Vincci Helios Beach

Pokoje ok, widok akurat miałem na palmy , uwaga na robaki w łazience

Hotel bardzo przyjemny, obsługa bardzo miła i kulturalna. Jakość pokoi dużo lepsza w budynkach niedaleko plaży. W głównym budynku znajduje się restauracja i kryty basen, ale pokoje są mniejsze i moim zdaniem o niższym standardzie.

Ogólnie pobyt w hotelu mogę uznać za udany, aczkolwiek nie zrobił na mnie jakiegoś mega wrażenia

Duży, przestronny. Lobby robi wrażenie, zawsze klimatyzowane. Budynek główny z jadalnią,sklepami,windą i barem. Bliskość basenu (duzego) i przepięknej plaży. Pokoje przestronne ,klimatyzowane bez przerwy.

Na pewno jest to hotel dla mniej wymagających gości . Największą wadą hotelu są pokoje…z karaluchami , mrówkami, słabo działającą klimatyzacją, przeciekającą wanną. Taki pokój trafił się mi , być może miałam pecha . Teren wokół hotelu bardzo ładny i zadbany . Basen duży , leżaków sporo , plaża piękna . W barze przy basenie jeden kelner , więc spore kolejki , basen na plaży bez alkoholu . Jedzenie nie zachwycało , ale zawsze coś tam można było wybrać , mi osobiście bardzo smakowała pizza w barze przy basenie . Animatorzy i obsługa super , bardzo zangazowani , choć wieczorne występy na słabym poziomie

Nazwa  Vincci Helios Beach
Miejsce  Tunezja / Djerba
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, golf, zwierzęta

Z myślą o najmłodszych: minklub i brodzik.

Dla aktywnych: trzy baseny (w tym jeden podgrzewany), gimnastyka, tenis, łucznictwo, minigolf.

Położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży.

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Wyświetlono 84 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Waldi

Pobyt - Grudzień 2024

Pokoje ok, widok akurat miałem na palmy , uwaga na robaki w łazience

Zalety

Animacje były ok, od rana do wieczora, jedzenie urozmaicone , otoczenie SUPER

Wady

W dzień wyjazdu śniadanie żenada mimo zamówienia box lancz, nie było nic Basen wewnętrzny krótko czynny rano do 12.30, tylko no i nie ma się gdzie przebrać ( malutka zasloneczka no i zero łazienki blisko basenu, uwaga na hammam szorowanie na plastiku i sauna fuj

Zalety

Widok z okna cudowny, obojętnie czy na morze, czy na palmy, oczywiście na I piętrze bungalowu.

Wady

Pokoje w budynku głównym potrzebują remontu.

5.7
Tomasz

Zalety

Otoczenie hotelu bardzo zielone i plaża bardzo zadbana

Wady

Mimo zapewnień obsługi że pokoj bedzie zaraz gotowy czas to ponad 3 godziny czekanie na walizkach w holu, panowie na recepcji robili wielką łaske że co kolwiek powiedzą i zrobią a przytym mieli taką mine jak by robili to za kaŕę .. Śniadania monotonia- codziennie to samo i słaby wybór , brak dostępności sztućców i szklanek a obsługa sali nie nadążała z przygotowaniem stolików ... Teren poza hotelem masakra - ogrom plastiku i ogólny syf , zdechniete żółwie i rozkładające wielbłady na plaży

Zalety

Przemiła obsługa, zaczynając od menadżera hotelu, kelnerów, obsługi po Panie sprzątające. Zawsze uśmiechnięci ( pomimo zmęczenia), zawsze pomocni , chętni do krótkich rozmów ( dodam że niektórzy potrafią zagadać w 10 językach). Plaża przestronna, czysta . Obwozni sprzedawcy chodzą tylko linią brzegową ,nie mogą nagadywać gości pomiędzy leżakami. Jedzenie pyszne ,każdy znajdzie coś dla siebie .

Dominika

Zalety

-basen -plaża -animatorzy

Wady

-pokoje

Kiki

Przyjemny hotel przy szerokiej plaży. Szczególnie polecam bungalow

Zalety

Bungalow z basenem przeznaczonym tylko dla gości właśnie bungalow i wydzielona dla nich plaża /cisza i spokój/ w przeciwieństwie do huku muzyki i ilości gości w części głównej

Wady

Jedzenie /zawsze zimne/

Pobyt 14 dniowy oceniam za bardzo udany. Pokoje dość duże z balkonem (ale do remontu) klimatyzacja działała, a to bardzo ważne :), Pan sprzątający pokoje codziennie dbał o czystość i wymieniał ręczniki. Jedzenie różnorodne i smaczne, każdy może wybrać coś dla siebie, fajny pomysł na urozmaicenie jedzenia poprzez wprowadzenie w poszczególnych dniach kuchni tematycznych, napoje do wyboru do koloru. Obsługa miła i pomocna. Animatorzy zabawni i wszędzie ich pełno :). Muzyka wieczorem ciut monotonna ale coś zawsze gra. Polecam :)

Zalety

blisko morza animacje przemiła obsługa

Wady

brudna plaża / bar na plaży w remoncie w trakcie naszego pobytu.

Irena

Pobyt rodzinny 5 osób w dniach 27-06-2024 do 04-07-2024. Hotel ładny, domki typu bungalow również. Wszystko bardzo zadbane. Pokoje duże, klimatyzowane z balkonami.Czysto w pokojach, czysto na całym ternie resortu hotelowego. Dużo zieleni. Basen i kilkanaście metrów do plaży z leżakami i parasolami. Animatorzy dbali,żeby nikomu się nie nudziło. Wiele atrakcji i każdy mógł wybrać coś dla siebie. Jedzenie dobre, różnorodne i ogólnie smaczne. Personel bardzo miły i pomocny. Wiele obiektów na terenie; baseny, zjeżdżalnie, boiska sportowe, amfiteatr itp. Czułam się po prostu zaopiekowana. Polecam wszystkim na dobry wypoczynek.

Zalety

Duże pokoje,klimatyzowane, blisko plaża, basen i bardzo ładny teren hotelowy. Wszędzie czysto i widać było ogromną pracę personelu. Jak dla mnie wszystko na tak. Po prostu ładnie i komfortowo...

Wady

Pewnie są, ale bez większej uciążliwości..

Bogumiła

Pobyt 7 dniowy na przełomie czerwiec/lipiec. Hotel duży, pokoje też duże z klimatyzacją, balkonami ,dobrze wyposażone. Jedzenie różnorodne i dużo. Napoje pod dostatkiem, Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna w każdej sytuacji. Wiele atrakcji organizowanych przez animatorów. Każdy znajdzie coś dla siebie i nudzić się nie można. Hotel godny polecenia i można naprawdę odpocząć.

Zalety

Duży kompleks hotelowy z budynkiem głównym i domkami typu bungalow. W hotelu czysto i między domkami dużo zieleni. Wszystko bardzo zadbane. Baseny zewnętrzne i wewnętrzny, zjeżdżalnie, obiekty sportowe i wiele innych. Leżaki, parasole i bardzo blisko na plażę z leżakami i parasolami. Restauracje i bary do dyspozycji gości. Wszystko na poziomie i godne polecenia.

Wady

Hotel położony na wielkim uboczu. Za resortem hotelowym pustka. Wszędzie daleko.

Dariusz

Pobyt - Maj 2024

Byliśmy drugi raz w tym hotelu, spełnił nasze oczekiwania

Zalety

Świetna ekipa animacyjna,czysta plaża

Marzena

Pobyt - Maj 2024

Hotel bardzo ładny wymaga już odnowienia pokoje w mniejszych budynkach wymagają. Trochę retuszu pomalowanie barierek balkonowych . Ale ogólnie w hotelu i na terenie pięknie czysto. Widać że mają deficyt pracowników bo widać to było przy posiłkach . Kuchnia dla mnie dobra . Ja nie jestem wymagająca. Animatorzy wspaniali . Wieczorem muzyczka spokojnie można spędzić czas.

Zalety

Duży basen duże lobby w hotelu blisko do morza.

Anita

Pobyt - Maj 2024

Hotel godny polecenia. W pokojach czysto, jedzenie bardzo dobre, a przede wszystkim gwarancja wypoczynku. Plaża piaszczysta i wspaniałe morze - brzeg wolny od glonów w przeciwieństwie do linii brzegowej innych hoteli. Można czuć się tam bezpiecznie.

Elżbieta

Pobyt - Maj 2024

Pobyt w hotelu oceniam na dobry. Otoczenie hotelu zadbane, pokoje natomiast zaniedbane, wanna brudna, zapuszczona. Plaża przy morzu bardzo brudna.Na plus jedzenie, codziennie inne, urozmaicone.

Zalety

Zaletą hotelu jest jego obsługa, ciągle uśmiechnięci i uprzejmi ludzie. Jedzenie urozmaicone, dużo warzyw.

Wady

Brud w pokojach, brud na plaży przy morzu. Animacje codziennie te same.

Ewelina

Pobyt - Maj 2024

Byliśmy tydzień i jestem bardzo zadowolona z pobytu .Hotel czysty ,jedzenie przepyszne a obsługa bardzo sympatyczna i widać że się stara .

Zalety

Wfi ,blisko plaży ,codziennie animacje dla dzieci

Pobyt - Kwiecień 2024

Bardzo fajny hotel duzy wybór jedzenia, czysto, świetni animatorzy. Mila obsluga .Wieczorne animacje super. Polecam!!

Magdalena

Pobyt - Kwiecień 2024

Pobyt byl udany. Czystosc w pokojach pozostawia do zyczenia, ale ibsluga bardzo Mila. Jedzenie dosyc roznorodne Jak na ten Region.

Zalety

Super dojscie do Plazy. Duzo miejsca przy badenie.

Wady

Czystosc jest Problemen

Krystyna

Pobyt - Marzec 2024

Hotel bardzo ładny, czysty, przestronny, otoczenie hotelu dużo zadbanej zieleni, piękny basen. Obsługa hotelu miła i uczynna. Animatorzy rewelacyjni.

Zalety

Blisko plaży, duży basen, piękny ogród, pyszne wielorodne jedzenie, miła obsługa

Wady

Hotel mi się bardzo podobał.

Pobyt - Styczeń 2024

Świetny hotel czysty, z rozmachem, przytulne bungalowy.pokoje w bungalowach dość spore, codziennie sprzątane.

Zalety

Czysty, świetna kuchnia, dobre animacje. Przemiła obsluga

Wady

Nie

Pobyt - Styczeń 2024

Wspaniały hotel położony tuż przy pięknej lagunie. Przemiła, pomocna obsługa, wszyscy uśmiechnięci. Cudowni animatorzy. Jedzenie - jak we wszystkich hotelach Tunezji, pyszne, ale ledwo ciepłe. Trzeba z tym żyć ;) taka "świecka tradycja". Polecam wycieczkę fakultatywną dwudniową na Saharę - czad! Pokoje czyste, codzień świeżutka pościel. Cudne wschody słońca w pokojach z widokiem na morze (jak nasz) i równie zapierające dech w piersiach zachody po drugiej stronie laguny.

Zalety

Obsługa Czystość Plaża

Wady

Wadą Heliosa jest jego odległość od mojego domu. Gdyby nie ona, spędzałabym tam każdy weekend :)

Mariusz

Pobyt - Styczeń 2024

Super. Helios jest jednym z lepszych hoteli na Djerbie. Niczego nam nie brakowało. Obsługa 1 klasa. Jedzenie zróżnicowane, dużo i smaczne. Polecam każdemu.

Zalety

Animatorzy. Wyżywienie. Położenie. Baseny

Wady

Nie stwierdziłem.

Vincci Helios Beach