Ogólnie na plus. NON stop niemcy. SZPREHAJĄ bardzo głośno co wkurza ! Nie polecam ludziom z małym dzieciom. Uśpicie dziecko i zaraz wstaje ponieważ NIeMCY piłują się naokrągło !!! Opcja z Neckermana , bungalowa F6F czyli teroretycznie dla 6 osób. Jeżeli jedziecie z dziećmi to bungalow wystarczy dla 5-6 osób. Jeżeli jest to luzacki wypad ze znajomymi to aby się tam zmieścić w 5 osób to tragedia. Musielibyście non stop pić.... ;) Wypad ze znajomymi zdecydowanie odradzam, chyba, że bierzecie domek dla sześciu osób na trzy osoby ewentualnie cztery. Wtedy bajka !!! Fakt faktem wrócił bym tam w tych pieniążkach. Byliśmy we trójkę w bungalowie dla sześciu osób.
Domki kapitalne, polecam wszystkim. Niestety domek F6F dla pięciu osób dorosłych się nie nadaje !!! Blisko do plaży. Polecam opcję z Neckermana. Domki prawie nowe. Bardzo fajnie wyposażone.
Opcja F6F bungalow na cztery osoby to max. Około czerwca non stop krzyki NIEMIECKICH dzieci na koloniach. Tragedia !!! Ciszy nocnej chyba nie ma !