Hotel ponad nasze oczekiwania. Słyszeliśmy że na Meksyk względem standardu nie ma co się zbytnio napalać. Ale po pobycie w tym hotelu uważam że opinie te są nieuzasadnione. Elegancki hotel. Znaleziono umiar między luksusem a przepychem. W all ciężko było spróbować wszystkiego . Starano się też żeby smak potraw był jak najlepszy, a nie żeby jedzenie było tylko masową produkcją. Drinki do oporu i niektóre przesadzali. To chyba jedyna negatywna uwaga.
Dla mnie najlepszy hotel w Cancunie. Pierwsza klasa wśród hoteli. Wyżywienie nie do przejedzenia. Duże ilości owoców morza, mięsa, Wielkie ilości. Drinki do oporu. W hotelu wszystko jest przemyślane. Dochodziło do tego że z prysznica oglądałem telewizje... Wiem że to już lekkie zboczenie, ale chciałem uzmysłowić jak hotel podchodzi nawet do najdziwniejszych potrzeb gości. Jeśli ktoś znajdzie powód do narzekania będę pełen podziwu dla niego.
Całość wypada świetnie. Architektura hotelu, jego wnętrza niczym komnaty królewskie bogato zdobione. Świetne serwis, personel potrafi podejść do każdego gościa indywidualnie. Świetne położenie. Plaża pod nosem. Nogami można dojść do sklepów, jeśli chcecie nocnych wrażeń do za 50peso można skorzystać z autobusu do śródmieścia. Darmowe sporty nie są na hotelowej plaży, ale przy bardzo ruchliwej drodze. Posiłki nie fantastyczne ale tez nie tragiczne. Po prostu dobre.