Hotel częściowo odnowiony-ja niestety trafiłem do apartamentu nie odnowionego i był to jednym słowem dramat.Wczesny Gierek.
Byliśmy 2tyg w domku z ogródkiem na parterze z 2-ką dzieci(3i4 lata).Dla dzieci jest to rozwiązanie rewelacyjne-nie trzeba się obawiać że dziecko spadnie ze schodów,że biega po hotelowym holu lub nudzi sie w pokoju.Część basenu dla dzieci super(duża,odpowiednia głębokosć,czysta).Wystrój pokoi to niestety rzeczywiście wczesny Gierek.Warunki do przygotowywania posiłków sa b.dobre(kuchenka gaz 4-pal,d.lodówka zamrażalnik,kuchenka mikrof,eksperes itp).Za ośrodkiem są 2 markety z przystępnymi cenami.Wypoczynek był super na co największy wpływ miała przepiękna pogoda o której u nas niestety można było w tym samym czasie tylko pomażyć
Byłem już kilka razy na tym ośrodku - polecam - dużo zieleni - fajny basen z brodzikiem - kameralna atmosfera - polecam domki z ogródkami /tarasem/ na parterze - we wrześniu pogoda ok - a ceny dużo niższe.
Byłem na tym ośrodku już 2 razy-super zieleń i dobre warunki,blisko sklep i ładny basen z brodzikiem.
Wspaniała miejsce na odpoczynek dla leniuchów, jak i dla tych, którzy lubią aktywnie spędzać czas wolny:) Piękna okolica i łatwy dojazd do dużych miast np. Wenecji...:) Niezapomniane wrażenia!
Euro Residence Club to super apartamentowiec. Super na rodzinne wakacje lub wypad mlodziezowy. Bardzo przystepne ceny. Szkoda tylko ze w 2006 roku po raz ostatni widzialem go w polskich ofertach. Podobno warunki nie spelniajace wymogow (haha). Warunki wspaniale. PROSBA DO POLSKICH BIOR PODROZY. ZAINTERESUJCIE SIE TYM OBIEKTEM BO NAPRAWDE WARTO. Z LUDZI KTORE TAM JUZ BYLY JEST WIELU CHETNYCH NA POWROT DOKLADNIE DO TEGO OBIEKTU