pokoju to samo :)) wyposażona we wszelkie udogodnienie - pakiet zawiera min. klapki, szlafrok, szczoteczkę do zębów i pastę i inne potrzebne rzeczy, również grzebień. Pokój - duże i wygodne łóżko - codziennie oprócz sprzątania pod wieczór przychodzą panie sprzątaczki i rozkładają przy łóżku pod nogami ręczniczek, otwierają różek pościeli i kładą na nim czekoladki :) wygodne i ładne w stylu kolonialnym meble w tym rattanowe fotele. Biurko z możliwością podłączenia kablem sieciowym do bezpłatnego internetu, telewizor lcd - nie pamiętam, ale chyba ok. 20 cali. Po przybyciu na miejsce czekał na nas mały poczęstunek i lampka szampana (w Hiszpanii zwanego cava). Obsługa na b. wysokim poziomie - prawdziwe europejskie 5*. Śniadanie jadałem na tarasie z przepięknym widokiem na La Gomerę... do śniadań w formie naprawdę bogatego bufetu napoje (gratis) typu piwo czy szampan kawior (jeśli ktoś lubi). Teren super, chyba 3 fajne baseny, przy jednym z nich nie leżaki tylko łóżka. Jednym słowem w tym miejscu można poczuć się wyjątkowo. Podziękowania dla Biuro Podróży Spantravel z którego byłem na tej imprezie - bez zastrzeżeń - polecam i hotel i biuro