Malownicze krajobrazy z winnicami i gajami oliwnymi
Zabytkowe miasta, takie jak Florencja i Siena, pełne renesansowych dzieł sztuki
Wspaniałe winnice produkujące znakomite wina, takie jak Chianti
To nie hotel, a camping z parcelami dla przyczep, kilkunastoma murowanymi domkami i stacjonarnymi przyczepami. Byłem na wielu campingach i ten niestety jest najgorzej położony! Przy bardzo ruchliwej drodze i linii kolejowej. Mobilhome ok! Czysto, wystarczająco miejsca, dwie sypialnie z łazienkami, ciepła woda w wystarczającej ilości, WiFi na miejscu. Dla nas była to baza wypadowa do zwiedzania Toskani, czyli tylko noclegownia - za głośna. Jako miejsce wypoczynku stacjonarnego nie polecam - bez plaży, mało atrakcji w pobliżu, basen - porażka. Za to super restauracja - Pizza o jakiej się marzy, owoce morza - świeże i pyszne - super włoskie smaki, ale to za mało żeby polecać to miejsce.
WiFi. restauracja - super jedzenie
Położenie!!!! mega głośne - obok ruchliwej drogi i linii kolejowej godziny otwarcia recepcji, sklepu
Jak na campingu, basen płatny za każde wejście z obowiązkowym czepkiem, plaża płatna jeśli nie ma się swojego ekwipunku plażówego, niebezpieczna, skalista, żwir. Domki położone w bardzo bliskiej odległości od siebie, słychać sąsiadów, brak klimatyzacji.